Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Карбюраторщик на опель порадьте
Потрібен карбюраторщик на опель кадет, хто порадить.
Проблема така: не працює нормально підсос, незаводиться холодна при витягнутому підсосі, потрібно підгазовувати. Виявлена причина: при витягнутому підсосі не закрита повітряна заслонка
???
Дякую
Проблема така: не працює нормально підсос, незаводиться холодна при витягнутому підсосі, потрібно підгазовувати. Виявлена причина: при витягнутому підсосі не закрита повітряна заслонка
???
Дякую
- БОБА
- Ім'я:Володя
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Карбюраторщик на опель порадьте
ioan_3_16, там роботи на 10 хвилин.ioan_3_16 писав:при витягнутому підсосі не закрита повітряна заслонка

ЖИЗНЬ це є вєщь яку вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Опа 10хв. Якби детально пояснив хтось, я б і сам зробив - руки є слава Богу. Або можливо якісь ссилки є корисні для усунення цієї проблеми.БОБА писав:ioan_3_16, там роботи на 10 хвилин.ioan_3_16 писав:при витягнутому підсосі не закрита повітряна заслонка
Дякую
- БОБА
- Контактна інформація:
ховаеш повнiстю пiдсос, дивишся чи заслонка вiдкрита повнiстю. якщо нi ( то скорiше всього ) то береш плоскогупцями той кусок троса,що торчить пiсля заслонки, попускаеш контр-болт на заслонцi i натягуеш заслонку так щоб була вiдкрита до кiнця. тримаеш далi i зажимаеш контр-болт. i пробуеш. 

Дякую. Буду пробувати. Відпишу шо до чого.БОБА писав:ховаеш повнiстю пiдсос, дивишся чи заслонка вiдкрита повнiстю. якщо нi ( то скорiше всього ) то береш плоскогупцями той кусок троса,що торчить пiсля заслонки, попускаеш контр-болт на заслонцi i натягуеш так щоб була вiдкрита заслонка до кiнця. тримаеш далi i зажимаеш контр-болт. i пробуеш.
Я подивився і справа не в тросику рег а коли саму тягу рухаю то заслонка не реагує. Ось так.
- БОБА
- Контактна інформація:
подивись може попустилася гайка яка зажимае тятягу до заслонкиioan_3_16 писав: коли саму тягу рухаю то заслонка не реагує.

Проблема я думаю вирішена, методом тику. Заліз в карб з боку, відкрутив круглу кришечку, в якій є система приводу повітряною заслонкою. Виявилось спала пружинка приводу заслінки. Поставив, відрегулював, вроді працює.
Дякую БОБА (БОБОВІ, БОБІ
) за поради, які наштовхнули на правильний шлях.

Дякую БОБА (БОБОВІ, БОБІ

- БОБА
- Контактна інформація:
ioan_3_16,

На жаль проблема не вирішена до кінця. Холодна при витягнутому підсосі не заводиться, коли підгазовую - закидує свічі і троїть.
Треба карбюраторщик.
Треба карбюраторщик.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей