Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заряджений ЛамбоТАВР "WEST GARAGE"
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Danko, якось ти агресивно настроєний,чи то до мене чи то Альфа тобі чимось завинила, я ніби нічого нікому не доказую,мені просто було цікаво от і все. Доречі реально цікаво порівняти ціни, я ніколи нічого спільного з вазами не мав тому якщо не важко напиши ціни вкладиші кольца поршня прокладки РВ коліно клапана.
шкода що не встигнеш, думаю то не останній драг(покатушки) так що ще встигнеш випробувати новий мотор.
шкода що не встигнеш, думаю то не останній драг(покатушки) так що ще встигнеш випробувати новий мотор.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
Re: West Garage
ні, просто я ж писав...t309 писав:Danko, якось ти агресивно настроєний,чи то до мене чи то Альфа тобі чимось завинила
ПРосто не вигідно приймати участь у Драгу з таким мотором. ПО перше мені 21рік, грошей нема, на серйозні чемпіонати я не настроєний. Бюджет треба серйозний і я ніхрена незнаю про альфівські мотори. а його тюнінг це взагалі як сказавDanko писав:Підказка: Візьми усі змагання з драгрейсінгу, чемпіонати України, все, що проводилось і проаналізуй скільки там було Вазівських моторів, А СКІЛЬКИ БУЛО АЛЬФІВСЬКИХ?!?!?!
.tuningist писав:скыльки коштують зч на альфо мотор???ы явже не говорю про вали ытд.ы
Дякую. Я теж щиро на це надіюсь...t309 писав:шкода що не встигнеш, думаю то не останній драг(покатушки) так що ще встигнеш випробувати новий мотор.
NISMO DRIFT TEAM///
- Danko
- Контактна інформація:
Тормозні диски та супорта Ваз 2110, диски вентильовані, не перефировані. ВІдчуття таке - тормозить, вроді на відсотків 10 краще ніж 13 тормоза, що не дуже помітно...Ziro-cool писав:питання по тормозах?
брав від 2112 ? диски які ставив?
як відчуття, собі думаю та все ніяк,
мона в ПП
Але от якщо тормозний шлях розділити на 100%, то 13тормоза блокувались після 60% натискання на педаль, о 14 тормоза після 90% блокувались...отже заблокувати їх набагто важче,відповідно краще себе став відчувати на дорозі. (То так на хлопськи розум пояснив.)
NISMO DRIFT TEAM///
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
кароч поняв, думаю собі поставити але зразу перфоровані,
скіки попав за запчпстини?
на весну поставлю, бо зима р13,
дякую за інфо,
в неділю хоть пішеходом буш? цікаво було б познайомитися
скіки попав за запчпстини?
на весну поставлю, бо зима р13,
дякую за інфо,
в неділю хоть пішеходом буш? цікаво було б познайомитися
Quattro
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
а в мене навпаки якосьDanko писав:Але от якщо тормозний шлях розділити на 100%, то 13тормоза блокувались після 60% натискання на педаль, о 14 тормоза після 90% блокувались...отже заблокувати їх набагто важче,відповідно краще себе став відчувати на дорозі. (То так на хлопськи розум пояснив.)

- Danko
- Контактна інформація:
Ziro-cool, В неділю прийду пішки от і познайомимся... Думаю ім'я ДАНКО почуєш десь там не раз...до зустрічі...
NISMO DRIFT TEAM///
- ZTVR
- Ім'я:Олександр
- Контактна інформація:
Глянь тут є пару моїх фото http://webers.ru/viewtopic.php?t=945
зокрема незнаю як ви так двігло пихнули шо ГТЦ кудась там впирається?? в мене на фото ще можна один доставивти стільки місця.
Кріплення тросіка на коробці переварене з калинівського.
тросік сцепи рідний, тросік газу ваз 2108
на рахунок усилення то ЧОМУ... ви біля номера понаварювали??? в тебе що спортивиний техпаспорт? чи ти як збираєшся пояснити в ДАІ що до номерної панелі з двох боків листи приварені? коли накладаєш лист на лист металу зверху то нижній зниває ппц скоро, неможна було робити стільки тих бутербродів.
усилювали і усилювали а там де треба було усилювати ніЧОГО не зробили....
тепер подумавй як стояв старий мотор і як новий? Брус треба було передній усиляти трубою а не ті наварки на стакани....
за неділю самому нереально поставити зібрати усунути всі лаги. готуйся місяць як мінімум.
зокрема незнаю як ви так двігло пихнули шо ГТЦ кудась там впирається?? в мене на фото ще можна один доставивти стільки місця.
Кріплення тросіка на коробці переварене з калинівського.
тросік сцепи рідний, тросік газу ваз 2108
на рахунок усилення то ЧОМУ... ви біля номера понаварювали??? в тебе що спортивиний техпаспорт? чи ти як збираєшся пояснити в ДАІ що до номерної панелі з двох боків листи приварені? коли накладаєш лист на лист металу зверху то нижній зниває ппц скоро, неможна було робити стільки тих бутербродів.
усилювали і усилювали а там де треба було усилювати ніЧОГО не зробили....
тепер подумавй як стояв старий мотор і як новий? Брус треба було передній усиляти трубою а не ті наварки на стакани....
за неділю самому нереально поставити зібрати усунути всі лаги. готуйся місяць як мінімум.
- Danko
- Контактна інформація:
ZTVR, Дякую.
Типу ставив кулісу(Купив відразу спортивну короткохідну Техномастерівську) і ше пару фоток на якихось перевізних дисках.
+ Дівчина на день народження подарувала Новий інструмент...був дуже приємно здивований, не очікував...
Все іде дуже туго... дуже клопітка і важка робота, де треба дуже думати- Цього теж не очікував. Думав зібрати за три дня, а дай Бог щоб получилось за 3 тижні.
Типу ставив кулісу(Купив відразу спортивну короткохідну Техномастерівську) і ше пару фоток на якихось перевізних дисках.
+ Дівчина на день народження подарувала Новий інструмент...був дуже приємно здивований, не очікував...

Все іде дуже туго... дуже клопітка і важка робота, де треба дуже думати- Цього теж не очікував. Думав зібрати за три дня, а дай Бог щоб получилось за 3 тижні.
NISMO DRIFT TEAM///
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Danko, дівчина толкова, знає що потрібно 

- taras_Rudno
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
у West Garage поповнення- куплено нове авто під проект ну не зовсім нове авто з далекого 1975 року ВАЗ 2103... кузов трошки пошарпаний, але живий і піддається ремонту колір - червоний. ходова в нормальному стані і всі вузли основні в порядку...бракує пару нюансів таких як бампера і задні фари...а ще панель... сидіння пошарпані .... а так в основному машинка під відновлення супер... 

Shkirynets_TEAM
- Yurko_lab
- Ім'я:Юрко
Під що авто буде робитись? Який стиль? Чи просто відновлення до стоку.?taras_Rudno писав:у West Garage поповнення- куплено нове авто під проект ну не зовсім нове авто з далекого 1975 року ВАЗ 2103... кузов трошки пошарпаний, але живий і піддається ремонту колір - червоний. ходова в нормальному стані і всі вузли основні в порядку...бракує пару нюансів таких як бампера і задні фари...а ще панель... сидіння пошарпані .... а так в основному машинка під відновлення супер...
- taras_Rudno
- Контактна інформація:
машину плануємо максимально привести до стоку... шукаю зараз всі оригінальні деталі... але будуть зроблені і тюнінг деталі які можна буде зняти в будь який час..наприклад колеса....Якщо в когось є якісь відомості про такі авто прошу допомогти у втіленні проекту.... з повагою West Garage 

Shkirynets_TEAM
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
taras_Rudno
Курде,тож га фото моя перша машина
,"Львівянка" називалась вроді 
Курде,тож га фото моя перша машина

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- taras_Rudno
- Контактна інформація:
ти првий.. і моя також перша!!!! в мене правда була голубого кольору... були три кольори червоний, зелений і голубий....Sluva писав:taras_Rudno
Курде,тож га фото моя перша машина,"Львівянка" називалась вроді

Shkirynets_TEAM
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
там блокіровка диференціалу з заводу стоїть 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей