Ну це ще не факт. Едине що з тобою згідний це чому дозволили без категорії їхати. Хоча тоже не факт. Звідки така інформація що в нього її немає?Thug писав:jon написав:
Thug Ну всьо нормально купить нову машину чим погано? Нам галичанам завжди щось не так і щось не подобається.
Гагага, ясна річ, не подобається. Бо цю машину куплять на НАШІ гроші. Бо ідіот захотів покататися.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- jon
- Ім'я:Іван
- Стать:чоловік
- Номер:8411
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- Thug
Re: ДТП!!! Фото [Львів]
Слухай, до чого тут москалі і стадіон? Якщо хочеш, плати мою частку податків, котра після 2012 року піде на утримання стадіону. Обіцяю, у свою чергу, туди не ходити.jon писав:А ну так правильно дійсно москалі винні як я не здогадався, То тре взагалі нічого не робити головне щоб кордон був відкритий і по Львову китайські автобуси їздили.Thug писав:До речі, автобусний завод давно належить росіянам, так бабло від продажу автобусів йде туди.а його виявляється тоже нам треба.Thug писав:Ну і канєшна стадіон нам будуть, бо в першу чергу від цього нам добре буде.
Не приплітай сюди все на купу. Дядько з серйозною посадою скоїв серйозне правопорушення, а ти про касмічєскіє караблі і бальшой тєатр. Ти не розумієш, що це ще один приклад того, що вибраним у цій країні можна все? Тебе це влаштовує?
- Thug
Ну, якщо чесно, то я думаю, що або ніякої машини взагалі ніхто не подарує, або якщо і зроблять це, то це буде подано як ух який подарунок від добрих дядь.jon писав:Ну це ще не факт. Едине що з тобою згідний це чому дозволили без категорії їхати. Хоча тоже не факт. Звідки така інформація що в нього її немає?Thug писав:jon написав:
Thug Ну всьо нормально купить нову машину чим погано? Нам галичанам завжди щось не так і щось не подобається.
Гагага, ясна річ, не подобається. Бо цю машину куплять на НАШІ гроші. Бо ідіот захотів покататися.
- jon
- Контактна інформація:
Thug про стадіон ти писав. І про москалів тоже. Чому перкучуєш і робиш мене дурним?
Це ж ти написав: "ага, через садового у нас гаряча вода цілодобово, а через януковича сонце сходить на сході
До речі, автобусний завод давно належить росіянам, так бабло від продажу автобусів йде туди.
Ну і канєшна стадіон нам будуть, бо в першу чергу від цього нам добре буде. Ага."
Це ж ти написав: "ага, через садового у нас гаряча вода цілодобово, а через януковича сонце сходить на сході
До речі, автобусний завод давно належить росіянам, так бабло від продажу автобусів йде туди.
Ну і канєшна стадіон нам будуть, бо в першу чергу від цього нам добре буде. Ага."
- Thug
Я роблю тебе дурним? То не я роблю тебе дурним!jon писав:Thug про стадіон ти писав. І про москалів тоже. Чому перкучуєш і робиш мене дурним?

Оце було спочатку про стадіон і автобуси

jon писав:Жульєн Через цього ідіота ці автобуси випускають і будується у львові стадіон.
давай припиняти, ок?

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Пацани, брейк!
Колєснікова обгаджуйте, а не один одного. Повністю погоджуюсь, що:
1. Водіння транспортного засобу без прав відповідної категорії - адміністративний злочин
.
2. Має бути складено протокол та винесена постанова
3. Штраф має бути заплачений в 10-ти денний термін, а ні - то сума подвоюється
...
4. Він мабуть і цивілки на автобус немав
... Значить - ремонт даїшної машини за його гроші. А хоче ще одну подарувати - його право
.
5. Ремонт автобуса - за його гроші.
Тільки після цього, як він покаже всі документи, які підтвердять виконання ним цих пунктів, я погоджусь що він - нормальний хлопець, а не гівнюк на посаді віце-прем"єра
.
P.S. Тут би йому ще "створення аварійної ситуації" приписати з вилученням прав так на пів року-рік
... Ну але то таке
...

1. Водіння транспортного засобу без прав відповідної категорії - адміністративний злочин

2. Має бути складено протокол та винесена постанова

3. Штраф має бути заплачений в 10-ти денний термін, а ні - то сума подвоюється

4. Він мабуть і цивілки на автобус немав

5. Ремонт автобуса - за його гроші.
Тільки після цього, як він покаже всі документи, які підтвердять виконання ним цих пунктів, я погоджусь що він - нормальний хлопець, а не гівнюк на посаді віце-прем"єра

P.S. Тут би йому ще "створення аварійної ситуації" приписати з вилученням прав так на пів року-рік

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- jon
- Контактна інформація:
Myself Все що ти написав треба ще довести.
Перше що в нього немає прав такої категорії.
Друге що в дтп винен він.
Друге що в дтп винен він.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Хай покаже на прес-конференції права, питання відпадуть...jon писав:Myself Все що ти написав треба ще довести.
Ти що, з дуба впав? Як він може бути невинен, якщо другий учасник ДПТ - даїшна машина???Друге що в дтп винен він.

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- jon
- Контактна інформація:
Myself я просто ніколи не вірю слухам і домислам мені потрібно факти.
На даний момент факти такі є розбита машина Даї яку зачепив автобус яким керував "ідіот". Інакшою інформацією я не володію а то що ви тут всі понаписували це тільки фантазія ну так? ти ж не бачив це ДТП.
На даний момент факти такі є розбита машина Даї яку зачепив автобус яким керував "ідіот". Інакшою інформацією я не володію а то що ви тут всі понаписували це тільки фантазія ну так? ти ж не бачив це ДТП.
- jon
- Контактна інформація:
Спеціально пройшовся по нету ніде немає відео як саме це сталось. цікаво стільки журналістів було і немає відео.
- Thug
Пацик вчасно зорієнтувався, що краще визнати свою провину, ніж черговий раз дратувати громадськість"Я купил Львовскому ГАИ новую машину, такой же Volkswagen Passat (такой же, как был поврежден в ДТП в четверг во Львове - ред). Сейчас его оборудуют и во вторник Андрей Садовой (мэр Львова - ред.) по моей просьбе вручит его", - сказал Колесников, подчеркнув, что приобрел автомобиль за личные средства.
Вице-премьер не отрицает собственной вины в ДТП. "Виноват исключительно я, не ГАИ, поскольку именно я был за рулем", - сказал он.
При этом Колесников назвал шуткой информацию о том, что припаркованный на обочине автомобиль ГАИ пытался его обогнать справа: "Никакого обгона быть не могло. Как спросили журналисты, так я и ответил. С таким же успехом я мог сказать, что больше ничего удобного из того, что хотелось бы разбить, под рукой не оказалось".
"Я готов понести любое предусмотренное в данном случае наказание", - подчеркнул он.

- jon
- Контактна інформація:
Thug всьо згідний. Що винен він.
- Thug
Так шо, права забирати будемо, чи якось так на місці домовимося?jon писав:Thug всьо згідний. Що винен він.

- sergey
- Контактна інформація:
Thug писав:Так шо, права забирати будемо, чи якось так на місці домовимося?

Їздун

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- moomnad
Всім картки роздати за флуд.А то дві сторінки спорів хто винен і що робити, а ДТП походу і не було
. Ну крім їзди якогось там віце-прем..., все одно ДАЇ буде вибачатись що поставила машину не втому місці, чим створила аварійну ситуацію.

Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.
- Orest
Да багато фото...
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
Зараз вийде новий закон шо треба підняти штрафи ше на 1000 грн,добре шо той [цензура] не їздив по місту .
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей