Обрадуйте що це може бути?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А це хіба багато!?Yelik писав:12тис. "з`їв" більше 1л масла
Fobos писав:А це хіба багато!?
Ти сам відповів на своє питанняYelik писав: Моє пежо не їсть ні грама масла на 10тис. (хоча треба врахувати, що це бензин)
1 літр то є 0.1 грамма на кілометр, пару капель на 10 км.Yelik писав: На двигуні є підтік масла з-під клапанної кришки, але не такий щоб сказати, що через нього втікло 1л масла за 10тис.(до речі, це напевно варто замінити прокладку?)
Обрадуйте що це може бути?
Як експлуатується важко сказати, бо їздить водій.. старший вроді спокійно їздитьpavlo09 писав:Як експлуатується машина, як крутять мотор? Яке масло лиєте в цей двигун? Там йде масло для насос форсунок 0w30 або 5w30. Я їздив на Shell 5w30- була та сама проблема (пробіг 20тис.), тепер перейшов на Fuchs 0w30 жодних проблем. І інтервал заміни повинен бути 10тис. км
+1Topol писав:1 літр то є 0.1 грамма на кілометр, пару капель на 10 км.Запросто з під клапанної кришки.
Ну, як сказати, якщо налити на двигун 1л масла, то буде ну зовсім інша картина ніж заразTopol писав:1 літр то є 0.5 грамма на кілометр.
Запросто з під клапанної кришки.
10 тищ км - то ж приблизно місяців 5-6... Воно просто зжарилось від температури і часу і лишився з літри просто наліт. Єлік, млін, міняй прокладку або масляну або ту що біля руля!Yelik писав:Ну, як сказати, якщо налити на двигун 1л масла, то буде ну зовсім інша картина ніж заразTopol писав:1 літр то є 0.5 грамма на кілометр.
Запросто з під клапанної кришки.Хоча потік треба забрати
Это нормально как 36 и 6 у тебяYelik писав:коли заводиться також йде димок який відразу
1. Может водила покрутить любит ,дизелям это не нравиться.Какие бы кольца не стояли эт нормальный расход(я считаю)Yelik писав:але після пробігу в 12тис. "з`їв" більше 1л масла
тут сложновато сказать или распылители либо плунжера подсели.Заправляй нормальной салярой а не для печей (я серьёзно могу злую сказку рассказать),и всё нормально будет!Yelik писав:Легесенький димок видно, при навантаженні під гору
Чесно? НезнаюLedokol писав:а як з турбіною справи?....вона має масляне охолодження?
Topol писав:10 тищ км - то ж приблизно місяців 5-6
pro sho tu govorush, yaki plyngera na motori z nasos forsynkamu?Black писав:плунжера подсели
Разве там система Common Rail стоит????Если тат то не знаю!!!pavlo09 писав:motori z nasos forsynkamu
Незнаю яка там система, але в нас двигун 1.9TDI 105к.с.(слабший, кажуть краще адаптований до нашої соляри, ще є 140к.с.)pavlo09 писав:Tam ne Common Rail a nasos forsunka, kozna forsunka sama sobi kachae solyary vid rozpredvaly, tomy i maslo mae bytu vidpovidne
Yelik писав:оли заводиться також йде димок який відразу зникає
+1, димок на пару секунд при заведені на дизелі це норм.Black писав:Это нормально как 36 и 6 у тебя
і мені так казали)) насправді, мотори, які йшли після 2007 року вже типу вдосконаленіші, ніж ті, шо 2005-2006. соррі за офф.Yelik писав: але в нас двигун 1.9TDI 105к.с.(слабший, кажуть краще адаптований до нашої соляри,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей