Не лише для KELEVRA, а й для інших шукачів.KELEVRA писав:Breaker,ти туда якийсь номер маєш ?!Breaker писав:на проспекті Чорновола скоро відкриють Челентано піцерію. Там треба багато працівників
Тема: "АКТИВНО шукаю роботу".
З життєвого досвіду.
Сидячи на форумі Тюнінг Клубу (Шкода Клубу, Мітсубіші Клубу тощо) - роботу не знайдеш. Активно - означає активно!
На прикладі Челентано. За 30сек. я знайшов сайт мережі. Знайшов всі потрібні (достатні) телефони. Ще хвилин 5 пішло б на 1-3 дзвінки. І все. Навіщо тут запитувати номер? Ти шукаєш роботу чи ні?
Збоку це виглядає так, що лежиш на дивані перед ТВ чи компом. Робота - нафіг не потрібна. "Дайте номер", "Наберіть мені номер" і т.п. Я, як роботодавець, взяв би такого безініціативного, бездіяльного працівника? Звісно - ні.
Ще приклад. Там десь кілька сторінок тому я писав, що потрібні працівники на тимчасову роботу з перспективою постійного працевлаштування. Написав, що терміново. Залишив свій номер. І що? А нічого! З десяток ПП з запитаннями, пропозиціями і т.п. Я хіба просив писати? Я мушу в цьому випадку писати 10 відповідей і роз'яснень? Візьму я на роботу когось, кому в активних пошуках роботи лінь / жаль набрати телефонний номер?
Тому, або шукайте роботу, або ні!

Повторюсь, то не персонально для KELEVRA. Це просто рекомендації для усіх, хто дійсно шукає роботу.