Справа в тому що хотілось би саме на мою машину, а не універсальну. Але дякую за пораду, треба буде з"їздити подивитись, раз Тоха мовчить.Vanjabest писав:бачив я таку спеціальну плівку під ручки в епіцентрі в авто відділі
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
плівка
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Re: плівка
TOXA, посортуй ту плівку в кульочки , і надрукуй етикеток типу "Плівка для "Ланоса" , "Плівка для Опеля" , "Плівка для БМВ" і ще якесь описалово - типу "розроблено спеціально для даної моделі авто спільним зусиллям британських вчених"

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
по телефону розкажу як заїхати.... собі зробив недавно!!!! номер в пп кому потрібно напишу
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
http://automagic.com.ua/services/213-an ... ilejj.html
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
TOXA, зробив маленький витяг, думаю все буде зрозуміло :)
Додано: Вів, 02 лютого 2010, 14:34
Додано: Вів, 02 лютого 2010, 14:34
Додано: Пон, 06 вересня 2010, 14:55TOXA писав:э спец броньвана плівка, прозора, але трох дорога, а оракал відклеїти можна..
Додано: Пон, 27 вересня 2010, 08:58-TV- писав:TOXA, а скільки буде коштувати приклеїти цю спеціальну броньовану плівку під дверні ручки для уникнення царапання автомобіля нігтями відкриваючих?
Додано: Пон, 27 вересня 2010, 10:42-TV- писав:Справа в тому що хотілось би саме на мою машину, а не універсальну. Але дякую за пораду, треба буде з"їздити подивитись, раз Тоха мовчить.Vanjabest писав:бачив я таку спеціальну плівку під ручки в епіцентрі в авто відділі
П.С. Так що, зможете допомогти в цьому питанні?TOXA писав:а то до чого ?)))-TV- писав:раз Тоха мовчить
Коли я це писав:Liuskywalker писав:TOXA, посортуй ту плівку в кульочки , і надрукуй етикеток типу "Плівка для "Ланоса" , "Плівка для Опеля" , "Плівка для БМВ" і ще якесь описалово - типу "розроблено спеціально для даної моделі авто спільним зусиллям британських вчених"![]()
![]()
я мав на увазі що я хочу щоб плівка була точно вирізана під мою модель автомобіля, а не більша чи менша ніж потрібно, а не то щоб вона була в ключку з написом :)-TV- писав:Справа в тому що хотілось би саме на мою машину, а не універсальну...Vanjabest писав:бачив я таку спеціальну плівку під ручки в епіцентрі в авто відділі
Розкажіть всім на форумі, буть ласка. Як враження? Скільки коштувало?Igor4ik писав:по телефону розкажу як заїхати.... собі зробив недавно!!!! номер в пп кому потрібно напишу
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
хлопці знають свою роботу, не памятаю скільки, але задоволений і свою проблему вирішив!!!
-
- Ім'я:Тарас
народ, так як тема є, не хотів нову заводити, дайте,можливо хто має координати, де можна купити плівку оракл...
- hrdrive
- Контактна інформація:
Даніель, вул. Шевченка, навпроти азовгаличина, фірма Аверс (перед поворотом на Левандівку)
INTE®©ULLE®™
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей