ЕкстремалиBlack писав:195Х45ХР15

я 195х50 марожусь ставити

ганяю на 55ці

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ЕкстремалиBlack писав:195Х45ХР15
Не бойся это не больно :)LEgEnDA писав:Екстремали
я 195х50 марожусь ставити
ганяю на 55ці
Странно!UncleSam писав: В минулому сезоні машина моя проїхала в Мукачево по нашій телеметрії 16.67, а на наших тренуваннях 18.05, це з вже з блокіровкою, і причому шо вал я поміняв на зліший (тепер стоїть МС 04). Правда тупанув поставити нульовик або зняти фільтр взагалі, лінь було це робити на трасі, оскільки відчуваю що машина якось не так їде як мала б їхати ...
Нічого странного - настроювати треба!Black писав:Странно!
UncleSam писав:На холостому (він в мене 920 об/хв) коли довго попрацює починає троїти ...
В спортсменів такої проблеми нема, оскільки там холостий 1200 мініум
получається парадокс - ти ставиш широкофазний вал а давиш впуск ще меншим дросельом (в тебе ГБЦ дороблена чи повний сток ? ). йому треба хороший впуск. бажано 4 дроселя - тоді ХХ буде ідеал :)UncleSam писав:Що я вже тільки не перепробував - поміняли дроти на свічки, замінив самі свічки, пробували ставити холостий навіть 1100. Непомагає ...
Пробуєм далі - зняли дросеь 54 і поставили назад стоковий.
+1vovka писав:йому треба хороший впуск
Гбц повний сток!vovka писав:в тебе ГБЦ дороблена чи повний сток ?
Підключим діагностику і тоді скажу, бо непамятаю.vovka писав:яка смєсь на ХХ в тебе ?
Уточню в mastergid'avovka писав:які кути запалювання на ХХ ?
візьми краще в колінвала широку лямбду , тоді буде на 100% ясно. а то шо в прогах у вас зашито і то шо є насправді то можуть бути дві великі різниці.UncleSam писав:Підключим діагностику і тоді скажу, бо непамятаю.
тому я і кажу що то що зашито в прозі може відрізнятися від того що є насправді. адже залізо різне і наприклад той же вал може стояти по іншому. якщо вал ставиш в інше положення то там суміш пливе по всьому діапазону.. ну в себе я таке замічав.mastergid писав:ну в мене на цьому валі нічого не троїло при таких же розкладах
Скорость на выходе и телеметрия какая? двигатель и кпп?UncleSam писав:п.с. В минулому сезоні машина моя проїхала в Мукачево по нашій телеметрії 16.67
1,6 8v, 18-ряд, гп 4,33.naib писав:Скорость на выходе и телеметрия какая? двигатель и кпп?
Двигатель сток?UncleSam писав:1,6 8v, 18-ряд, гп 4,33.naib писав:Скорость на выходе и телеметрия какая? двигатель и кпп?
шв на виході +-140
телемітрія від ЛТК
С твоим весом, если там хоть вал и чип всё равно как-то очень даже круто (16,67)UncleSam писав:1,6 8v, 18-ряд, гп 4,33.naib писав:Скорость на выходе и телеметрия какая? двигатель и кпп?
шв на виході +-140
телемітрія від ЛТК
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей