ти як завжди у своєму репертуарі, а на рахунок відгуків ти правий , форум ж не називається "позітівчік для автолюбителів"pikach00 писав:це форум, висловлюю свою думку. Ше питання будуть?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти як завжди у своєму репертуарі, а на рахунок відгуків ти правий , форум ж не називається "позітівчік для автолюбителів"pikach00 писав:це форум, висловлюю свою думку. Ше питання будуть?
pikach00 писав:rybkaandrew, ну не сподобалась мені банка, не підходить вона до тої тачки. Треба було все одно писати "афігєнний баняк"?
полюбомуDenja писав:Німецька машина і джапан стайл... як на мене якось недюже імхо
сьогодні будем його двігатиzelja писав:Але я би трошки баняк продвінув назад ....
FAST писав:полюбомуросійська машина і кітай стайл кручє
![]()
Denja писав:FAST писав:полюбомуросійська машина і кітай стайл кручє
![]()
нариваєшся пацанчік. Ану на вскидку шось найшов на мому вазіку з китаю?
та нє, ми про стайл говоримо а не про виробника запчастинDenja писав:нариваєшся пацанчік. Ану на вскидку шось найшов на мому вазіку з китаю?
чим принижувати??? які ви всі ніжні, самі ж тут виписуєтеluav писав: зіркова хвороба принижувати власників дешевших машин
rybkaandrew писав:форум ж не називається "позітівчік для автолюбителів"
аналогічно підтримую. Кожен робить під свій смак, не обовязково по-шаблону під певний стиль. основне щоб це не були "кросовки до вишуканого костюму" в даному випадку нічого поганого не бачу, мені подобається.Vitalik-first писав:але я не вважаю що треба суто якихось напрямків притримуватись ібо власник сам бачить свою машину такою як хоче бачити
нормальна цінаFAST писав:700 грн
а мене пруть із трьох частин спойлерокVitalik-first писав: не хотів точно,той шполяр в сам раз,імхо...
rybkaandrew писав: а мене пруть із трьох частин спойлерокале то ІМХО.
FAST, КОЛИ ОБВІС??вже пора......
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей