Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Страхування
- Just be
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Зима скоро і постало питання по сабжу, компаній які страхують дофігіща, а от з умовами і мозгойопством нічо не ясно.
Хто де страхував свої машини, і які враження. Пока цікавить цивілка, потім може каско.
Тільки [цензура] без флуду в стилі "[цензура] воно тобі впало, вот я такий перець без неї ганяю" =)
Хто де страхував свої машини, і які враження. Пока цікавить цивілка, потім може каско.
Тільки [цензура] без флуду в стилі "[цензура] воно тобі впало, вот я такий перець без неї ганяю" =)
- Just be
- Стать:чоловік
Для особо розумних. Я не питав де воно продається, я питав на рахунок компаній, Антон сказав про універсальну, от я і питаю скільки там, бо цінами я не цікавився. Того нех пхатись, якщо не можеш шось сказати розумне !!! :evil:brrrr писав:Ну реально, цивілки хіба лінивий не продає у Львові, шукаєш ніби то якийсь дефіцитний товар який треба з Малазії замовляти.
- spz
Вартість у всіх +- пару грн. однакова на цивілку. Питання тільки в надійності виплат (що не будуть яйця морочити). У Львові рекомендую "Скарбницю"
Головний офіс: вул. Саксаганського, 5, Львів 79005 тел./факс 240-38-42, 240-38-43 e-mail: info@skarb.lviv.ua

Головний офіс: вул. Саксаганського, 5, Львів 79005 тел./факс 240-38-42, 240-38-43 e-mail: info@skarb.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей