Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
21104, yu-RA
- Oleh!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
хз до 30липня ще кучу всього мож статись але такі наміри є :)vovka писав:Якщо коротко то тільки в коробку, приїжджай на драг, розкажу детальніше
по ТЕМІ: yu-RA
не ведись !який [цензура] паук+чіп+вихлоп за 300 уе ? тобі хібашо хтось з ржавих водопроводних труб тобі накружить :lol:
нормальний (відчизняний паук)буде коштувати від 500 уе
нормальна банка- 150 уе
стронгер ше десь 50 уе
і + чіп ( скількі для вазіків незнаю)
но думаю від 100умовних ... рахуйц сам...
такшо не ведись на такі пастанови по запорять тобі дриг
про максималку в 260 я некоментую, а от 115 коників вижати цілком реально ІМХО
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
:lol:yu-RA писав:чіп-тюнінг+паук+повний прямоточний вихлоп коштує 300$
Цікавий варіант, але Ти сам можешь порахувати, дивись:
на базарі паук 16v коштує 650-700 грн (але ржавий

Dynamic Sport Latvia
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
И более производительный насос ... +Полная подготовка головки блока (впускные и выпускные каналы, клапаны, изменение геометрии седла) +поднять СЖ +Усиленные клапанные пружины +Теплоизоляция впуска+ Усиленный демпферный диск сцепления + маховик заменить на стальной, облегченный с соответствующими доработками КПП + Доработка шатунов + Доработка поршней и поршневых пальцев.yes писав:А компютер лучше взять другой , уже прошитый 180у.е. А еще засадить два распредвала и другие форсунки
шоб ехало зделали, теперь шоб тормозило и держалось дороги надо - + Пружины Eibach Pro-Kit+Амортизаторы +Передние тормозные диски увеличенного диаметра можна перфорированые(брембо)+Комплект армированных тормозных шлангов можна (Goodridge) + распорки+ полуретан+комплект винтовой подвестки ...
Готовь 8 к . и приежай...
Будешь рвать БМв325
- yu-RA
- Контактна інформація:
yes Тут я з тобою цілком погоджуюсь
! До всіх інших чудак, який мені це розповів працює на Лада-сервіс (Шевченка, 323), а показував він мені в приклад 21124 (колір "Талая вода", тюн. оптика зад і перід, спойлер, титани), на ній я не їхав, тому нічого нікому не доказую, просто переказав слова іншої людини
: ... Інформація не провірена, але якщо допутити таке, нехай вони самі себе надувають, тим більше ніхто не знає хто в них робить чіп-тюнінг, чим користується, і якими деталями вони користуються.

Забыл добавить каркас в кузов и шлем ,ну иещё там по мелочи :gai:KAVArnuy писав:И более производительный насос ... +Полная подготовка головки блока (впускные и выпускные каналы, клапаны, изменение геометрии седла) +поднять СЖ +Усиленные клапанные пружины +Теплоизоляция впуска+ Усиленный демпферный диск сцепления + маховик заменить на стальной, облегченный с соответствующими доработками КПП + Доработка шатунов + Доработка поршней и поршневых пальцев.yes писав:А компютер лучше взять другой , уже прошитый 180у.е. А еще засадить два распредвала и другие форсунки
шоб ехало зделали, теперь шоб тормозило и держалось дороги надо - + Пружины Eibach Pro-Kit+Амортизаторы +Передние тормозные диски увеличенного диаметра можна перфорированые(брембо)+Комплект армированных тормозных шлангов можна (Goodridge) + распорки+ полуретан+комплект винтовой подвестки ...![]()
Готовь 8 к . и приежай...![]()
Будешь рвать БМв325
Да, кстати, Другие форсунки инасос ,по моему ,будут плохо работать без другого клапана(тот шо на рампе)
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Яке ж тут виникає питання ? Тут навпаки питань немає бутиyu-RA писав:а так як я на трасі дуже рідко і максимальна по місту не перевищує 120 км/год виникає питання по тюнінгу

Тюнінг - це ж в основному для міста ефект, старт зі світлофора, 402 метри, розгін до 100 і т.п. А по трасі.. IMHO там взагалі тюнінгу нетреба. В нас нема де їздити більше 140

Тому я +1 за тюнінг.
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Особисто я за стайлінг. Тіпа музичка, сідушки, безшумка і узнаваемий зовн вигляд. І продати потім мона ефектніше і коштує дешевше. Та й багато чого можна самому зробити чи придумати, а от з тюнінгом - -важче.
Хоча лишати автов стоковому варіанті - -тоже не варто. Хочаб тормоза постав людські, розпорки, стойки, шось з вприском і т.д. Та шо тобі розказувати - -сам знаєш...
Хоча лишати автов стоковому варіанті - -тоже не варто. Хочаб тормоза постав людські, розпорки, стойки, шось з вприском і т.д. Та шо тобі розказувати - -сам знаєш...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей