Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шипування коліс ?
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Sally, дуже багато залежить від фірми!
ІМХО, Хакка шипована дасть 100 очків фори Росаві на будь-якому покритті!!!
ІМХО, Хакка шипована дасть 100 очків фори Росаві на будь-якому покритті!!!
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- P0MAH
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Шипування коліс ?
Візьми якусь але сто процентів фірмові скажем НОКІАН то хай шипована сховається
- Liuskywalker
- hrdrive
- Контактна інформація:
на якому покритті? на Льоді і вкатаному снігу ніP0MAH писав:Візьми якусь але сто процентів фірмові скажем НОКІАН то хай шипована сховається

INTE®©ULLE®™
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
hrdrive писав:якшо ти варят то тебе навіть гусениці не спасуть

а якщо фірма + шипована.....то не шипована сховається...P0MAH писав:Візьми якусь але сто процентів фірмові скажем НОКІАН то хай шипована сховається
я живу так сказати в "тундрі" і там шипи дуже класна штука! друг всю зиму прокатався на шипах. мені сподобалось і я собі також взяв шип ))) чекаю зими!
Денис Автозапчастини
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Слухайте, противники шипів! Ніхто вас не агітує зашипуватися. Але не повторюйте заїжджених штампів. На асфальті і бруківці шипи ховаються і ми маємо звичайні зимові шини високої якості. Але навіть в цьому випадку, при скользінні, вони зачіпаються за нерівності і допомогають у зчепленні. Діаметр шипа такий малий, що не може зменшити площу контакту шини з дорогою. Твердість шипа така велика, що запросто фрезерує не тільки лід, а і асфальт, і бруківку.
А як приємно відчувати керованість машини на гарно відполірованому іншими машинами дзеркалі! Я деколи навіть не відмовляю собі у задоволенні показово подряпати лід, із заносом, перед іншими - щоб їм легше було виїхати.
Різницю між шипованими шинами і липучками, на звичайній дорозі, можна виявити тільки за допомогою спеціальних тестів і точних вимірювальних приладів (дуже мала різниця). Зате на льоду різницю відчує навіть водій - початківець. Єдине, що потрібно враховувати - постійно крутити головою і дивитись в дзеркало - інші не можуть так керувати своєю машиною, як ти - бо вони прихильники всесезонних шин, або інших, гарно скользящих, гумових виробів.
Машина моя - Копійка, без всяких автоматів і сам я вже у віці (потрібно критично ставитись до своїх можливостей) - тому просто зобов'язаний використовувати все, щоб вирівняти свою ситуацію на дорозі. Шипи і досвід допомогають у цьому.
А як приємно відчувати керованість машини на гарно відполірованому іншими машинами дзеркалі! Я деколи навіть не відмовляю собі у задоволенні показово подряпати лід, із заносом, перед іншими - щоб їм легше було виїхати.
Різницю між шипованими шинами і липучками, на звичайній дорозі, можна виявити тільки за допомогою спеціальних тестів і точних вимірювальних приладів (дуже мала різниця). Зате на льоду різницю відчує навіть водій - початківець. Єдине, що потрібно враховувати - постійно крутити головою і дивитись в дзеркало - інші не можуть так керувати своєю машиною, як ти - бо вони прихильники всесезонних шин, або інших, гарно скользящих, гумових виробів.
Машина моя - Копійка, без всяких автоматів і сам я вже у віці (потрібно критично ставитись до своїх можливостей) - тому просто зобов'язаний використовувати все, щоб вирівняти свою ситуацію на дорозі. Шипи і досвід допомогають у цьому.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
Liuskywalker, на росаві страшно і влітку на літніх
hrdrive, ну в нас тут шипи потрібні тільки коли замете наніц дорогу між львовом і винниками. але в ці рідкісні дні можна і на таксі прокататись
за одно і пива випити 

hrdrive, ну в нас тут шипи потрібні тільки коли замете наніц дорогу між львовом і винниками. але в ці рідкісні дні можна і на таксі прокататись

zubylo.lviv.ua
- Sally
я собі уявляю, як інші водії при цьому крутять пальцем біля віскаVETERAN писав: Я деколи навіть не відмовляю собі у задоволенні показово подряпати лід, із заносом,

існують ще просто зимові шиниVETERAN писав:о вони прихильники всесезонних шин, або інших, гарно скользящих, гумових виробів.

zubylo.lviv.ua
-
Інші водії при цьому пробують розтягнути купи, в які збилися їхні авта і, з марною надією, чекають на пісочок. А декому вдається вилізти по моїх слідах - для них це і роблю.Sally писав:як інші водії при цьому крутять пальцем біля віска
-
Тут якраз шипи не допоможуть - потрібні ланцюги.Sally писав:в нас тут шипи потрібні тільки коли замете наніц дорогу між львовом і винниками
- Sally
VETERAN, та ну, я і без ланцюгів і без шипів виїжджаю і нормально все. ланцюги в карпатах добре, коли там пробка на кілька кілометрів...
zubylo.lviv.ua
-
Sally, значить дорогу ще не замело - просто пушок в повітрі літає. Ідіть на пиво.
-
Минулої зими я навіть сніг від гаража на Майорівці не відкидав. 

- Sally
VETERAN, не знаю, до винник маршрутки відмовлялись ходити, бо не хотіли їхати по льоду.
zubylo.lviv.ua
-
Їм треба було зашипувати колеса. 

- Sally
VETERAN, нащо?
якби вони ХОТІЛИ, то їхали би і так
а вони так хотіли просто 

zubylo.lviv.ua
- Liuskywalker
тут якраз краще не шипи, а хороші зимові шини з протектором,який ефективно самоочищується від забивання снігом ! Рідна стихія шипів - лід + добре вкатаний сніг !Sally писав:шипи потрібні тільки коли замете наніц дорогу
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
мабуть просто повезло з напрямом вітру...тої зими що була в мене гора збоку гаража була вища від самого гаража !!!!VETERAN писав:Минулої зими я навіть сніг від гаража на Майорівці не відкидав
Денис Автозапчастини
- Sally
Liuskywalker, я то і мала на увазі
дорога від винник до львова вкатується моментально, а там, де лежачі поліцейські, взагалі каток
але переважно ж жижа або сухий асфальт, їдеш по асфальтовій колії, а лід тільки де-не-де. У львові на бруківці на шипах то капєц. в нас колись були шиповані шини, але тоді мій муж дуже багато їздив по Україні по роботі, то тоді мало сенс, але у Львові було важко їхати, я тоді навіть не сідала за кермо щоб чого доброго не в"їхати в когось (бо машина була службова). а потім купили собі всесезонки, то було ліпше, ніж на шипах
а тепер просто зимова гума то воно найліпше 

zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей