Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Страхова компанія "ТАС"
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Хочу поділитись "враженнями" від цієї СК.
Так як кредит на 5 років, відповідно і страхуватись треба 5 років. Не буду розписувати умови, тим більше немаю договору при собі. Але хочу сказати, що в перший рік ми підписали договір на повну суму вартості нового авто. Минулого року, коли я підписував договір вони вписали ту ж саму суму і ми його підписали(так як досвіду немаю в тих справах, на цей пункт уваги не звернув, хоча договір повністю читав). Цього року коли сталось ДТП і я оформляв доки, мудрі люди підказали, що я переплачую, так як виплати нараховуються виходячи з вартості вже зношеного(за 2роки) авто :o , тобто договір мав би складатись із врахуванням вже зниженої ринкової ціни авто і відповідно мав би зменшитись страховий внесок.
По відшкодуваннях.
Через 3міс. після купівлі машини попав мені в скло камінь і пішла тріщина(при чому йшла на очах). Я поїхав її засверлив, щоб скло не впало на коліна. Приїжаю в СК, а мені заявляють, що не будуть відшкодовувати, бо після ДТП я вносив зміни, а це не дозволяється договором, юридично знайшли лазейку, щоб не виплатити, але якщо вдуматись: "Якщо тріщина пішла від каменя, то яка різниця що воно засверлене ітак вже тріснуте?!"
Через півроку розбив камінь протитуманку. При її ціні в 450грн.(не рахуючи встановлення), вони нарахували для відшкодування 350грн., на запитання: "а де решта"? Відповідь: "Знос деталей!" :o За півроку деталі зношуються на більш ніж 20%?
Ну і по останньому ДТП. Відшкодовують 2500грн. За них теоретично я б мав запаяти кріплення на бампері(вже зробив коштує 1700грн :lol: ), поміняти "телевізор"(лишив старий), вигнути нижнє металеве кріплення "телевізора"(вигнули входить в ціну 1700грн.), поміняти передню решітку(лишив стару), перемалювати передній бампер :lol: (так як на Пежо фарби не жаліють і вона після 2 аварій прекрасно тримається лишив як є), поміняти протитуманку(450грн. ще не привезли). Одним словом, якщо б я міняв все як описано, то мені треба б було ще раз по 2500грн., щоб все зробити.
Епілог.
Люди НЕ страхуйтесь в СК "ТАС"
Так як кредит на 5 років, відповідно і страхуватись треба 5 років. Не буду розписувати умови, тим більше немаю договору при собі. Але хочу сказати, що в перший рік ми підписали договір на повну суму вартості нового авто. Минулого року, коли я підписував договір вони вписали ту ж саму суму і ми його підписали(так як досвіду немаю в тих справах, на цей пункт уваги не звернув, хоча договір повністю читав). Цього року коли сталось ДТП і я оформляв доки, мудрі люди підказали, що я переплачую, так як виплати нараховуються виходячи з вартості вже зношеного(за 2роки) авто :o , тобто договір мав би складатись із врахуванням вже зниженої ринкової ціни авто і відповідно мав би зменшитись страховий внесок.
По відшкодуваннях.
Через 3міс. після купівлі машини попав мені в скло камінь і пішла тріщина(при чому йшла на очах). Я поїхав її засверлив, щоб скло не впало на коліна. Приїжаю в СК, а мені заявляють, що не будуть відшкодовувати, бо після ДТП я вносив зміни, а це не дозволяється договором, юридично знайшли лазейку, щоб не виплатити, але якщо вдуматись: "Якщо тріщина пішла від каменя, то яка різниця що воно засверлене ітак вже тріснуте?!"
Через півроку розбив камінь протитуманку. При її ціні в 450грн.(не рахуючи встановлення), вони нарахували для відшкодування 350грн., на запитання: "а де решта"? Відповідь: "Знос деталей!" :o За півроку деталі зношуються на більш ніж 20%?
Ну і по останньому ДТП. Відшкодовують 2500грн. За них теоретично я б мав запаяти кріплення на бампері(вже зробив коштує 1700грн :lol: ), поміняти "телевізор"(лишив старий), вигнути нижнє металеве кріплення "телевізора"(вигнули входить в ціну 1700грн.), поміняти передню решітку(лишив стару), перемалювати передній бампер :lol: (так як на Пежо фарби не жаліють і вона після 2 аварій прекрасно тримається лишив як є), поміняти протитуманку(450грн. ще не привезли). Одним словом, якщо б я міняв все як описано, то мені треба б було ще раз по 2500грн., щоб все зробити.
Епілог.
Люди НЕ страхуйтесь в СК "ТАС"
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Yelik
Банк не може і не має права прописати в кредитному договорі назву страхової компанії в якій клієнт зобов*язаний застрахувати автомобіль!!!
Відкрий таємницю, - що за банк? ТАС Комерц?
І що за салон, який пропонує звязку - страхова+банк? Зазвичай тільки банк, і це просто пропозиція, а не зобов*язання клієнта прокредитуватися саме там, щоб придбати авто!
Банк не може і не має права прописати в кредитному договорі назву страхової компанії в якій клієнт зобов*язаний застрахувати автомобіль!!!
Відкрий таємницю, - що за банк? ТАС Комерц?
І що за салон, який пропонує звязку - страхова+банк? Зазвичай тільки банк, і це просто пропозиція, а не зобов*язання клієнта прокредитуватися саме там, щоб придбати авто!
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
А з тими дурними нарахуваннями - -то майже всюди так. Просто треба йти і піднімати кіпіш.
При страхуванні "без врахування зносу" вартість авто при крадіжці і конструктивній загибелі береться повна, а так - з врахуванням зносую.
При страхуванні "без врахування зносу" вартість авто при крадіжці і конструктивній загибелі береться повна, а так - з врахуванням зносую.
Востаннє редагувалось Сер, 25 жовтня 2006, 08:37 користувачем Terry, всього редагувалось 1 раз.
-
- Контактна інформація:
Повір мені, це виглядає майже як зобовязання. Тиможеш вибрати, якщо знаєш до кого йти, але всі салони привязані до певного банку(найчастіше з яким працюють самі) і до СК. Тому роблять все можливе, щоб звернулися саме в їхню СК.Anix писав:І що за салон, який пропонує звязку - страхова+банк? Зазвичай тільки банк, і це просто пропозиція, а не зобов*язання клієнта прокредитуватися саме там, щоб придбати авто!
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Тепер по страхових трошки напишу я. Є така страхова Правекс Страхування, створили її для страхування авто, які купуютьсячерез Правекс Банк. В мене це питання зразу ж виникло і ще перед купівлею авто запитав про це у них, відповідь - можна, лише з декількома страховими компаніями(якщо не помиляюся то лише з двома), але для цього потрібно письмово написати лист в Київ, де цим питання займається жінка власника Правекс Банку і заодно мера Києва Черновецького..Ось так весело
Але є ще така штука, ці дві страхові компанії не є такі "дешеві" в плані страховки, тому мені зразу задали питання - чи тебе спасе 200-300 грн. , а мозгойобки на декілька тижнів?
Але є ще така штука, ці дві страхові компанії не є такі "дешеві" в плані страховки, тому мені зразу задали питання - чи тебе спасе 200-300 грн. , а мозгойобки на декілька тижнів?
-
Terry писав:Повір мені, це виглядає майже як зобовязання. Тиможеш вибрати, якщо знаєш до кого йти, але всі салони привязані до певного банку(найчастіше з яким працюють самі) і до СК. Тому роблять все можливе, щоб звернулися саме в їхню СК.Anix писав:І що за салон, який пропонує звязку - страхова+банк? Зазвичай тільки банк, і це просто пропозиція, а не зобов*язання клієнта прокредитуватися саме там, щоб придбати авто!
Повір мені!!! Тобі розказали! Думаю ти звернувся в ІЛТУ і тобі навішали купа всього! В Райфа список акредитованих компаній по авто більше 10! Салон впершу чергу зацікавлений в тому, щоб машину продати (найчастіше через банк-партнер), а страхові це вже опосля (якщо вдасться розказати клієнту гарно).
Ніде в РБУшних кредитних договарох і натяку немає на зобов*язання клієнта страхуватися в тій чи іншій страховій компанії! Це я знаю на 100%

Anix
в договорах ніхто і не пише про зобовязання страхуватись в тій чи іншій компанії, це йде по внутрішніх документах банку , а клієнту кажуть що після того як він застрахується там-от і там по такому-то тарифу то перерахують гроші. В 99% клієнти нічого проти не мають. А от на наступний рік - головне щоб клієнт застрахував машину(ну і бажано в одній з акредитованих компаній)Ніде в РБУшних кредитних договарох і натяку немає на зобов*язання клієнта страхуватися в тій чи іншій страховій компанії! Це я знаю на 100%
-
дякую, що мої слова повторюєш (див. вище - середа, 25 жовтня 2006, 00:11) :oA1 писав: в договорах ніхто і не пише про зобовязання страхуватись в тій чи іншій компанії,
Наприклад? Це й де по власних інтересах зацікавлених осіб.A1 писав: це йде по внутрішніх документах банку

Сумніваюся, що в РБУ це кажуть.A1 писав: клієнту кажуть що після того як він застрахується там-от і там по такому-то тарифу то перерахують гроші
Це обов*язково, щоб СК була акредитована банком.A1 писав: ну і бажано в одній з акредитованих компаній
-
- Контактна інформація:
Повір мені, я сам близько до того стою. Не РБУ. але ти пройдися по салонах і кожен почне "спрямовувати" до певної СК. Тобто ти можеш відмовитися, але особиста заінтересованість керівництва салону робить своє.Anix писав:Повір мені!!! Тобі розказали! Думаю ти звернувся в ІЛТУ і тобі навішали купа всього! В Райфа список акредитованих компаній по авто більше 10! Салон впершу чергу зацікавлений в тому, щоб машину продати (найчастіше через банк-партнер), а страхові це вже опосля (якщо вдасться розказати клієнту гарно).
- TOXA
Yelik
я те саме можу сказати і про свою страхову компанію,в нас наприклад машину теж треба стахувати 5 років, але після того як потрапили в ДТП вже 2-ий місяць з цим розібратися неможемо(то вони номерний знак не відшкодовоють, то 20% запчастин) одним словом більше мороки з ними коли вони є ніж коли їх нема, гроші платимо великі,а результату ніякого. На наступний рік ми страхувати її не збираємось, бо толку нема тільки гроші на вітер.
я те саме можу сказати і про свою страхову компанію,в нас наприклад машину теж треба стахувати 5 років, але після того як потрапили в ДТП вже 2-ий місяць з цим розібратися неможемо(то вони номерний знак не відшкодовоють, то 20% запчастин) одним словом більше мороки з ними коли вони є ніж коли їх нема, гроші платимо великі,а результату ніякого. На наступний рік ми страхувати її не збираємось, бо толку нема тільки гроші на вітер.
0631847864
Anix
Потрібно писати точно, без сумнівів :)
TOXA
якщо машина в кредит - то обовязково маєш застрахувати
:
Поясни кого ти бачиш зацікавленого при покупці авто в кредит в страхуванні в тій чи в іншій компанії?Наприклад? Це й де по власних інтересах зацікавлених осіб.
Без реклами, будь-ласка. ШюткаСумніваюся, що в РБУ це кажуть.
TOXA
якщо машина в кредит - то обовязково маєш застрахувати

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей