+піцот. Тобі її втулили, цікаво чи скоро продашDenja писав:Співчуваю
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Моя перша Бумка
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Моя перша Бумка
Я просто не розумію чувака. Поміняти більш свіжішу досить швидку тачку на ото старйо? Можете мене бакланити, сам думав брати таку ж 7-ку 2000 року 3.0 дизель. Але здоровий глузд таки прокинувся...
Про ГБО я ващє мовчу
Тим не менше вітаю з покупкою. Не забувай викладати ВСІ витрати які посипляться, цікаво коли зрозумієш що зробив помилку
Про ГБО я ващє мовчу

Тим не менше вітаю з покупкою. Не забувай викладати ВСІ витрати які посипляться, цікаво коли зрозумієш що зробив помилку

- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Вік: 26cat-yellow писав:Хз, може я старий, але я почав думати про то, шо в мене є дитина, а моя срак@ хоче більшого комфорту
тільки не купляй фіат добло, або пежот експерт

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Краще притримай ті гроші на запчастини. Почитай тему САТ-а скільки там боків вилізло у нього на 7-ціcat-yellow писав:то завчасно закладав в бюджет витрати на постановку газу

- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
pikach00 писав:Краще притримай ті гроші на запчастини. Почитай тему САТ-а скільки там боків вилізло у нього на 7-ці
зато тепер я маю Е30 1.6 на газу, яка не ламається (бо Е30 не ламаються впринципі) і набагато переважає по комфорту і потужності Е38 4.4л.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Just be
якщо машина в нормальному стані і за нею дивились то нічо не повилазить. Більшість перед покупкою машини дивиться на косяки(якщо не знає де дивитись то просить тих хто знає), ну а якщо "прощолкав" ну то вина тільки покупця. І це стосується не тільки 38, а будь-якої б\у машини.pikach00 писав:Почитай тему САТ-а скільки там боків вилізло у нього на 7-ці
- CAT
- Контактна інформація:
так правда, але є агрегати стан і рівень зносу яких визначити неможливо ніякою діагностикою... і чим більше наворочена машина тим більше проблем може вилізти... особливо це стосується електроніки. машина з пробігом за 200 тис і віком більше 10 років це лотерея однозначно. тому ніколи не знаєш шо тебе чекає.Just be писав:ну а якщо "прощолкав" ну то вина тільки покупця. І це стосується не тільки 38, а будь-якої б\у машини.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Vomont
- Ім'я:Володя
все можна визначити тільки коли купуєш машину не дуже хочеться тратити гроші на хорошу діагностикуCAT писав:так правда, але є агрегати стан і рівень зносу яких визначити неможливо ніякою діагностикою..
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Дякую всім за поради і коменти )
Витрати викладуватиму )
Машина провірялась і не раз. И на сервісі і в чувака, який займається тільки бумками.
Наперед знаю, шо там - заміна передніх стойок (скоро або весною) і рульового наконечника (скоро).
Тим хто думає - стара, прожорлива - так, так і так ) Я то все знав, коли брав) И мозг собі виїдав роздумами. Але вирішив, що не попробувати - то зло. Тому... в жопу всьо, я вирішив спробувати )
Витрати викладуватиму )
Машина провірялась і не раз. И на сервісі і в чувака, який займається тільки бумками.
Наперед знаю, шо там - заміна передніх стойок (скоро або весною) і рульового наконечника (скоро).
Тим хто думає - стара, прожорлива - так, так і так ) Я то все знав, коли брав) И мозг собі виїдав роздумами. Але вирішив, що не попробувати - то зло. Тому... в жопу всьо, я вирішив спробувати )
- Just be
З важливих вузлів практично все можна продіагностувати. І питання чи вилізе більше випливає не з пробігу чи віку, а з того як обслуговували до того. Я ще не чув щоб в когось зі знайомих були проблеми з електронікою на бмв (всякі датчики не берем до уваги бо це розхідники). Тому якщо туда всякі кулібіни не лазили в проводку чи ще кудась то нічо не буде. Є певні деталі які виходять з часом, той самий датчик присутності пасажира (який можна замінити на оригінал або колхозити всякими обманками), контактне кільце на рулі і т.д. - вони залежать від пробігу, але їх заміна не є дорогою і вона прогнозована.
- Vomont
- Ім'я:Володя
В БМВ чим більший обєм тим більший його ресурс, я ще на свому досвіді не знаю людини яка би загнала М62, сам їздив з таким обємом і пробіг був 350 000 - все було гуд
- CAT
- Контактна інформація:
Just be, ну незнаю, датчики то ше пів біди, з ними легко справитись але всерівно неприємні дрібниці. а наприклад як ти визначиш скільки ше проживе втягуюче на стартері? воно може через місяць почати глючити і все, знімати і везти на ремонт, 1000 грн потягне... як визначити чи не почне звідкісь втікати тосол і чи не обернеться це заміною дорогих патрубків чи радіатора? а паливний фільтр на Е38 коштує 100 баксів - звідки знати чи він ше нормальний? зі слів попереднього власника хібашо... ті самі лямбди можуть почати вимахуватись в будь який момент, датчик розходу повітря і інші датчики по мотору - вони взагалі не дешеві... і не обовязкового це буде помітно на компютерній діагностиці, воно може початись через місяць після покупки або через пів року.. а може і не початись.. це непередбачуване.
я читав свого часу на форумах статті де чуваки купували живі машини, катались, а через пів року вилазили серйозні проблеми з мотором... такі складні мотори як М62 впринципі нереально продіагностувати на 100% при покупці...
я читав свого часу на форумах статті де чуваки купували живі машини, катались, а через пів року вилазили серйозні проблеми з мотором... такі складні мотори як М62 впринципі нереально продіагностувати на 100% при покупці...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- CAT
- Контактна інформація:
ну це не тільки в БМВ)Vomont писав:В БМВ чим більший обєм тим більший його ресурс,
та чого, багато таких є.... пошукай на форумах БМВ)Vomont писав:не знаю людини яка би загнала М62
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- axel
cat-yellow, Вітаю. Правильний вибір, хороша і надійна машина і співчуваючим можеш поспівчувати 

bmw-club.lviv.ua
-
Рекомендую поставити газове обладнання BRC (Plug&Drive), a не LndiRenzo у Валери. Сам вже півтора роки катаю М62В44 на газу - ніяких проблем. Нікого не слухай: машина і мотор - бомба. Завжди можна переключити на бензин при потребі, маючи завжди літрів 20 доброго 98 бензину.
-
- Ім'я:Володимир
- Номер:0351
cat-yellow, вітаю з вдалою покупкою, БМВ рулить

+100S_T_ писав:Нікого не слухай: машина і мотор - бомба. Завжди можна переключити на бензин при потребі, маючи завжди літрів 20 доброго 98 бензину.
- weber
cat-yellow, вітаю з оновленням покупкою :)
Основне, щоб не вилазили різні дрібнички, з якими незрозуміло як дати раду
Давай ще фоткі
БМВ ніколи не ламається 
Основне, щоб не вилазили різні дрібнички, з якими незрозуміло як дати раду

Давай ще фоткі

CAT писав:зато тепер я маю Е30 1.6 на газу, яка не ламається (бо Е30 не ламаються впринципі) і набагато переважає по комфорту і потужності Е38 4.4л.

- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Паздравляю! :)
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Далі по темі, користуйтесь ПП або темою Флудилка, не засирайте автору тему
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Приїхав додому.
630 км, без пригод.
Розхід по БК - 9.9л/100км
Швидкісний режим - 120-140 круїз-контроль. На обгонах і до 200 дотягував.
Задоволений, все чудово. Рівень комфорту не порівняти ні з чим, на чому приходилося їздити до цього.
PS: скептиків, які почнуть парафінити розхід прошу не турбувати, нічо нікому не доказуватиму ) мені пофіг )
630 км, без пригод.
Розхід по БК - 9.9л/100км
Швидкісний режим - 120-140 круїз-контроль. На обгонах і до 200 дотягував.
Задоволений, все чудово. Рівень комфорту не порівняти ні з чим, на чому приходилося їздити до цього.
PS: скептиків, які почнуть парафінити розхід прошу не турбувати, нічо нікому не доказуватиму ) мені пофіг )
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 10 гостей