і мені і мені

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і мені і мені
та я вже найшов був у СШАluav писав:Те,що вам треба
Vitalik-first писав:нереально уродлівий вихлоп
rybkaandrew писав:і так давно нічого не писав а роботи пройшло багато і буде ше море.........![]()
rybkaandrew писав:замовив я собі вихлоп від Ірмшера....
це + але на такій висоті 15-ток ти доміків наврядчи добєшся і управлятися воно не буде так як треба!!! шукай 17 9J всі або задні 10J і буде труrybkaandrew писав:мусів це зробити..... на весну ставлю собі якщо найду 15" диски із величезною полкою і резина мабуть буде 888 ....класна така
правильноrybkaandrew писав: десь за пару днів жену машинку капіталити мотор (повністю) все перебираю на нове
для чого це тобі??? ти шо збираєшся турбіну ставити і 1,5 бара дутиrybkaandrew писав:зараз над кованою поршневою ніби по баблу влажу....
знаю, однак вже як робиться мотор то чому б його не зробити під компресор??? :)FAST писав: потужності тобі то не добавить
я і не думав добиватися цьогоFAST писав:ти доміків наврядчи добєшся
ну не скажи , по-перше я ставлю через то що маю возити людину Україною і мені риків - криків не потрібноFAST писав:той хлам стільки грошей не коштує!!!!
в мене виходу немаhrdrive писав:ну але з 15 дисками то вже закруто
читав в неті шо пацики в Дніпрі ставили компресор і до 0,6 бара і 180 коней дули на стандартних поршнях і нічо мотору не було і ресурс нормальний!! повір мені то не хонда, з малого обєму нормальних коняк не витиснишrybkaandrew писав:знаю, однак вже як робиться мотор то чому б його не зробити під компресор??? мені його хватить.....
тоді нашо широкі диски??rybkaandrew писав:я і не думав добиватися цього
я вже стільки переварив труб і баняків, скажу тобі шо звук залежить не тільки від останнього баняка, а шо перед нимrybkaandrew писав:ну не скажи , по-перше я ставлю через то що маю возити людину Україною і мені риків - криків не потрібно , а по-друге іншого варіанту окрім штейметца я не бачу
Ню-ню.Я спочатку ставив якраз задній баняк,а через півроку-новий резонатор.Так ось звук анітрохи не змінився після встановлення резонатора.Як був після встановлення штайнмеца,так і залишивсяю.Це про те,що від чого залежитьFAST писав: я вже стільки переварив труб і баняків, скажу тобі шо звук залежить не тільки від останнього баняка, а шо перед ним![]()
та я тоже вже купу мав і то знаю, просто хотів щоб і личило і якісноFAST писав:я вже стільки переварив труб і баняків, скажу тобі шо звук залежить не тільки від останнього баняка, а шо перед ним
не в широті діло , а у вигляді і полці....FAST писав:тоді нашо широкі диски??
Про Ірмшер ви визначтесь:він поганий чи дорого коштує?FAST писав: той хлам стільки грошей не коштує!!!!
Взяв 16,бо на 15 омега таки куцувато виглядає.Мав і 15,але суб"єктивно 16 таки більше до вподобиrybkaandrew писав:в мене виходу немаhrdrive писав:ну але з 15 дисками то вже закрутопотрібний максимальний комфорт!!
може ше 16" буду брати
hrdrive писав:rybkaandrew, ну але з 15 дисками то вже закруто![]()
...
Андрій, Олег, Луав, що можете сказати за таку омежку? можна в пп
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей