Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Omega
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
чого ви так з тими даі шниками паритесь 

Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
+1Sally писав:а не дайте я ще вам під багажник загляну,
Ні один закон України не зобовязує вас відкривати багажник.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
Omega, бо вони на рівному місці створюють купу проблем і неприємностей, і якщо навіть не попадаєш на гроші, то настрій зіпсований і час втрачений.
zubylo.lviv.ua
- Omega
Sally, мені поки що такі не попадалися.Коли я не правий-я не почанию їм хамити,яи ще щось і тому роді,як люблять деякі водії.В більшості якщо до них нормально,то і вони до тебе більш лояльно віднесуться
- Sally
Omega, на жаль, більшість то не всі і муд@ки є серед них в дуже навіть великій кількості! для того треба знати всі свої прави, бо інакше розведуть як овечку! одному так взагалі права забрали на рік чи на два, розвели що він випивший за кермом, вони неправі, але хто ж йому винен, що він як лох все підписав?!
zubylo.lviv.ua
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Sally,
За 3 роки їзди я 1 раз заплатив штраф (майже справедливо) і зупиняли багато разів, - просто перевіряли документи.
Головне, коли зупиняєшся, не зустрічати їх з думками: "Ага, розвести хочете"
Це відчувається в повітрі:) Тим більше що ти - жінка і через це маєш перевагу у спілкуванні з інспекторами 
За 3 роки їзди я 1 раз заплатив штраф (майже справедливо) і зупиняли багато разів, - просто перевіряли документи.
Головне, коли зупиняєшся, не зустрічати їх з думками: "Ага, розвести хочете"

- Omega
Sally, Вони так і як більшість з нас працюють на роботі,і думаю кожен з нас як би був в такому положені як вони,і була б можливість розвести лоха,щоб заробити грошей цим скористався б.Але більшість водіїв нарушають,і зовсім не знають ПДР,і потім возмущаються чого їх штрафують.У кожного є своя робота,сімя яку треба прогодувати в даний важкий час,і кожен старається хоч якось заробити грошей,адже на зарплату в 1-2 тис.грн сімю не прокормиш.Таке життя,я не захищаю ДАІ,але водіям також вартувало б хоча елементарної культури поведінки на дорогах,і в спілкуванню з інспекторами.Думаю вам б не хотілося щоб вам на роботі весь час хамили,не зважаючи на те праві ви чи ні.
- Omega
Andriy01, погоджуюся
- Sally
то так тільки здається! інколи буває натрапляєш на нормально інспектора, а інколи як я вже казала, на муд@ка і тут треба забувати що жінка і бо воно нічого крім проблем не дасть! я штрафів своїх заплатила всього.... я шось не пам"ятаю точно, але один за парковку в центрі (не лишила 2 м для пішоходів), другий за проїзд під знак, але то в тернополі, то була 2 година ночі і я була страшенно змучена, проїхала повз даішників які як виявилось мене зупиняли і повалила прямо під знакAndriy01 писав:Тим більше що ти - жінка і через це маєш перевагу у спілкуванні з інспекторами

zubylo.lviv.ua
А вони на нашому місці поводились би як ми, такшо все нормально,Omega писав:і думаю кожен з нас як би був в такому положені як вони,і була б можливість розвести лоха,щоб заробити грошей цим скористався
кожен відстоює свою позицію

- Sally
Omega, ну от я не хамлю інспекторам і що?! легше мені від того що я маю ще як каже мій майстер пердолитись з тим судом?! нема мені куда діти часу ніж бігати по судах, наперед ще й вишуковуючи свій протокол по всіх областях?! Я нічого не порушила, я їду середньостатистично, порушую не більше за інших, грубих порушень не роблю, людей пропускаю, а тут на тобі 425 грн за непропущеного привида на дорозі і ціла купа порушень з його боку! зніми ті рожеві окуляри! може тобі так попадали нормальні люди, але серед них є різні і ніколи не знаєш, коли на такого натрапиш! так само як і серед водіїв є такі, що відстоять свої права, а є лохи, яким краще за повітря заплатити 50 грн навіть якщо вони нічогісінько не порушували!
zubylo.lviv.ua
- Omega
psk, не треба всіх під одну гребінку,
мене наприклад скільки зупиняли то ніколи не хотіли розвести .Коли я не правий,я навіть не відпираюся і завжди розжожусь з ними мирно.За два роки на штрафи потратив гривень 200 не більшеpsk писав:А вони на нашому місці поводились би як ми, такшо все нормально
- Sally
Omega, а коли ти правий а вони неправі то шо?! 

zubylo.lviv.ua
- Omega
Sally, в мене не було такого випадку.Вони мене взагалі рідко зупиняють.
- Sally
Omega, ну тоді радій. але май на увазі.
zubylo.lviv.ua
- Omega
Sally, я не радію,я стараюся не порушувати.А тобі б радив вивчити правила
і не будуть тебе зупиняти,і не будеш платити штрафівSally писав:за парковку в центрі (не лишила 2 м для пішоходів), другий за проїзд під знак, але то в тернополі, то була 2 година ночі і я була страшенно змучена, проїхала повз даішників які як виявилось мене зупиняли і повалила прямо під знак ті аж їхали за мною і пиняли на ходу правда тоді я вину визнала і заплатила той штраф
- Sally
Omega, це за те, що я справді порушила, а скільки було що зупиняли просто так?! а раз штраф виписали на рівному місці ще й порушили ВСІ свої інструкції! так що справа не у водіях!
то тобі так здається шо ти так гарно їздиш і тому всі менти тебе поважають, але то хибна думка 

zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Безпричинно - ні. Але, не забуваємо, що це працівники МВС. Є така причина, як оперативна інформація, відпрацювання тощо. В кінці кінців - ви викликаєте у мене підозру. Як працівник МВС - він не те що може, а зобов"язаний на це реагувати. Зауважте, що показуватти будь-які службові документи внутрішнього використання - він навіть не має права. Тому...Sally писав:наскільки я знаю, безпречинно вони не мають права проводити ні одного, ні другого
Тоді - Протокол, свідки і обшук. Час. Якщо він є - можна дуже акуратно і дуже обережно бавитись.A1 писав:Конфліктуючий варіант - закривається машина і вручаються ключі даішнику , щоб він сам відкривав :)
Вірно!Sally писав:я зробила для себе висновок, що чуть що треба відразу камеру включати. бо інакшого способу впливу на них нема
І це правильно. Розказую часто смішну історію. Була зустріч Ради з Департаментом ДАІ. В Києві. Сиділи, в принципі, в неформальній обстановці, розмовляли, сварились, пили каву тощо з керівництвом Департаменту. Їдемо додому, і десь між Житомиром та Києвом - обгін через суцільну. Молоде, зелене зупинило... Але - Правила я таки порушив. В процесі пртоколювання звична, спокійна розмова: "Звідки їдете?". Я усміхнувся, сказав. У хлопчини легке здивування. Суть - штраф я, звісно, заплатив, від вчиненого порушення не відмовлявся!Omega писав:мені поки що такі не попадалися. Коли я не правий-я не почанию їм хамити,яи ще щось і тому роді,як люблять деякі водії.
Тобто, якщо ми хочемо мати адекватних ДАІшників - починати потрібно з себе!
Біда в тому, що не завжди! Ще давня історія. Захворіла донька, терміново потрібні ліки. На той час у Львові була одна чергова аптека - на Коперніка. Вулиця тоді була закрита зі всіх сторін кілька років. Ясно, що їду під знак - пофіг, дитині терміново ліки потрібні. Зупиняє. Виходжу, пояснюю куди їду і чому.Omega писав:В більшості якщо до них нормально,то і вони до тебе більш лояльно віднесуться
Ні-ні, не гребе! Думаю мами і батьки мене зрозуміють. Почав кричати на нього так, що оглядались всі перехожі. Була і "бездушна скотина" і все що хочеш. ДАІшник - втік.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей