Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Диски и шины на 2107
- LiNkiN_PaRk
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Снова я, вопросов накопилось много. Диски, подскажите какие диски лучше для семерки, видел в форме лепестков, очень хорошо подходят к модели, из стали или легкосплавные, кто спец? и Желательно шини к ним, всесезонки и широкие
- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Я не спец але скажу. Якшо хочеш більшої міцності, враховуючи наші дороги, то ковані.Тим більше маса набагато легша ніж в литих. якшо ж візерунку, тіпа "ліпістки" там всякі то литі. Профіль теж вибирати треба залежно від цілі. Якшо на драг то ковані і не низькопрофільні.
а то вже на базар.LiNkiN_PaRk писав:Желательно шини к ним, всесезонки и широкие
- LiNkiN_PaRk
- Контактна інформація:
ghost™ писав:вау, я після низького профіля їзджу по місту (щойно з Кривчиць) і тащуся яка в мене м'яка тачка![]()
![]()
Тогда вопрос, какие лучше диски поставить, чтоб шум убрать с салона и шины к ним, потому что едешь как в танке, и еще может вопрос детский но все же, диски с камерой лучше покупать для покрышек или безкамерные?
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
LiNkiN_PaRk
чим вищий профіль - тим більше гасять вібрацію, це я думаю зрозуміло, також не погано 185/65 Р-13; диски не грає ролі - хош титани, хош залізо - на вібрації сильно не відчуєш; велику роль грає тиск в колесах - спущені (мої якраз такі і є - колеса не качав після того як поставив) м'якше йдуть
але гума скоро зношується, на жигуля оптимально качати 1,8
зара всі колеса розраховані як безкамерні, камеру ставлять на стару гуму - яка вже не тримає ... ще камера - то зайва вага колеса, а то не є добре (хоча в принципі мабуть тої різниці не відчуєш); єдиний плюс камери, як на мене, це те що якщо погнув диск - коло не спустить і можна доїхати; бо на наших дорогах таке буває що лупиш відразу 2 колеса (одну сторону) і запаски тоді вже не вистарчає
так-що думай сам
ще одне правило якого рекомендую дотримуватись - на зиму - зимова гума, на літо - літня (на крайняк всесезонка); зимою - ніяких всесезонок - бо з машиною попрощаєшся нафік (я відкатав на всесезонці першу зиму, а весною продав розбиту машину
останній лід, бля)
чим вищий профіль - тим більше гасять вібрацію, це я думаю зрозуміло, також не погано 185/65 Р-13; диски не грає ролі - хош титани, хош залізо - на вібрації сильно не відчуєш; велику роль грає тиск в колесах - спущені (мої якраз такі і є - колеса не качав після того як поставив) м'якше йдуть

зара всі колеса розраховані як безкамерні, камеру ставлять на стару гуму - яка вже не тримає ... ще камера - то зайва вага колеса, а то не є добре (хоча в принципі мабуть тої різниці не відчуєш); єдиний плюс камери, як на мене, це те що якщо погнув диск - коло не спустить і можна доїхати; бо на наших дорогах таке буває що лупиш відразу 2 колеса (одну сторону) і запаски тоді вже не вистарчає

так-що думай сам
ще одне правило якого рекомендую дотримуватись - на зиму - зимова гума, на літо - літня (на крайняк всесезонка); зимою - ніяких всесезонок - бо з машиною попрощаєшся нафік (я відкатав на всесезонці першу зиму, а весною продав розбиту машину

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- LiNkiN_PaRk
- Контактна інформація:
а что значит выше профиль? и помоему на жигуль 185 не ставят только 175, вот я про что и говорю, нету камеры спустит и всеghost™ писав:LiNkiN_PaRk
чим вищий профіль - тим більше гасять вібрацію, це я думаю зрозуміло, також не погано 185/65 Р-13; диски не грає ролі - хош титани, хош залізо - на вібрації сильно не відчуєш; велику роль грає тиск в колесах - спущені (мої якраз такі і є - колеса не качав після того як поставив) м'якше йдутьале гума скоро зношується, на жигуля оптимально качати 1,8
так-що думай сам
ще одне правило якого рекомендую дотримуватись - на зиму - зимова гума, на літо - літня (на крайняк всесезонка); зимою - ніяких всесезонок - бо з машиною попрощаєшся нафік (я відкатав на всесезонці першу зиму, а весною продав розбиту машинуостанній лід, бля)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей