НІ НЕ ПРАВДА,поставив би у продажDOK 08 писав:Denja, вiн походу заради продажi тут
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Євалюціон з 1.5 карба в 1.6 16кл
-
- Ім'я:Юрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
-
Re: Євалюціон з 1.5 карба в 1.6 16кл
Вибачте а як іздити по наших дорогах? я іду 120 і не боюсь що наслідуючій ямці пропору поддона,зад вже трохи опустив бо коли поставив 16кл перід присів.Мені більше до вподоби ралі,а не драг ,тому виізжаю інколи поіздити боком.Машина 88рOpelevod писав:Ти на такому "джипі" стрілку кладеш?якого року машина? і за що там 4500?
дніще повністью переваране,пороги усилені 2,5 мм усілітелями(0,8 мм стандарт),розтяжка верхніх стаканів і задніх,регуліруєма розтяжка нижня для перед ричагів,усілітель рульовоі ,20 стабілізатор і т.д. Панель не скрипить,замки і ляда не стукають,машина збита до кучі і по ямах іде покруче всяких інотазиків(бмв не рахується,в самого була 8 років старушка 316 е-21,думав що всі авто такі тихі пока не купив 2108),трикутні ричаги не хотів ставити бо буде жостка,ПІДНЯТТЯ АВТО БУЛО НЕОБХІДНЕ,ТАК ЯК ПРИ ВСТАНОВЛЕННІ 6 ПЕРЕДАЧІ ЛІВА РОЗТЯЖКА КРАБА НА ЯМАХ ДОСТАВАЛА ДО КОРПУСА КПП.
За 4500 купіть собі ланоса і човгайте на пузі,чіпуйте його до усрачки і коли ми разом стартанем і при включені 3 передачі я буду мінімум на корпус впереді,провірено.Пропозицій помінятись на 2-3 річного вазика було стільки що я навіть не помню в якій кількості.Да в мене машина не відпідарашена як яйця,для мене це не головне,мені важен технічний аспект(щоб мотор вогнем срав),і коли мене будять посеред ночі і просять завести в Одесу або Киів я іду і не переживаю чи я доіду
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
мені нра...
часто до львова катаєшся?
-
185\60\14 ЦЕ що погана резина ?-це найкраще і мінімум для наших доріг з нижчоюDelfin писав:резину бажано низько профіль для 180 км\год, ато ті шо є то як "задницею на холодці", як той мотор себе веде без додаткової опори(біля правого стакана),
тільки виторг давати для продавців дицків.Дороги тримається як на рейках.
Поставив саморобну передню опору з нивовського саліблока-жостковато ,треба щось інше думати,помякше а тоді і верхню поставлю,але для стартів та подушка гуд
-
Ні в мене більше южний напрямок,родичі в одесіIgor4ik писав:мені нра...
Люблю одеську трасу ,погратися з чорними джипиками

- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
є таке, мав похожий випадок, поки його не продав, сипатись в мене почав...ммав 405 пижик і 160 л.с,88 року))
як ти жипіків курвило коли бачили стареньке пежо а зробити нічо не могли))
як ти жипіків курвило коли бачили стареньке пежо а зробити нічо не могли))
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
маю наглу думку шо
1.1.5 на карбах і коробі з нормальним рядом розвалить твої дитячі мрії про розрив в пару корпусів в твою користь,
2.просто купити мотор може кожен, ти його заряди нормально, тоді був тоді буш про шось говорити
1.1.5 на карбах і коробі з нормальним рядом розвалить твої дитячі мрії про розрив в пару корпусів в твою користь,
2.просто купити мотор може кожен, ти його заряди нормально, тоді був тоді буш про шось говорити
Quattro
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
DOK 08 писав:Да в мене машина не відпідарашена як яйця,для мене це не головне,мені важен технічний аспект(щоб мотор вогнем срав),і коли мене будять посеред ночі і просять завести в Одесу або Киів я іду і не переживаю чи я доіду
файно сказано
-
- Ім'я:Назар
шкода шо немає авта, яб доказав шо то не правда, хоть би їхав на самому спирту, алеб доказавDOK 08 писав:За 4500 купіть собі ланоса і човгайте на пузі,чіпуйте його до усрачки і коли ми разом стартанем і при включені 3 передачі я буду мінімум на корпус впереді,провірено.

BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
-
1.Шановний, десь тут було сказано що я построів боліда який всіх натягує?Іщо в мене самальот а у вас вози?ТАК НІ.Я повністью построів авто для повсякдення і під СЕБЕ!!!!Ziro-cool писав:маю наглу думку шо
Я на ньому через день літаю в Хмель 40 км туди і 40 назад ,вожу блоки на розточку,на ринок по запчастини,На вихідні рибалка,ліс,гриби.На гонках ще ніразу в житті не був.До останього іздив на розпиляному карбі і думав що то гуд,але інж є інж-нема подсоса який напрягає зимою,хх,кути,жикльори які перестають робити в горах і .д.т.А ЯК БИ Я, НА нормальних валах і кпп був,щоб тоді було б?ГА.
2.Ти спочатку пророби ту роботу що я зробив,а потім тільки нажимай на клавіатуру(думати треба раніш)[цензура]...ти -не мішки таскати.Я карбовий бак на виносний волго-насос з трубопроводами-2 неділі робив,думав з ума зійду.Сам з проводкою розібрався і т.д.Боліда в планах робити не було,але як є94 поні то вони є, і вони луче тянить ніж 1.6 карб то факт.
Востаннє редагувалось П'ят, 08 жовтня 2010, 20:37 користувачем DOK 08, всього редагувалось 1 раз.
-
Ти що під спиртом чи гунджубасом?VeRMyT писав:шкода шо немає авта, яб доказав шо то не правда, хоть би їхав на самому спирту, алеб доказав

-
Плани на майбутнє-зробити з старого блока 083-1.7 і перекинути все це начиння на нього,павук4-2-1,і глушниксистема на 51 трубі нерж(вже купляна),нормально відстроітись прогою , реальних 110 поні повино бути
(мєчти) але пока всі кошти на турбовазомустанга 

-
Ziro-cool писав:салон , сам керую червоною 2108, но салон здивував,
- badi.stryj
- Ім'я:Богдан
Ти спочатку зроби, а потім буш доказувати.VeRMyT писав:шкода шо немає авта, яб доказав шо то не правда, хоть би їхав на самому спирту, алеб доказав![]()
- badi.stryj
- Ім'я:Богдан
DOK 08, не ображайся, але салон трохи рагульський. Машина, котра ЇДЕ, повинна відповідати свому статусу.
- Delfin
- Ім'я:Sasha
- Контактна інформація:
питання до автора а нашо тобі 6-а передача ? можна було просто замість 5-ої поставити шестерню 6-ої чи в тебе стоїть інший ряд ?
badi.stryj "Машина, котра ЇДЕ, повинна відповідати свому статусу" а з чого ти взяв що вона трохи їде ? ну стоїть 16 кл так само як і в десятці , якщо власник її проварив і усилив то і вага приблизно однакова з 10-ою. А хіба стандартна 10-ка сильно їде ? Ясно якщо порівнювати стандартну 8-ку і цю то автор молодець, але якщо поставити той же ланос 1.6 16 кл то було б цікаво подивитись :)
badi.stryj "Машина, котра ЇДЕ, повинна відповідати свому статусу" а з чого ти взяв що вона трохи їде ? ну стоїть 16 кл так само як і в десятці , якщо власник її проварив і усилив то і вага приблизно однакова з 10-ою. А хіба стандартна 10-ка сильно їде ? Ясно якщо порівнювати стандартну 8-ку і цю то автор молодець, але якщо поставити той же ланос 1.6 16 кл то було б цікаво подивитись :)
http://delfin.lviv.ua/
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
+1 Класна машинка.
На рахунок салону - автор, перш за все, робить машинку для себе, тому якщо його пре від того, що є, то не варто підлаштовуватись під загальноприйняті стандарти тюнінгу ваз: мухабойки, болотники спарко, тітани, білі поворотники та ін
імхо
На рахунок салону - автор, перш за все, робить машинку для себе, тому якщо його пре від того, що є, то не варто підлаштовуватись під загальноприйняті стандарти тюнінгу ваз: мухабойки, болотники спарко, тітани, білі поворотники та ін

імхо
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
DOK 08, дядя юра ненаючи якою машиною володію я, нефіг говорити про мішки і про п...ж, то шо зробленою тобою на вигляд як маленька частина роботи в порівн з моєю
про карби ти не правий, карби є кращими від стокв інжа, то є доведений факт
про карби ти не правий, карби є кращими від стокв інжа, то є доведений факт
Quattro
-
Машина відповідає свому статусу-повсякдена або під сраку :)badi.stryj писав:DOK 08, не ображайся, але салон трохи рагульський. Машина, котра ЇДЕ, повинна відповідати свому статусу.
Салону вже 3 роки,але як казав вумний чоловяга-головне не прибирати,а головне не смітити. Я цілий день кручу гайки і вечером про салон я вже думати не хочу,то не моє.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей