старий дизельandriy320e30 писав:дизель штука опасна

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
старий дизельandriy320e30 писав:дизель штука опасна
Підтримую...... Чув про ті мотори та про 2,5 хрінові відгукиandriy320e30 писав:дизель штука опасна .бензин плита затримав точно більше ніж на рік
andriy320e30 писав:дизель штука опасна .бензин плита затримав точно більше ніж на рік
andriy320e30 писав:старий дизель
Yurko_lab писав:і я про то
Ну незнаю шо ви тамкай чули в мене реально покишо все гуд і думаю просто той хто невміє зберегти той дизель тому і про нтого так говорить,наразі політ нормальний двіжок був роблений тобто капіталки небуло але пару приємних запчастин було поміняно + діагностика показала шо на даний час нічого йому не бракує,турба дує це також радує,масла в фільтрі повітряному не наблюдалосяYurko_lab писав:Підтримую...... Чув про ті мотори та про 2,5 хрінові відгуки
Наразі поставив всі 4ри 15 195/65 весною якшо не поміняю машину можливо і збільшемо розміриBreaker писав:гарна машинка! Мені вона більше подобається ніж твої попередні. ше б діски якісь великі
Знаючи мене і мої примхи незнаю скільки протримаєтьсяMyself писав:О, нарешті! Вітаю! Хай служить вірою і правдою, радує низьким розходом і дешевим обслуговуванням без серйозних поломок . І ще: нехай вона в тебе затримається хоча б на рік ! Тоді може і я повірю, що БМВ - супер машина!
В мене машина постійно в гаражі стоїть,думаю буде заводитись як і літом))andriy320e30 писав:якшо зиму відїздить значить мотор добрий
і знову мене спалили
да я такий непостійний))))cat-yellow писав:внатурі ппц.. Вольво, чумадан, Е30 і вже в продажу.... Маркіян - отжигаєш )
:)21093 писав:markijan правильно все робить не можна на чомусь одному зациклюватись![]()
І чим тобі ця машинка не підходить??????markijan писав:будуть цікавіші варіанти буду думати
мабуть, роком народженняmister_X писав:І чим тобі ця машинка не підходить??????
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей