Але то таке, мир-дружба-жвачка

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так я ж не наполягаю, щоб усі були єдиної думки.pikach00 писав:багато хто в скайпі\асьці\етц мені пишуть і вважають марною тратою часу ці "дослідження"
у Вас шеф Доктор Хаус?Igor_Lviv писав:Як каже колишній мій шеф: "Люди не міняються!".
о, точно про Пікачу!Igor_Lviv писав:Показовий пофігізм, дитяча бравада, нездоровий цинізм, моральна агресія
ссикуниpikach00 писав:але от на форумі морозяцця написати
Не зовсім. Ідея була і раніше. Є десь така тема тут про Асоціацію Автоклубів. Потім був протест проти підвищення транспортного збору, потім була ініціатива про УРА, потім був суд про Візир.Andriy01 писав:Igor_Lviv,
...а все починалось 2 роки тому, коли на Вас склали протокол на вул. Княгині Ольги за перевищення дозволеної швидкості руху 40 км/год:)
знайомий сьогодні скинув.тормознули мєнти сьогодні, на перехресті Городоцька-Чернівецька-Тобілевича, як їхати з вокзалу.
типу не пропустив людей, які переходили по переході на Городоцьку.
на аргументи що це є регульоване перехрестя, і що я не повертав на Тобілевича, а їхав прямо з Чернівецької, їм було пофіг.
тупо почали бикувати і прямим текстом "ну що, давайте пару гривень і розійдемося", я аж пожалкував що не записав тої бесіди )
не мав часу, спішив в банк, тому подзвонив знайомому — з управління ДАЇ — і одразу — "щасливої дороги" )
але то піпєц, які вже знахабнілі мєнти...
мав би більше часу, може й попарився з дзвінком на гарячу лінію, з судом і т.д., бо то не діло, так країна не скоро вийде на європейськи рівень...
Соррі якщо не поделу но нафуа???Igor_Lviv писав:Тепер за результати треба посадити психолога та ДАІшника, щоб намалювали нам загальний портрет.
лист таки дійсно трохи злим видавсяIgor_Lviv писав:лист
А на що чекати?Andriy01 писав:Класно, що згадали в листі про "начальника штабу"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей