я думаю не швидше євро 2012hrdrive писав:моя думка - 17 диски і пружини спортивні з -30 мм - буде бомба якшо ти звісно на Городоцькій не живеш

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я думаю не швидше євро 2012hrdrive писав:моя думка - 17 диски і пружини спортивні з -30 мм - буде бомба якшо ти звісно на Городоцькій не живеш
Поки колодки Nipparts, це в же не рідні, рідні вроді НI-Q стояли. Стандартні диски в нормі, лежать в гаражі, проїхав наних 50000кмA1 писав:а колодки які до них поставив? як враження? стандартні диски вже стерлися чи сам вирішив поміняти ?
Які враження? Скільки коштує? І де купляв?doctor писав:Появилась можливість встановити Short Shifter (короткоходна куліса кпп)
і знову автор тупить із замальованим номером :)doctor писав:Номер: 3889
став колодки ЕВС....ефект відчуєш одразуdoctor писав:Поки колодки Nipparts
є готові фотки от тому так і виходить, чи тобі з номером обовязковоCrush писав: знову автор тупить із замальованим номером
ефект є і на рідних, ти скажи якшо маєш досвід по колодках то які ставити зелені , чорні, чи червоні, від яких ефект кращиий.Crush писав:став колодки ЕВС....ефект відчуєш одразу
Враження позитивні, значно зменшився хід куліси, і чіткість вмикання передач. Їздив ставити в Київ (був по справам і підлаштувався),не памятаю як називався той сервіс, якшо цікавить можу дати номер контактної особи. Коли я ставив вклався в 700грн це було минулого літа.Opelevod писав:Які враження? Скільки коштує? І де купляв?
Кліренс в мене 155мм, якшо поставити R17 225/45 то нічого не поміняється, провіреноLEgEnDA писав:hrdrive, вона на 17 низенька.... там нема куди толком занижувати..
ну вот про шо я і говорю)doctor писав:Кліренс в мене 155мм, якшо поставити R17 225/45 то нічого не поміняється, провірено
в кінці 2 сторінкиdoctor писав:Opelevod написав:Які враження? Скільки коштує? І де купляв?Враження позитивні, значно зменшився хід куліси, і чіткість вмикання передач. Їздив ставити в Київ (був по справам і підлаштувався),не памятаю як називався той сервіс, якшо цікавить можу дати номер контактної особи. Коли я ставив вклався в 700грн це було минулого літа.
http://www.car-tyres.ru/ тут можна порахуватиdoctor писав:Кліренс в мене 155мм, якшо поставити R17 225/45 то нічого не поміняється, провіреноLEgEnDA писав:hrdrive, вона на 17 низенька.... там нема куди толком занижувати..
Наразі ще ні...але збираюся ставити..кажуть вони єдині можуть вирішити проблему пищання тормозів в моїй машинціA1 писав:Crush, також на ЕВС?
та ні...я просто підмітив що ти вже не перший користувач, який ставить фотки з затертим номером...в той час як номер збоку)))doctor писав:є готові фотки от тому так і виходить, чи тобі з номером обовязково
в мене на лансі стояли зелені...дуже задоволений....правда на стокових дисках....бо такі як в тебе так і не дочекався((doctor писав:ти скажи якшо маєш досвід по колодках то які ставити зелені , чорні, чи червоні, від яких ефект кращиий.
в мене інакша тема будеLEgEnDA писав:сам занизся спочатку
не зрозумівhrdrive писав:doctor, а буду 17?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей