Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Допоможіть оскаржити постанову!!!!
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Mc, ти хоть би описав, яке порушення оскаржуєш, цікавіше було б)
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Re: Допоможіть оскаржити постанову!!!!
Звернув, звісно.Breaker писав:а Ви звернули увагу, що у моїй справі були протилежні свідчення??? Позов задовліьнили ж :)Igor_Lviv писав:Надіюсь, ні пішохода, ні водія, якого ти підрізав у протоколі з протилежними твоїм свідченнями нема? Тоді - заява в суд.

Законало:
а) настрій судді;
б) халатність ДАІ.
Колись можна нарватися. Не забувайте, що 1-2 юристи ДАІ таки по судах ходять.
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
скарга на постанову за невірну парковкуBreaker писав:Terry, а яка саме у тебе скарга? ну на рахунок чого? Бо я оскаржив протокол і думаю чи писати скаргу чи хай живе
- Mc
Breaker, їхав вночі з Києва. в селі Тараканів пиняють менти на візир (в 21:55, ніч така глуха, що ніц не видно взагалі). показують мені на візирі картинку - мої фари (по протитуманкахї видно), ззаду ще одні фари (які по картинці навіть до мене наближаються) і швидкість 96км/год. при тому, що в мене на спідометрі було ну максимум 82-85 (там спуск, тому трохи машина покотилася сильніше, але не настільки ж). спинили тільки мене, та друга машина поїхала.
ну і постанову почали малювати. плюс до того всього, стояли без габаритів, в неосвітлюваному місці. свідчення свідків (дружини) до уваги не взяли, бо вона типу заінтересована.
отаке, коротше кажучи.
ну і постанову почали малювати. плюс до того всього, стояли без габаритів, в неосвітлюваному місці. свідчення свідків (дружини) до уваги не взяли, бо вона типу заінтересована.
отаке, коротше кажучи.
biketravel.wordpress.com
- Igor_Lviv
Фігня то все.Mc писав:Breaker, їхав вночі з Києва. в селі Тараканів пиняють менти на візир (в 21:55, ніч така глуха, що ніц не видно взагалі). показують мені на візирі картинку - мої фари (по протитуманкахї видно), ззаду ще одні фари (які по картинці навіть до мене наближаються) і швидкість 96км/год. при тому, що в мене на спідометрі було ну максимум 82-85 (там спуск, тому трохи машина покотилася сильніше, але не настільки ж). спинили тільки мене, та друга машина поїхала.
отаке, коротше кажучи.
а) відмова врахувати свідчення;
б) два авто на фото.
Гугл - і скарга.
- Breaker
забрав нарешті свою постанову з суду. То її в ДАІ на Городоцьку відносити чи куди (і які години роботи)??? Їм оригінал давати чи копію?
Куда писати скаргу на дії працівника ДАІ? Чи скаргу не писати?
Куда писати скаргу на дії працівника ДАІ? Чи скаргу не писати?
- hrdrive
- Контактна інформація:
нашо воно тобі. задовільнили твій позов, то хай має щастя, чи ти не маєш чим зайнятися?Breaker писав:Чи скаргу не писати?
INTE®©ULLE®™
- Breaker
hrdrive, для того, щоб потім тебе він не розводив, бо скажеш що знаєш мене і я всьо порішаю

- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
потрібна порада...
начальник оскаржує штраф, який виписали на Стрийській "за обгін в кінці підйому", в самій позовній заяві я просив про поновлення строку, так як постанову прислали листом через 2 тижні після складання протоколу (копію конверта і пояснення з цього приводу вказав в заяві),
а з суду прийшов такий лист
хочуть окремо клопотання про поновлення термінів
як я
зрозумів то потрібно просто заказним листом вислати окреме клопотання про поновлення строків з копією конверту і поясненнями, але співробітник
каже що потрібно переробляти все
хто з нас
? 
начальник оскаржує штраф, який виписали на Стрийській "за обгін в кінці підйому", в самій позовній заяві я просив про поновлення строку, так як постанову прислали листом через 2 тижні після складання протоколу (копію конверта і пояснення з цього приводу вказав в заяві),
а з суду прийшов такий лист

як я

хто з нас

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
Maniak716, та подзвони в суд і перепитай :) або сходи до секретаря того судді і вона тобі розкаже.
zubylo.lviv.ua
- Breaker
Maniak716, а в канцелярії суду хіба не пояснили як то робиться?
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Maniak716, Суддя це однокурсник мого товариша 

Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Maniak716
все послали листом і в суд ніхто не ходив - відповідно листом і відповіли з суду :)Breaker писав:а в канцелярії суду хіба не пояснили як то робиться?
короче написав окреме клопотання а там побачимо...
начальнику того казати не буду щоб мене не спонукав до незаконних дійКоба писав:Суддя це однокурсник мого товариша

- Maniak716
все написав правильно, бо в пятницю прийшла повісткаManiak716 писав:написав окреме клопотання а там побачимо...

- chrob
- Ім'я:Ivan
ПОРАДЬТЕ ЩО РОБИТИ!
В вересні 2009 я порушив правила(їхав з прицепом без документів), зупинили, склали протокол про ненадання мною переваги в русі пішоходу на пішохідному переході, чи шось типу того на 250 грн., я підписав, копії протоколу та постанови на руки не дали, сказали пришлють по пошті, минуло більше року, поштою нічого не приходило, тепер прийшов лист з виконавчої служби про накладення арешту на майно в еквіваленті більше 500 грн.
Порадьте що робити, бо подвійний штраф зовсім не хочеться платити.
В вересні 2009 я порушив правила(їхав з прицепом без документів), зупинили, склали протокол про ненадання мною переваги в русі пішоходу на пішохідному переході, чи шось типу того на 250 грн., я підписав, копії протоколу та постанови на руки не дали, сказали пришлють по пошті, минуло більше року, поштою нічого не приходило, тепер прийшов лист з виконавчої служби про накладення арешту на майно в еквіваленті більше 500 грн.
Порадьте що робити, бо подвійний штраф зовсім не хочеться платити.
- hrdrive
- Контактна інформація:
chrob, тепер мусиш заплатити подвійний. він подвоюється коли приходить в виконавчу службу.
INTE®©ULLE®™
- chrob
- Ім'я:Ivan
але ж мені постанова з даі не приходила, куди я мав платити?hrdrive писав:chrob, тепер мусиш заплатити подвійний. він подвоюється коли приходить в виконавчу службу.
- hrdrive
- Контактна інформація:
chrob, тепер ти того не докажеш...мали виписати постанову на місці, бо по пошті вони переважно не доходять. мав сам таку справу, але за ремінь в березні, 50 грн штраф виписаний. передали в виконавчу, в вересні проплатив 100 грн+ ше 20 грн всякі там нарахування за протермінування.
INTE®©ULLE®™
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
chrob, нікого не цікавить чи тобі приходило чи не приходило, є неоплачений штраф і всьо.
Тож таке було, тішився шо нічого до мене не дойшло, а тут раз і прийшов лист з виконавчої через півроку, в подвійному розмірі. Іди до виконавця, там мусить бути вказано хто і номер тел, мож він тобі запропонує свій варіант) але хз чи він його дійсно забере з бази ДАІ, щоб потім небуло проблем
в ощадбанку колись реквізити давалиchrob писав:куди я мав платити?
Тож таке було, тішився шо нічого до мене не дойшло, а тут раз і прийшов лист з виконавчої через півроку, в подвійному розмірі. Іди до виконавця, там мусить бути вказано хто і номер тел, мож він тобі запропонує свій варіант) але хз чи він його дійсно забере з бази ДАІ, щоб потім небуло проблем
- Igor_Lviv
Читати тему про виконавчі провадження.chrob писав:Порадьте що робити, бо подвійний штраф зовсім не хочеться платити.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей