в мене теж так було, тільки сказав: підпишете - дам. в самому франківську. але тоді цензура сіла в мене батареяIgor_Lviv писав:ІДПС каже - не дам Протокол в руки. Підписуйте тут, у мене в руках....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в мене теж так було, тільки сказав: підпишете - дам. в самому франківську. але тоді цензура сіла в мене батареяIgor_Lviv писав:ІДПС каже - не дам Протокол в руки. Підписуйте тут, у мене в руках....
Якщо ти скаржишся на неправомірні дії ІДПС, а тобі кажуть, умовно - іди на... ми знати нічого не знаємо - записуєш прізвище цього "умніка" і в ДДАІ скаргу.Sally писав:щось я недопоняла...Igor_Lviv писав:еальних прізвищ працівників цих гар.ліній - на кого потім скаржитись.
Стоп-контроль чи щось інше?Sally писав:в мене теж так було
ясно, а чи мають право даішники зупиняти на трикутнику безпеки?Igor_Lviv писав:І правильно каже! Гаряча лінія - не для оскарження порушень ПДР.
Мають право зупиняти у безпечних місцях. Тобто, якщо вважають це безпечним...Breaker писав:ясно, а чи мають право даішники зупиняти на трикутнику безпеки?Igor_Lviv писав:І правильно каже! Гаряча лінія - не для оскарження порушень ПДР.
але бувають вийняткиIgor_Lviv писав:не забувайте, що всілякі "небезпечні місця", "незащіпнуті гудзики", як я їх називаю - не відміняють ваших порушень.
Мене тільки шо зупинялиякраз при виїзді з моєї вулиці на дорогуIgor_Lviv писав:Мають право зупиняти у безпечних місцях. Тобто, якщо вважають це безпечним...
Он на перехрестку Зеленої та кільцевої і під мостом зупиняли, і на самому перехрестку - кілька раз писав про це в ДАІ - пофіг.
Знову ж таки, не забувайте, що всілякі "небезпечні місця", "незащіпнуті гудзики", як я їх називаю - не відміняють ваших порушень.
А ти що відповів?Петро писав:запитав чи я пянийі все
Як завжди що "Ні поки що не пив" :)Igor_Lviv писав:А ти що відповів?
вони просто так не мають права цього робити, мусять складати протокол про обшук.Петро писав:було відкрийте багажник
Десь, колись на форумі, на скільки я пригадую, розглядали це.Sally писав:вони просто так не мають права цього робити, мусять складати протокол про обшук.Петро писав:було відкрийте багажник
Конфліктуючий варіант - закривається машина і вручаються ключі даішнику , щоб він сам відкривав :)Igor_Lviv писав:Компромісний варіант
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей