Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто в кредит.
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Taraskin
Якщо вибираєш машину в 12 євро (це $15, мені так простіше), то врахуй що треба буде дати початковий внесок (по програмі РБУ):
$2'250
+ заплатити
$200 (комісія банку) + $100 (нотаріус) + $150 (держмито) + $450 (в ПФ), виходить $900, можеш сміло витягувати 1000, не помилишся.
в страхову несеш перший рік:
КАСКО (нехай 5%) - $750
ГВ - нехай $50
це все повторюється кожного року поки ти в кредиті, якщо їздиш безаварійно, то чуть-чуть зменшується, КАСКО падає, бо машина зношується і ті 5% рахуються по вартості а/м зі зносом
Виходить $4000. А реально завжди виходять непередбачувані витрати.
Це все без реєстрації в ДАІ, без установки протиугонки (а може як страхова залупитись, так і твоя совість), без розкрута СТОшного на всякі тонування, антикори, захисти піддонів і т.д і т.д.
Тому питання - $15 - це на все, чи це тільки ті гроші, які перерахує банк автосалону, чи це повна вартість машини?
Якщо вибираєш машину в 12 євро (це $15, мені так простіше), то врахуй що треба буде дати початковий внесок (по програмі РБУ):
$2'250
+ заплатити
$200 (комісія банку) + $100 (нотаріус) + $150 (держмито) + $450 (в ПФ), виходить $900, можеш сміло витягувати 1000, не помилишся.
в страхову несеш перший рік:
КАСКО (нехай 5%) - $750
ГВ - нехай $50
це все повторюється кожного року поки ти в кредиті, якщо їздиш безаварійно, то чуть-чуть зменшується, КАСКО падає, бо машина зношується і ті 5% рахуються по вартості а/м зі зносом
Виходить $4000. А реально завжди виходять непередбачувані витрати.
Це все без реєстрації в ДАІ, без установки протиугонки (а може як страхова залупитись, так і твоя совість), без розкрута СТОшного на всякі тонування, антикори, захисти піддонів і т.д і т.д.
Тому питання - $15 - це на все, чи це тільки ті гроші, які перерахує банк автосалону, чи це повна вартість машини?
Taraskin
теми кредитыв вже обговорювалась, якщо коротко, то:
Чи варто брати машину в кредит?
Ні, якщо є можливість взяти без кредиту.
Чи варто брати машину в кредит, якщо немає можливості взяти без кредиту?
Тільки , якщо є можливість зі своєї сторони достроково погашати цей кредит, а не платити все по графіку, який запропонував банк.
+треба врахувати всі додаткові витрати, які були описані вище і памятити про те, що страховку потрібно оформляти кожного року
теми кредитыв вже обговорювалась, якщо коротко, то:
Чи варто брати машину в кредит?
Ні, якщо є можливість взяти без кредиту.
Чи варто брати машину в кредит, якщо немає можливості взяти без кредиту?
Тільки , якщо є можливість зі своєї сторони достроково погашати цей кредит, а не платити все по графіку, який запропонував банк.
+треба врахувати всі додаткові витрати, які були описані вище і памятити про те, що страховку потрібно оформляти кожного року
-
vovka
Я чогось подумав, що він хотів брати готівку кредит під квартиру тільки під б/у машину, сам же в 1-му повідомленні написав
Але купляти машину зараз вигідно - продажі впали, можна на хорошу знижку напоротись.
Я чогось подумав, що він хотів брати готівку кредит під квартиру тільки під б/у машину, сам же в 1-му повідомленні написав
. Я думаю, в такому випадку умови гірші (тоді би люди часто такі "споживчі кредити" під машини брали) і до того ж нерухомість в заставі...покупки авто в кредит
Але купляти машину зараз вигідно - продажі впали, можна на хорошу знижку напоротись.
-
- Стать:чоловік
2Taraskin:
Заїдь завтра до мене на роботу (візитку здається ти маєш!). Тобі влаштують консультацію по кредиту (всі можливі схеми!!!)
! Але постарайся в першій половині дня, бо після недільних перепетій лікарі порадили пожаліти здоров*я та посидіти вдома.
... і ще одне, варіант "почекати, нехай краще щось приженуть" на мій погляд кращий!"
Заїдь завтра до мене на роботу (візитку здається ти маєш!). Тобі влаштують консультацію по кредиту (всі можливі схеми!!!)
... і ще одне, варіант "почекати, нехай краще щось приженуть" на мій погляд кращий!"
Востаннє редагувалось Сер, 18 жовтня 2006, 07:35 користувачем Anix, всього редагувалось 1 раз.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
На мою думку краще брати нове. Не варто гнатись за виглядом і престижом б/у авто, бо можна отримати "відро з гайками" із дуже дорогими запчастинами.Taraskin писав:чи брати щось взагалі нове, чи краще почекати поки приженуть...?
За 12К можна звернути свою увагу на
daewoo sens,
daewoo lanos,
renault symbol,
dacia logan,
skoda fabia
chevrolet aveo(!?)
Всі ці авто підпадають під твої умови, більше того ще й лишиться на страховку, оформлення і т.д.
volleyball.lviv.ua/blog/
- Taraskin
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC3151BM
- Контактна інформація:
Сенс відразу відпав, коли я дізнався, що його двигун і коробка такі як на тавріях... Кажуть, що коробки ходять до 30000км. А ще, така як в мене манера їзди..., то вона й до 20000 не дотяне.
Симбол ... Колись закупили цих ренушок для таксі..... Ланоси в цей чаш вже таксували. Зарас, Ланоси ще гоцають, а ренушки ні... З того я теж зробив певні висновки...
Авео - це той самий Сенс, тільки в іншому кузові...
Фабія, гарний варіант, але в такій ціні слабенький двигун... А потужніші набагато дорощі... (Ланос 1,6 63000грн.)
Логан... Цікавий варіант. Машина нова, ще не ясно як себе покаже... Та й вигляд її не дуже... (Хоча в Ланоса теж нові задні фари...)
Дивися на ВАЗ 111 і на ВАЗ21104, катався по території салону...(АИС)
Ззовні гарні машини, але салон (не в обіду до власників)... Відчувається "запах" СССР.
Був ще варіант Астра класік і Нива Шевроле...
Симбол ... Колись закупили цих ренушок для таксі..... Ланоси в цей чаш вже таксували. Зарас, Ланоси ще гоцають, а ренушки ні... З того я теж зробив певні висновки...
Авео - це той самий Сенс, тільки в іншому кузові...
Фабія, гарний варіант, але в такій ціні слабенький двигун... А потужніші набагато дорощі... (Ланос 1,6 63000грн.)
Логан... Цікавий варіант. Машина нова, ще не ясно як себе покаже... Та й вигляд її не дуже... (Хоча в Ланоса теж нові задні фари...)
Дивися на ВАЗ 111 і на ВАЗ21104, катався по території салону...(АИС)
Ззовні гарні машини, але салон (не в обіду до власників)... Відчувається "запах" СССР.
Був ще варіант Астра класік і Нива Шевроле...
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Наш на фірмі вже 90тис.км доїжає, все ок. Недавно заглох прямо на дорозі, затянули на сервіс, виявилось ремінь обірвало... Поміняли ремінь поїхав далі, там клапана не гнеTaraskin писав:Сенс відразу відпав, коли я дізнався, що його двигун і коробка такі як на тавріях... Кажуть, що коробки ходять до 30000км. А ще, така як в мене манера їзди..., то вона й до 20000 не дотяне.
volleyball.lviv.ua/blog/
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Ось тому я обрав Сенс, хоч там і двигун не супер, але машина легка і дешева в обслуговуванні..Правда є нюанс - якщо повезе із хорошою машиною, то буде все ОК!, а то я на Галичині-Авто був, то мужик на Ланосі стійки передні міняв через 5 тис. км.Yelik писав: Поміняли ремінь поїхав далі, там клапана не гне
- Mc
+1brrrr писав:З нових за такі гроші бери Астру Класік
знайомий взяв місяць тому. платить десь в районі 400усд в місяць. кредит на 5 років. але двигуни = тільки екотек 1.4
Є ще Альмери - теж в ті бабки можна вкластися.
а тобі кредит дадуть на той варіант - "поки приженуть"?Taraskin писав:брати щось взагалі нове, чи краще почекати поки приженуть
я б брав нове, якщо фінанси дозволяють.
biketravel.wordpress.com
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 8 гостей