Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Результати трьох опитувань.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Отже, загальні результати трьох голосувань (корки, повороти та світло) у трьох автоклубах Львова (Тюнінг, Мітсу та Шкода).
Найбільш активний та масовий - Тюнінг Клуб. Фактично, за однаковий період часу там віддано 232 голоси, проти 140 у Шкоді та Мітсу разом взятих.
Невмикання поворотів - дуже заважає 72% респондентів. Найбільш категоричні тут Тюнінг та Мітсу (по 74%). І лише 63% Шкодаводів - налаштовані критично до цього.
Заважає, але відносяться спокійніше - 21% учасників опитування. Найменше "спокійних" є у Тюнінг Клубі - 18%.
А от повністю рівнобедрених до проблеми вмикання поворотів - лише 7%. Тюнінг та Шкода - по 8% і жодного хто б не реагував на це у Мітсу (0%).
Об'їзд корків по зустрічній вважають критично неприйнятним 67% опитаних. Найбільше дратує це власників Мітсу (82%).
Просто не подобається це 24% водіїв. Найбільше надмір толерантних водіїв у Тюнінг Клубі - 27%. Найменше - у Мітсу - 14%. Шкода - 25%.
А от найбільш схильні об'їжджати корки - Шкодоводи - 13%. Навіть Мітсу (5%) і Тюнінг (7%) - не доженуть їх тут.
Середній показник всіх опитаних - 8%.
Несправні, нестандартні світлові прилади автомобіля дратують 73% водіїв, приблизно в однакових пропорціях у всіх автоклубах, як і середній показник тих, кому це просто заважає - 26%.
Саме цікаве, що байдужих до цієї проблеми водіїв немає ні в Шкоді, ні в Мітсу. Тише Тюнінг Клуб - 2% від опитаних, що дало середній бал по всіх - 1%.
Найбільш охоче відповідали на питання про повороти. Хоча, для Шкодоводів та Мітсу виявилось цікавішим питання про об'їзд корка. Найбільш "делікатне" питання для всіх виявилось про світло.
Тепер за результати треба посадити психолога та ДАІшника, щоб намалювали нам загальний портрет. :)
Найбільш активний та масовий - Тюнінг Клуб. Фактично, за однаковий період часу там віддано 232 голоси, проти 140 у Шкоді та Мітсу разом взятих.
Невмикання поворотів - дуже заважає 72% респондентів. Найбільш категоричні тут Тюнінг та Мітсу (по 74%). І лише 63% Шкодаводів - налаштовані критично до цього.
Заважає, але відносяться спокійніше - 21% учасників опитування. Найменше "спокійних" є у Тюнінг Клубі - 18%.
А от повністю рівнобедрених до проблеми вмикання поворотів - лише 7%. Тюнінг та Шкода - по 8% і жодного хто б не реагував на це у Мітсу (0%).
Об'їзд корків по зустрічній вважають критично неприйнятним 67% опитаних. Найбільше дратує це власників Мітсу (82%).
Просто не подобається це 24% водіїв. Найбільше надмір толерантних водіїв у Тюнінг Клубі - 27%. Найменше - у Мітсу - 14%. Шкода - 25%.
А от найбільш схильні об'їжджати корки - Шкодоводи - 13%. Навіть Мітсу (5%) і Тюнінг (7%) - не доженуть їх тут.
Середній показник всіх опитаних - 8%.
Несправні, нестандартні світлові прилади автомобіля дратують 73% водіїв, приблизно в однакових пропорціях у всіх автоклубах, як і середній показник тих, кому це просто заважає - 26%.
Саме цікаве, що байдужих до цієї проблеми водіїв немає ні в Шкоді, ні в Мітсу. Тише Тюнінг Клуб - 2% від опитаних, що дало середній бал по всіх - 1%.
Найбільш охоче відповідали на питання про повороти. Хоча, для Шкодоводів та Мітсу виявилось цікавішим питання про об'їзд корка. Найбільш "делікатне" питання для всіх виявилось про світло.
Тепер за результати треба посадити психолога та ДАІшника, щоб намалювали нам загальний портрет. :)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Результати трьох опитувань.
Ну і? Нема чим зайнятись? То саме міг від фонаря написати

- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
ну ти і жистокий тіпpikach00 писав:Ну і? Нема чим зайнятись? То саме міг від фонаря написати

- Igor_Lviv
Хто на шо вчився. Багато людей все життя лише "від фонаря". А толку з них крім хіба того "фонаря" - ніякого. Так і блимають без сенсу то тут, то там.pikach00 писав:Ну і? Нема чим зайнятись? То саме міг від фонаря написати![]()

- mikeng
- Ім'я:mikeng
класна ідея була підтримую потрібність такого дослідження, тільки тим би нашим ДАІшникам займатись і робити висновки пасувало
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
Igor_Lviv писав:Багато людей все життя лише "від фонаря". А толку з них крім хіба того "фонаря" - ніякого.

TRT
- pikach00
Я знаю. То не тільки я такий, інші чомусь морозяться прямо написати що ці опитування повний тупізм.fen писав:ну ти і жистокий тіпpikach00 писав:Ну і? Нема чим зайнятись? То саме міг від фонаря написати
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
чому ? обгрунтуй.pikach00 писав:ці опитування повний тупізм.
- pikach00
Тому що і так понятно що кого дратує. Від балди ті % можна написати.vovka писав:чому ? обгрунтуй.pikach00 писав:ці опитування повний тупізм.
- Igor_Lviv
Чи все ж таки від "фонаря"? Яке з цих джерел є більш достовірне? Якому з них ти довіряєш більше, коли пишеш на форумі? Балді чи фонарю?pikach00 писав:Від балди ті % можна написати.
Біда якраз в тому, що дивишся, а навколо повно фонарів і Балдів. І пишуть з тих "цінних джерел", і пишуть. Про толк від тої фонарно-балдової писанини - навіть говорити не варто.
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
Igor_Lviv нормальна статистика, нажаль думаю вона так і залишиться просто статистикою і ніхто з нашої ДАЇ на неї не зверне увагу
Igor_Lviv ти на балду pikach00 уваги не звертай

Igor_Lviv ти на балду pikach00 уваги не звертай

- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Ні це все правильно підняте питання і опитування треба так цілі правила дорожнього руху перетрубанити, щоб усі перечитали. Я за всі такі теми Ігор Львів суперpikach00 писав:Ну і? Нема чим зайнятись? То саме міг від фонаря написати

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- Igor_Lviv
З нашої, якщо ще не навчились - не звернуть. А в Департаменті - думаю, так. Це вже пройдений етап. Повернеться в область з резолюцією та чіткими вимогами.RED_Spider писав:ніхто з нашої ДАЇ на неї не зверне увагу
Не звертаю.RED_Spider писав:ти на балду pikach00 уваги не звертай

Весь свій вік - переконуюсь у правдивості старих українських приказок. Тут це: "Горбатого могила виправить" та "Кожен судить по собі".
А щоб чиїсь тонкі почуття часом не образити - просто більше ні пів слова в цій темі про Балду з ліхтарями писати не буду. Не для цього вона створена. Моя помилка, що відреагував на глупства.

- Igor_Lviv
ЗІ. До речі, така розширена статистика в ДАІ не піде. Воно їм нафіг не треба. Заплутаються. Їм лише 3х3 кінцевих цифри.
А детальні цифри та простенький власний аналіз - це для одноклубників. Як подяка від мене за участь в голосуванні та ваші коментарі.
А детальні цифри та простенький власний аналіз - це для одноклубників. Як подяка від мене за участь в голосуванні та ваші коментарі.

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
То на любителя. Особисто я дуже люблю факти, виражені цифрами, статистику, рейтинги різні. Цифри ж не брешуть (якшо прозоро пораховано, в даному випадку Ігореві нема змісту когось дурити), тому таким статистикам можна довіряти.
Ну і, звісно, респект автору за бажання і витрачений час і зусилля на таке дослідження!
На жаль, не мав змоги проголосувати, бо місяць парився в бані 
Ну і, звісно, респект автору за бажання і витрачений час і зусилля на таке дослідження!

Sad, but true.
- Igor_Lviv
Та воно все висить в онлайні.BOXER писав:(якшо прозоро пораховано, в даному випадку Ігореві нема змісту когось дурити)
6 тем з 9 - я вже закрив. Так що змін в цифрах вже не буде. Відкриті ще 3 Шкодівські. Ну, тут вже нічого не поробиш.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Igor_Lviv, ну я мав на увазі загалом стосовно фрази "цифри не брешуть". Тому і написав, що тобі ніби нема змісту щось хімічити 

Sad, but true.
- Igor_Lviv
Я зрозумів. Все ок. Також звик довіряти насамперед цифрам.BOXER писав:Igor_Lviv, ну я мав на увазі загалом стосовно фрази "цифри не брешуть". Тому і написав, що тобі ніби нема змісту щось хімічити

- pikach00
Довго думав щоб таке звізданути? Значить якщо людина має іншу від інших думку то відразу горбатий?Igor_Lviv писав:Весь свій вік - переконуюсь у правдивості старих українських приказок. Тут це: "Горбатого могила виправить" та "Кожен судить по собі".

- Igor_Lviv
Та не ображайся ти!pikach00 писав: Довго думав щоб таке звізданути? Значить якщо людина має іншу від інших думку то відразу горбатий?

Як каже колишній мій шеф: "Люди не міняються!". Я б і не хотів вірити, а переконуюсь постійно.
Вже колись писав - не знаю, що за проблеми у житті, не знаю хто образив, мабуть давно. Але слід - іде через все життя. Показовий пофігізм, дитяча бравада, нездоровий цинізм, моральна агресія - це лише захисти, які підсвідомо виставляє психіка, щоб не допустити повторного болю.
Ні, все це звичайно може бути і від дурості. Таких є більш ніж достатньо. Ті тільки "підспівують". Але тут - не той випадок!
Що до "іншої думки" і "горбатого" - ти і справді абсолютно не один! Спеціально порахував по всіх опитуваннях. Біля 6% респондентів, всі ці порушення ПДР - не заважають. Якщо припустити, що одночасно цих 6% і схильні до таких порушень - це твоя вдячна аудиторія.
Звісно, що таким людям було б краще знати, що цифри від "фонаря" - вони б тішили себе тим, що їх насправді суттєво більше. А реальна картина та усвідомлення результатів - дай Бог, якщо заставляють задуматись.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 10 гостей