Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Електропідсилювач керма на класику
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
багато пишуть шо є заводські, орієнтовані на ниву але ставляться в будь-який автомобіль вроді (ну в класику то точно :) )...
але ціна $520 в донецьку - думається шо краще ті гроші віддати собі на пиво і т.д. - і попросити себе самому посилити це нелегке кермо :)
хто ставив, і скільки обійшлось, чи є десь б.у. (ше ніде не бачив) ?
я чув шо в тернополі хтось на копійку ставив, і вроді не один :)
цікаво почути, бо на київському форумі писали шо в москві реально девайс $300 - ну всерівно пива дофіга, але то вже не 530 :)
але ціна $520 в донецьку - думається шо краще ті гроші віддати собі на пиво і т.д. - і попросити себе самому посилити це нелегке кермо :)
хто ставив, і скільки обійшлось, чи є десь б.у. (ше ніде не бачив) ?
я чув шо в тернополі хтось на копійку ставив, і вроді не один :)
цікаво почути, бо на київському форумі писали шо в москві реально девайс $300 - ну всерівно пива дофіга, але то вже не 530 :)
- Leon_Killer
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Стать:чоловік
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Йдеться розмова що то й компонент тре доставляти!!! а то гімор.
Диви внас є гольф2 з моторром 1.3, хотіли поставити від гольфа 1.6 ТД гідрак бо задралися крутити баранку( все ж таки в Пежо то легко проходить
) так от рейка з підсилювачем стала як рідна, а от насос нема де впіндюрити от і ї"22мся, незнаю шо з того вийде, хоча є доступ до великого парку металообробного обладнання.
А на Жигуль?? шей електро?? Пропала маса і їдеш тільки прямо :megalol:
Диви внас є гольф2 з моторром 1.3, хотіли поставити від гольфа 1.6 ТД гідрак бо задралися крутити баранку( все ж таки в Пежо то легко проходить

А на Жигуль?? шей електро?? Пропала маса і їдеш тільки прямо :megalol:
на восьмерке рейка, вроде как..vovka писав:а що там важко в жигулю крутити руль ? Я якось в 08 ніякого дискомфорту не відчуваю, не розумію нащо туда треба ліпити гідрак та ше й за такі гроші.. Якшо є з заводу то й добре, якшо нема теж непогано
кстати, перед тем как ставить усилитель, советую проверить давление в передних колесах и при необходимости подкачать. мне помогает :)
-
- Контактна інформація:
ну ну...
в жигулі важче крутити (в батька вісьмьорка - порівнював - там легше)
жигуль взагалі найважче крутиться з наших машин на яких я їздив, до прикладу на заз968м - я як після жигуля сідаю то руль одною рукою і передачу двома пальцями втикаю...
шини нориально накачані...
на рахунок відключення - дійсно читав про це колись...
електроусілки від ниви були чи є, но дістати їх шось не реально, а в тернополі хтось на копійку ставив собі от не знаю хто і не можу найти...
жигуль взагалі найважче крутиться з наших машин на яких я їздив, до прикладу на заз968м - я як після жигуля сідаю то руль одною рукою і передачу двома пальцями втикаю...
електроусілки від ниви були чи є, но дістати їх шось не реально, а в тернополі хтось на копійку ставив собі от не знаю хто і не можу найти...
хм....nfs писав:ну ну...
это сам девайс на ниву и классику:

сайт производителя:
http://www.avia-agregat.ru/
статьи по установке на ниву:
http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/rulevoe/index.htm
остальное сам.
-
- Контактна інформація:
lex - я написал им асап-ом, но они не отвечают пока, а цены там нету...
я тоже искал,
я выложил вопрос на счет девайса не только на этом форуме и нигде мне конкретно не сказали цены и способа доставки...
на сайте, который ты выложил я впервые увидел ВАЗ 2106 (конечно ЭУР туда пихать от карбовой нивы, но все таки шестерка впервые засветилась как таковой агрегат в который девайс инсталлируеться)...
на киевском стритрейсинге вопрос тоже был но так ни к чему и не договорились..
на счет надумал и есть деньги - в том то вопрос, что 550 убитых - это по мне закруто, а от в районе 300 - можно думать...
если кто имеет девайс инсталлирован на своем агрегате, поделитесь опытом добывания и ценой вопроса...
я тоже искал,
я выложил вопрос на счет девайса не только на этом форуме и нигде мне конкретно не сказали цены и способа доставки...
на сайте, который ты выложил я впервые увидел ВАЗ 2106 (конечно ЭУР туда пихать от карбовой нивы, но все таки шестерка впервые засветилась как таковой агрегат в который девайс инсталлируеться)...
на киевском стритрейсинге вопрос тоже был но так ни к чему и не договорились..
на счет надумал и есть деньги - в том то вопрос, что 550 убитых - это по мне закруто, а от в районе 300 - можно думать...
если кто имеет девайс инсталлирован на своем агрегате, поделитесь опытом добывания и ценой вопроса...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей