ну а вообще

причем на 4 все происходило

пс. почитал ))) подумал, вообще не дожно быть такого

сори 6) шо фигню писал
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Lui писав:Заправився я вчора мустангом 100
Lui писав:а ефект його затосування (обєктивний) + 4-5% по потужності
Fobos писав: у когось маховик крутиться в 2 рази швидше чим коленвал
а в мене в книжці так і пише, двигун розрахований мінімум на 95, тому туда і 98 і 99,5 можна литиnonuk писав:або заливати вже в спортивні мотори які орієнтовані на більше октанове число
+1 сижу і ржу.....(під столом)hrdrive писав:Fobos написав: у когось маховик крутиться в 2 рази швидше чим коленвал впав під стіл....
а так майже завжди і майже у всіх :) і не треба шукати наукових поясненнь :)mikeng писав:В мене напр після мийки машина зазвичай краще їде)))
а як ти перевіряєш-лінійкою міряєш?Sally писав: ще й не доливають
Позвони якось після чергового хамства на гарячу лінію, ефект буде шаленийjon писав:Завжди заправляюсь на ОККО але замітив цікаву тенденцію.
Що обслуговування не всюди однакове. а для мене це є важливо тому що я кожнього дня заправляюсь, приношу прибуток компанії і мене страшно злить коли мені хамлять.
От я склав маленький чорний список.
Найгірше обслуговують на Шуварі. Заходиш враження таке що до оператора додому зайшов і щось хочу.
По хамському ставляться на Науковій, ніяк запамятати не можуть що я їм кажу.
Найкраще обслуговують на вул. Чорновола. Завжди усмішка привітність "Добрий день", "Щасливої дороги" аж приємно заправлятись. і на вул. городоцькій тоже не погано.
У них газ дешевший, але вже кілька раз помічав, що при заведенні двигуна на тому газі, перші кілька секунд двигун ніби переливає - треба тримати педаль до підлоги, поки розкрутиться. І фільтр від їхнього газу засипає якимись "графітовими" опилками. А по витраті - газ нормальний. З вантаженим причепом на 300км пішло 33 літри.cat-yellow писав:я газом тільки на АНП
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей