І навіть подивитисьrybkaandrew писав:нічо, є що почитатиluav писав:Ще трошки.Щоб було що критикувати.А то вже й так Андрієві тему засмітили

Один з ваших майбітніх кроків.Ніяк барахло на машину не поставлю
Тому наразі доводиться їздити як бомж

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І навіть подивитисьrybkaandrew писав:нічо, є що почитатиluav писав:Ще трошки.Щоб було що критикувати.А то вже й так Андрієві тему засмітили
м......... Зіммерманluav писав:Один з ваших майбітніх кроків.Ніяк барахло на машину не поставлю
rybkaandrew писав:м......... Зіммерманluav писав:Один з ваших майбітніх кроків.Ніяк барахло на машину не поставлюоднак я вже поставив собі всі брембо + колодки ТРВ + супиці міняв на GM
та ні наоборот.....радий вислухати відгуки і пропозиціїluav писав:Тоді я вже від вас відстаю
в мене також вже давно брембо і феродоluav писав:rybkaandrew написав:luav написав:Ще трошки.Щоб було що критикувати.А то вже й так Андрієві тему засмітили нічо, є що почитати І навіть подивитись Один з ваших майбітніх кроків.Ніяк барахло на машину не поставлю
хороший вибірFAST писав:комплект коні спорт вже в дорозі
Подібна на цю?Якщо так,то це моя машина,бо вчора там був :)Vitalik-first писав:2 luav ану скажи мені,твою машину під аквапарком сьогодні десь по шостій міг я бачити?
а мені нравиццо,але забрати оті наклейки страхової і антену з бокового скла...і створювати вже таки точно пора свою темуluav писав:Подібна на цю?Якщо так,то це моя машина,бо вчора там був
машина адпаднаSluva писав:а мені нравиццо,але забрати оті наклейки страхової і антену з бокового скла...і створювати вже таки точно пора свою темуluav писав:Подібна на цю?Якщо так,то це моя машина,бо вчора там був
якраз хотів сказати. а так красава. ну і труба вихлопу мене не пре, але то імхоSluva писав:але забрати оті наклейки страхової і антену з бокового скла
ПідтримуюBOXER писав:ну і труба вихлопу мене не пре
Андрій!Зато ваша тема тримається на плаву,хоча змушений її вимушено засмічуватиrybkaandrew писав:luav, створюй тему а то моя вже як 3-три теми![]()
![]()
на рахунок твого караванчеку то мені не подобається![]()
......................жартую класна машинка
![]()
![]()
![]()
є ні, мені камінчики і смола не потрібна літом і зимоюzelja писав:я коли свої задні зняв набагато краще стала виглядати....
zelja писав: WTF?!?!? шо за металюги в тебе стоять?
нє ну смола буде палюбому - тай то некатастрофа є спеціальні розчинники якимим можна з кузова і дисків її відчистити( на мойках така послуги є) ....rybkaandrew писав: ні, мені камінчики і смола не потрібна літом і зимою![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей