ну... ненастіки шоб оставляти один руль в салоні.Black писав:То есть от комфорта отказываемся изначально ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну... ненастіки шоб оставляти один руль в салоні.Black писав:То есть от комфорта отказываемся изначально ?
Сидушку то ж можно оставить ! :)VeRMyT писав:ну... ненастіки шоб оставляти один руль в салоні.
А потім пересідають на щось інше, і розуміють, скільки вони життя втратили:-) Ну, точно - все як з кобітами в 16-ть років:-)Sally писав:я луснуMyself писав:перша кубіта: проблем буде купа, але пам"ятатимеш все життя
необов"язково повинні бути проблеми! багато людей їздять на зубилах і проблем не мають ніяких! :)
в тебе походу сафарі. 215номер фарби. маю літру такої з затверджувачем. банки ще не вскривалисьVeRMyT писав:на компютерному підборі фарбу дають в банці чи можна якось взяти в аерозолі ???
скоро будеш мати великийVeRMyT писав:п.с. якшо шо шпаклювати буду сам. (маю невеликий досвід)
ага, я теж це хотіла написати :) я інколи з такою заздрістю дивлюсь на ті машини, які мене обганяють там, де я ледве витягую))))Black писав:Покатаешься привыкнешь сменишь мнение.
)))) але то правда! мій свекор завжди мав четвірку. продавав стару - купував абсолютно нову але четвірку. а то ми тепер переконали його що нафіга йому те одоробло візьміть собі нормальну машину, ну він дороге щось боявся, взяв новий з салону рено логан (не дача), то тепер каже от так як ти))))Myself писав:А потім пересідають на щось інше, і розуміють, скільки вони життя втратили:-) Ну, точно - все як з кобітами в 16-ть років:-)
Sally писав:скоро будеш мати великийVeRMyT писав:п.с. якшо шо шпаклювати буду сам. (маю невеликий досвід)
то там де номер кузова ???vovka писав:під капотом є табличка з номером фарби.
в мене відразу там де капот защолкується. табличка і там пише Lack №233VeRMyT писав:то там де номер кузова ???
вот казали мені вчи англійськуvovka писав:пише Lack №233
це означає Фарба №233VeRMyT писав:вот казали мені вчи англійську
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість