Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто в кредит.
- Taraskin
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:BC3151BM
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всі вже, напевне, чули про історію , яка сталася цієї неділі... Невеличке ДТП, в результаті якого , я з Назаркіном залишились без своїх авто. (Моє ще їде, а Назарка... ).Після такого удару (через якийсь форкоп) мені рекомендують продавати мою "Ластушу". Але це все пусте...
Зарас надумав продати своє "авто" і взяти щось в кредит... (так як готівки нема). Хочу почути Ваші думки щодо покупки авто в кредит...? І яку машинку рекомендуєте брати??? Розраховую на тисяч 12....
Зарас надумав продати своє "авто" і взяти щось в кредит... (так як готівки нема). Хочу почути Ваші думки щодо покупки авто в кредит...? І яку машинку рекомендуєте брати??? Розраховую на тисяч 12....
-
- Контактна інформація:
Taraskin
Ну за 12к Євро можна хапнути беху тройку якогось 97-го року:) може і свіжішу
або бабло лишиться
Можна третій гольф 1,9 Турбо ДИзель вроді 8,5к з 95-го року був..
Короче якшо буде 12к Євро на руках то не проблема.... Є де розвернутись
Але брати кредит на машину у заставу хати...... навіть не знаю... я б не відважився
Ну за 12к Євро можна хапнути беху тройку якогось 97-го року:) може і свіжішу
або бабло лишиться
Можна третій гольф 1,9 Турбо ДИзель вроді 8,5к з 95-го року був..
Короче якшо буде 12к Євро на руках то не проблема.... Є де розвернутись
Але брати кредит на машину у заставу хати...... навіть не знаю... я б не відважився
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Я б почав(ірніше почав) все таки з ВАЗа. Хоч не шкода потім переробляти. Тай кредит виходить не напряжно. до 200уе в місяць. Тим більше поки ще можна взяти десь десятку(12), бо скоро калини заполонять все.
Явно не в тему. При 12т євро, нех навіть дивитися на тазіка.
Якщо зовсім нема готівки, то є програми без першого внеску. Кстаті альфабанк там шота нове пропонує досить непогане.(точних умов не знаю, але кажися без нотаріального посвідчення і без першого внеску). А1 пропонував щось(але скажу чесно в них не самі цікаві умови, хіба що внесок великий).
Явно не в тему. При 12т євро, нех навіть дивитися на тазіка.
Якщо зовсім нема готівки, то є програми без першого внеску. Кстаті альфабанк там шота нове пропонує досить непогане.(точних умов не знаю, але кажися без нотаріального посвідчення і без першого внеску). А1 пропонував щось(але скажу чесно в них не самі цікаві умови, хіба що внесок великий).
Востаннє редагувалось Чет, 19 жовтня 2006, 13:08 користувачем Terry, всього редагувалось 2 разів.
Нове воно і в африці нове. Старе по яких би воно суперових німецьких дорогах не їздило все одно старе. І не має пакета погані дороги :)Taraskin писав:Народ, мене цікавить одне.., чи брати щось взагалі нове, чи краще почекати поки приженуть...???
Нове не треба везти до майстра, зі старим треба помудохатись шоб вияснити що де і як там мінялося..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей