та я жартую. буду я їхати до франківська тільки щоб ще раз того козла побачити...Igor_Lviv писав:ДАІшнику? Та ти що! Є кращі методи! Законні і впливають не на одного окремо взятого ІДПС, а на всіх відразу.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та я жартую. буду я їхати до франківська тільки щоб ще раз того козла побачити...Igor_Lviv писав:ДАІшнику? Та ти що! Є кращі методи! Законні і впливають не на одного окремо взятого ІДПС, а на всіх відразу.
А я бачив як один не зупинився на вимогу інспектора на перехресті Єрошенка-Варшавська-Липинського, то ДАІшники в машину і по газам за ним - отак ризикувати неварто а то і по колесах можуть постріляти, а незупинка на вимогу це рівнозначно пяному за рулем.Andriy01 писав:Я декілька разів бачив, як інспектори зупиняли машини, а ті не зупинялись і їхали далі. Інспектори по рації нікому нічого не передавали а далі собі патрулювали.
От чому вони мене питали за наркотикиIgor_Lviv писав:А якщо серйозно, то наркотики шукають Батискаф - +1
Та ні, то в них просто свої закінчилисьПетро писав:От чому вони мене питали за наркотики
Ризикувати звісно непотрібно, але штраф там невеликий- в районі 150грн. офіційно. Але якщо попадеш на грамотного інспектора і в нього будуть докази(свідки), то позбавлять посвідчення водія....chrob писав:А я бачив як один не зупинився на вимогу інспектора на перехресті Єрошенка-Варшавська-Липинського, то ДАІшники в машину і по газам за ним - отак ризикувати неварто а то і по колесах можуть постріляти, а незупинка на вимогу це рівнозначно пяному за рулем.Andriy01 писав:Я декілька разів бачив, як інспектори зупиняли машини, а ті не зупинялись і їхали далі. Інспектори по рації нікому нічого не передавали а далі собі патрулювали.
чув таке. типу на носі, вусі і т.д. але то брєд ІМХО.Omega писав:Diwal, тебе позначили
Штраф+ 3,40грн за то що морочив суду яйця.Terry писав:чув таке. типу на носі, вусі і т.д. але то брєд ІМХО.Omega писав:Diwal, тебе позначили
Питання по темі:
Виклкикають на слухання моєї скарги в ДАІ(прийшли додому вручили повістку дружині). Я так розумію будуть пресувати, що я не прав. Чим може грозити ситуація, якщо вони доведуть, що я був не прав(фото/відеозапис мого порушення)???
Чи максимум, що світить, то штраф згідно постанови?
ніхто тебе не значив не переживайDiwal писав:якісь дві дирочки на пластику
Наскільки я розумію, що ти маєш зустрітись з інспектором адмінпрактики. Прийдеш, він з тобою поговорить, вислухає, захистить своїх по повній. Переконуватиме що ти не правий. Але не ведись на його переконанняВиклкикають на слухання моєї скарги в ДАІ(прийшли додому вручили повістку дружині). Я так розумію будуть пресувати, що я не прав. Чим може грозити ситуація, якщо вони доведуть, що я був не прав(фото/відеозапис мого порушення)???
І пластикові теж?Maniak716 писав:просто щоб не загубити права і інші доки то все зшивають степлером
Сенкс за пораду. будем дивитися по ходу справи.Andriy01 писав: Наскільки я розумію, що ти маєш зустрітись з інспектором адмінпрактики. Прийдеш, він з тобою поговорить, вислухає, захистить своїх по повній. Переконуватиме що ти не правий. Але не ведись на його переконанняВ кінці напишеш заяву, в якій підтверди свої слова і аргументи і що ти від них не відмовляєшся (це трохи є психологічний хід з їх боку). І після цієї зустрічі одразу ж подавай в суд.
самі нові (тіпа як платіжна картка) я не знаю, бо взагалі їх бачив тільки раз в житті, але думаю що степлер їх не пробє так що не переживай :) а от ті що заламіновані і паперові то точно зшивають степлеромVova_P писав:І пластикові теж?
направляють в жек по місцю проживання, замітаєш і т.д.Breaker писав:а що ти робив на виправних роботах?
Maniak716 писав:самі нові (тіпа як платіжна картка) я не знаю, бо взагалі їх бачив тільки раз в житті, але думаю що степлер їх не пробє так що не переживай а от ті що заламіновані і паперові то точно зшивають степлером
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей