Это лишнее.Barbie писав:Leon_Killer
3.Тыл - Автоакустика коаксиальная Helix Blue 69 MKll (овалы) - 200.50 грн
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Музика в 2106 на 1000 грн
- _ALEX_
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я наприклад обмежився 2 передніми 17"(ну і твітери).Помоєму це краще ніж 4 якихось єрундових.А саб чи якщо тобі більше подобається-бліни доставити ніколи не пізно.Leon_Killer писав:Дорогувато буде.. Мені ж тіко 17.. ще навіть прав немаю... Поки обмежуся 2(може 4) динаміками і то незнаю коли то ставити буду...
На рахунок магнітофона,то якщо грошей не дуже багато,полюбому вийде Pioneer.Я свій вибирав більше місяця і переконався!
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
однозначно ззаду має бути підзвучка- для обємності звуку, якщо не саб - то хоча-би бліни
до речі, маю пару б/в блінів на продаж .... стояли в мене в передніх дверках (собі в двері мабуть не запхнеш) віддам за смішну ціну 120грн за пару ... ага, забув сказати - виробник JVC решта про них не знаю, грають ... нормально для мафона їх цілком вистачить
до речі, маю пару б/в блінів на продаж .... стояли в мене в передніх дверках (собі в двері мабуть не запхнеш) віддам за смішну ціну 120грн за пару ... ага, забув сказати - виробник JVC решта про них не знаю, грають ... нормально для мафона їх цілком вистачить
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
-
- Контактна інформація:
:lol:ghost™ писав:грають ... нормально для мафона їх цілком вистачить
не хотів нової теми робити. рішив сюди написати...
а хто в жигуля ставив саб в багажнік? як воно?
в мене мафон Піонер Р4800МР, він має на усілок окремий вихід (крім 4-ох)?
бо дивлюсь в інструкцію і бачу(фігу :lol:) тільки тільки 4 є виходи для колонок/паверампа, але в мене 4 зараз заняті... я маю усілок з сабом але хочу його підключити в окремий канал (усілок двоканальний - тобто не буду ж я відцепляти одну колонку - кидати туда усілок і в нього на один канал ту колонку а на інший саб...) мені казали шо цей мафон має вихід, але шось я його не бачу в інструкції (в машині не дивився, бо так прикріпили, шо думав не вломати :lol: коли буду витягати, та й часу не мав)
Востаннє редагувалось П'ят, 27 жовтня 2006, 18:56 користувачем nfs, всього редагувалось 1 раз.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Не факт. Я от навпаки. В мене зараз стоять і бліни в задній полці (купив спочатку так як дешеві) і фронт компонентний нормальний - так вот бліни я відключив. Дуже круто заважає, тільки лишній звук десь ззаду.. Воно все має звучати спереду переді мноюTerry писав:Але скажу чесно, я тоже завжди думав, що задні колонки не надто потрібні. Невірно думав

Тому думаю викидати гроші на бліни при наявності нормальних компонент - лишня трата грошей, тим більше якшо бюджет 1000 грн.
- Leon_Killer
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
- Leon_Killer
- Контактна інформація:
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Нормальні компонентні - -справа недешева. Тому нада б і мафон получше. А то ж шоха. і Хлопаку скількись там років. Нехай поставе спочатку "побільше", щоб потім оцінити перехід на "получше".vovka писав:Тому думаю викидати гроші на бліни при наявності нормальних компонент - лишня трата грошей
Якщо любиш явно виражені високі частоти - -бери компонентні. Якщо любиш помякще звук - -візьми коаксіалки(все в одному). А ззаду не обовязково надто потужні і надто хороші. Достатньо якогось звуку - -появляється обємність.Leon_Killer писав:ех...скільки людей стільки й думок. Для початку буду шукати мафон і фронт(у двері).Але знов виникають сумніви спочатку фронт ставити чи тил.. А фронт краще щоб були 2(все в кучі чи пищалки всановлені окремо) чи 3(все у кучі) полосні?
- Leon_Killer
- Контактна інформація:
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Leon_Killer
Постав собі 2-ох компонентний фронт(пищалка і мідбасовий динамік окремо), СД ресівер і обезшум двері і буде тобі щастя. На рахунок діаметру, то при можливості бери 16см, але перед тим зніми обшивку і приміряй чи тобі вони влізуть!(думаю тобі хтось на форумі порадить що жигулю в двері стає
)
Постав собі 2-ох компонентний фронт(пищалка і мідбасовий динамік окремо), СД ресівер і обезшум двері і буде тобі щастя. На рахунок діаметру, то при можливості бери 16см, але перед тим зніми обшивку і приміряй чи тобі вони влізуть!(думаю тобі хтось на форумі порадить що жигулю в двері стає

volleyball.lviv.ua/blog/
- Oleh!
- Контактна інформація:
недоречно! ІМХОLeon_Killer писав:Цікавить питання: при встановленні овалів в задню полку чи доцільно потовщувати її наприклат фанерою знизу?
цілком вистачає металевих перегородок під поличкою. В мому шохані стояли 2полосні кенвуди , мені їх прикрутили безпосередньо до перегородок- ефектом був задоволений, міцно тримались і класно грали
- TOXA
незнаю, як на мене краще купити нормальний фронт (можна DSL 13см, грають нормально провірено но краще інфініті 16см), магнітофон піонер
6-ку або 7-ку, саб (яб радив jbl), і підсилювач 3-х канальний, компоненти можна купляти б.у. якщо знати в кого. А саме головне зробити післь цього всього нормальну шумо і віброізоляцію,і музика краще гратиме,і навколишнє середовище не нервуватимеш
6-ку або 7-ку, саб (яб радив jbl), і підсилювач 3-х канальний, компоненти можна купляти б.у. якщо знати в кого. А саме головне зробити післь цього всього нормальну шумо і віброізоляцію,і музика краще гратиме,і навколишнє середовище не нервуватимеш
0631847864
- Leon_Killer
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей