на другій просто тріснутий....
Домоможіть ....

Підкажіть хто може таке зремонтувати...!!!!!????

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якке сколоволокно ти р озумієш там ціла конструкція відломана....Apokalipsis писав:zelja, скловолокно тобі в поміч.... так зклеїш шо буде як нове :)
Так то не робиться ....Apokalipsis писав:zelja, купляєш скловолокно + смолу, смолиш обмотуєш, знову смолиш, чекаєш поки застигне, шкуриш, маєш щястя
і зробить то саме шо можеш зробити ти, тільки ше гроші за роботу візьме) нуну)zelja писав: так шо обираю майстра нехав він за мене то зробить......
якщо я правильно зрозумів,то розмова йде про каретки.на переважній більшості фар вони є зломані.можна клеїти самому,але треба знати ньюанси.Поговоріть з людиною,яку я вам порадив.Каретки в нього теж мають бутиzelja писав: Домоможіть ....![]()
Та блін халєра ясна їздив стільки часу і не звернув увагу на то .... що воно поломане було .... І сам факт шо то є Хелла ... а не Депо... Йома йоluav писав:якщо я правильно зрозумів,то розмова йде про каретки.на переважній більшості фар вони є зломані.можна клеїти самому,але треба знати ньюанси.Поговоріть з людиною,яку я вам порадив.Каретки в нього теж мають бутиzelja писав: Домоможіть ....![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей