Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Taras:) писав: ЛУАВ мені показалось, чи ти тільки те що й робиш флудиш на тому форумі, і таке враження, що крім тебе Омеги ніхто не має,і нічого про неї не знає.
[цензура].... флудити в кожній темі про ОМЕГУ, чи ти живеш по принципу ПІ....ти не мішки носити???
Omega писав:hrdrive, я не конфліктую,а пишу реальні цифри,а декого це бісить,може в людини комплекси неповноцінностей
Думаю,що не вам це вирішувати.Це раз.Друге:я так розумію,що аргументів у вас забракло,тому слів зарахований.Наступною буде байка,що 2,5МВ6 розганяється до сотні за 7,5 сек і має максималку 250 км/годOmega писав:luav, Зі всіх своїх постів на форумі,ти нічого путнього не написав,лише флуд
ти помиляєшся. від нього є аргументована дискусія, а від тебе блаблабла в стилі "сам дурак". як в дитсадку.Omega писав:Зі всіх своїх постів на форумі,ти нічого путнього не написав,лише флуд
Піпєц.Це вже занавєс.Omega писав:це вже офф топ.Не хочу засмчувати тему.Не суди по своему корчсь ніхто з власників омег що є на форумі,на жаліються на розхід,лише ти.Може грощшей на заправку бракує. vovka,і на рахунок обслуговування,я божевільному відписував,ще пару місяців назад.
Opelevod писав:luav, пропоную тобi створити тему про свою машину а не флудити в чужiй!
А можна цитату де саме luav жалівся на розхід?Opelevod писав:Не суди по своему корчсь ніхто з власників омег що є на форумі,на жаліються на розхід,лише ти
Треба вказувати середню швидкість у вас по БК.Міський цикл середня швидкість 18-22 км/год.Якщо у вас по місту середня шивдкість 30 і більше км/год,то це місто аж ніяк не Львів або якесь інше велике місто.Та й не треба забувати обнуляти комп після траси,щоб побачити справжній розхід по містуzelja писав:Так всі помирлися і дуг другу поживаєм руки :)
кароче так по місту розхід в 2 літрового двіжка починаючи від 11л.а дальше від стилю їзди ...
МВ6-топова комплектація Омеги.2,5 МВ6-дорестайли останніх років випуску.Але комплектації МВ6 можуть значно різнитись.Найбільш притаманні саме їм обдув шкла задніх дверей(він,до речі,в мене є),сидіння+дзеркала з пам"ятю і решта дрібничок по типк рекаро-шкіра і т.д.Знову ж таки МВ6-не свідчення того,що ці речі в цій машині є.МВ6-свідчення того,що в цій машині 100% 6 циліндрівSluva писав:А можна цитату де саме luav жалівся на розхід?Opelevod писав:Не суди по своему корчсь ніхто з власників омег що є на форумі,на жаліються на розхід,лише ти
Маразмluav писав:.Якщо у вас по місту середня шивдкість 30 і більше км/год,то це місто аж ніяк не Львів або якесь інше велике місто.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей