Підозрюю,що ірмшер-штайнмец мають однаковий звук.Думаю,що він вам сподобається спокійно спортивний я б його назвав.Та й вигляд буде класний.Хоча одразу буде проситися задня юбка,згадаєте мої слова :)rybkaandrew писав: ну не скажи , по-перше я ставлю через то що маю возити людину Україною і мені риків - криків не потрібно, а по-друге іншого варіанту окрім штейметца я не бачу
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мій жопель омега
- luav
- Ім'я:Володимир
- Стать:чоловік
- Номер:BC5192AT
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: мій жопель омега
ДЛя чого тобі ковані поршня, лиши їх людям які прагнуть заряджати мотори по справжньому, щодо 888 ти пожартував? На омезі ти драгстер не зробиш, хіба вкладеш декілька десятків тисяч доларів, а для чого тоді тобі 888 якщо не ганяти на драгу, ти пробував на ній виїхати в мокру погоду, та резина не для того, купи собі краще самбухер.
Ford?
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
маюFobos писав:самбухер.

можливо ти і правийFobos писав:ДЛя чого тобі ковані поршня, лиши їх людям які прагнуть заряджати мотори по справжньому

- FAST
- Контактна інформація:
так полки на вузьких дісках не буває, це не логічноrybkaandrew писав:не в широті діло , а у вигляді і полці.

саме такий баняк як на фото повна лажаluav писав:Про Ірмшер ви визначтесь:він поганий чи дорого коштує?

093 655 48 53
- FAST
- Контактна інформація:
ти за ті гроші адаптуєш 3,0rybkaandrew писав:можливо ти і правий просто вже хочеться зробити надійно!! та й в планах невеличкий компресор поставити

093 655 48 53
- luav
FAST писав: саме такий баняк як на фото повна лажане тому шо на ньому є якісь надписи чи значки, кусок бляхи помальованої чорним бальончиком, ще й ті насадки так шкарадно приварені
![]()
може звучить і нормально, але то ж не ферарі бдля який звук на 2,0 літрах
в мене з полірованої нержавійки повністю з акуратним швом не ричить, кричить, гудить... і т.д. але зато який візуальний вигляд
![]()
Ню-ню.Ви тримали коли-небудь штайнмец-ірмшер в руках,щоб говорити,що він дешево зроблений?Про шкарадно приварені теж посмішили.Так само як і про звук.Ніколи собі не поставив би баняк,який звучал аля ваз-ланос,яких чутно за квартал.А звук у штайнмеца більш ніж гідний.При нагоді зустрінемось у Василя і порівняємо звучання ультера і штайнмеца :) Про візуальний вигляд ультера краще промовчу,бо знов попередження за нецензурну лексику отримаю

- luav
Ще одна казка.FAST писав:ти за ті гроші адаптуєш 3,0rybkaandrew писав:можливо ти і правий просто вже хочеться зробити надійно!! та й в планах невеличкий компресор поставити
Ось тут один вже збирвася

http://forum.opel-club.ru/index.php?showtopic=64428&hl=
- FAST
- Контактна інформація:
звичайно шо тримав, я би так не казав як би не бачив зблизькаluav писав:Ви тримали коли-небудь штайнмец-ірмшер в руках,щоб говорити,що він дешево зроблений?

з цим згіднийluav писав:Ніколи собі не поставив би баняк,який звучал аля ваз-ланос,яких чутно за квартал

о тут я лігluav писав:А звук у штайнмеца більш ніж гідний

ультер сьогодні-завтра вже буде стояти на 08luav писав:порівняємо звучання ультера і штайнмеца

093 655 48 53
- FAST
- Контактна інформація:
не хочу вникати в ту тему, але суть зрозумілаluav писав:Ще одна казка.Ось тут один вже збирвася http://forum.opel

093 655 48 53
-
- Ім'я:/
І кину я своїх 5 копачек
НІчого немаю проти банки штайметца чи ірмшера ...Чув їх звук :)
Но і я би не сказав що у Фаста ричить він (сьгодні чув) також мягко без дристань.... Но може трошка голосніше ніж Попердньо перечислені банки ....

Но і я би не сказав що у Фаста ричить він (сьгодні чув) також мягко без дристань.... Но може трошка голосніше ніж Попердньо перечислені банки ....
- FAST
- Контактна інформація:
просто за ті гроші є дуже багато хороших варіантівzelja писав:НІчого немаю проти банки штайметца чи ірмшера ...Чув їх звук

zelja писав:Но і я би не сказав що у Фаста ричить він (сьгодні чув) також мягко без дристань....

шось тебе не бачив, шпигуєш за мною?

093 655 48 53
-
- Ім'я:/
а хто тобі махав на проспекті шевченка ?FAST писав:просто за ті гроші є дуже багато хороших варіантівzelja писав:НІчого немаю проти банки штайметца чи ірмшера ...Чув їх звук
zelja писав:Но і я би не сказав що у Фаста ричить він (сьгодні чув) також мягко без дристань....![]()
![]()
шось тебе не бачив, шпигуєш за мною?![]()

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Які ж ви убогі, аж шкода вас. Яка різниця в машині, якшо ставити такі речі? Тут смисл в іншому, але видно не всім дано.luav писав:Ніколи собі не поставив би баняк,який звучал аля ваз-ланос,яких чутно за квартал.
Хоча для зовсім ненормальних нічого кращого за банку сааба нема

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Denja писав:за банку сааба нема

ну не знаю....... мені і на вигляд і якісними характеристиками він подобається... тому і беру мабуть :)
- FAST
- Контактна інформація:
ось декілька цікавих варіантів!!! але ціна в 2 рази менша і по якості буде нічим не гірше, але який вигляд 

093 655 48 53
- luav
Denja писав: Які ж ви убогі, аж шкода вас. Яка різниця в машині, якшо ставити такі речі? Тут смисл в іншому, але видно не всім дано.
Хоча для зовсім ненормальних нічого кращого за банку сааба нема
Зрозумійте,що нічим не хотів образити власників цих машин,але вони найбільш розповсюджені і саме на них часто можна поставити цю дешеву йухню.Є Вази і ЛАноси,тюнінгу яких можуть позаздрити набагато дорожчі машини :)
- luav
Просто в зовнішньому стайлингу має бути якийсь стиль.Особисто для мене найбільш цікавим виявився стиль штайнмеца,тому й обрав баняк від нього.Погодьтесь,що неприроднім і аляповатим буде виглядати обвєс від штайнмеца і банка якоїсь невідомої фірми фуші-мигіzelja писав:І кину я своїх 5 копачекНІчого немаю проти банки штайметца чи ірмшера ...Чув їх звук :)

Так само і по салону.Ірмшерівські речі на купу з дешевим китайським барахлом за 15 гривень

- FAST
- Контактна інформація:
ти багато бачив таких глушників у Львові, саме таких??luav писав:але вони найбільш розповсюджені

Дєня, убівайluav писав:Є Вази і ЛАноси,тюнінгу яких можуть позаздрити набагато дорожчі машини

якшо ти незнаєш іншим фірм крім Штаймніца і Ірмшера, то гугл тобі в помічluav писав:банка якоїсь невідомої фірми фуші-мигі

093 655 48 53
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Ультер ціною від 800 грн і вище не кожен зможе поставити собі на жигуля чи ланосаluav писав:розповсюджені і саме на них часто можна поставити цю дешеву йухню

+1,або чіплять собі насадку саму дешевшу з ультерівFAST писав:ти багато бачив таких глушників у Львові, саме таких??
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
luav, шановний,прошу пана,я Вам скажу так,з постів зрозуміло лиш одне,Ви гонитесь за брендом і не хвилює більше нічого,як за савдепії треба було мати костюм різнобарвний так і зараз про той глушник.Ми говоримо про то що глушник реально урод за пачку грошей,звук нічим не інший ніж у Фаста а вигляд ніякий,це малодушно гнатися за чимось суто брендованим,треба робити те що до смаку,а у відповідь : "та ви що,це ж ірмшер/штайнмец як воно може бути погане" нагадало теми про БМВ в свій час мол як воно може не подобатись,усміхнуло,дякую 
підозрюю що якби на нижчевказаному глушнику був даний надпис Ви б собі його поставили ібо то ірмшер

підозрюю що якби на нижчевказаному глушнику був даний надпис Ви б собі його поставили ібо то ірмшер

количество слов не определяет качество речи...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей