мій начальник теж не любить тоновані машини по тій же причині що і твій батько :)Breaker писав:Напевно знайдуться ще люди, яким вони заважають
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
За тоніровку штраф 340-425 грн.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: За тоніровку штраф 340-425 грн.
Maniak716, запитай свого насяльніка що він думає про буси і фури??
- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 3 рази
В мене світла тоніровка на передніх вікнах, але вже почала тертися полосами і вечером набридає - на днях здираю, спробую поїздити без неї, а потім атоную легенькою плівкою, яка пройде тест приладу і буду мати спокій!
п.с. Ніхто невкурсі скільки коштували б заводські вікгна на ваз 2109-99 із легенькою тоніровкою?
п.с. Ніхто невкурсі скільки коштували б заводські вікгна на ваз 2109-99 із легенькою тоніровкою?
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
- Дякував (ла): 0
Така плівка існує?UncleSam писав:а потім атоную легенькою плівкою, яка пройде тест приладу і буду мати спокій!
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
питався - каже "ну.... то зовсім інша справа"pikach00 писав:запитай свого насяльніка що він думає про буси і фури

- pikach00
Maniak716, от і флаг йому в руки...
так нічого не поміняється, максимум передні вікна розтонують, а ззаду і далі нічого не буде видно деяким :)Maniak716 писав:мій начальник теж не любить тоновані машини по тій же причині що і твій батько
- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
Обіцяли показати - побачу - зафоткаю!Opelevod писав:Така плівка існує?
-
- Ім'я:Василь
Спочатку кожен "любітель" тонує так що вночі не може побачити ям на дорозі.Pioneer писав: тоніровка як правильно було сказано це на любітєля хоч тонуй хоч нє
А потім ставить ксенон щоб через тоніровку ями вночі було видно.Pioneer писав:якщо в нас буде нормальна дорога то і ксенону ніхто небуде ставити бо небуде потреби а як їдеш вночі і тільки ями минаєш і думаєш як би то диска тут нелешити то зрозуміло що хочеш чим покраще світло
Ну і як завжди
Pioneer писав:це нікому немішає посторонньому
- Breaker
cat-yellow, pikach00, та блін. Не заважає сильно. Просто якби всі були розтоновані, то зручніше було б) Ну в кожного своя думка. Мені, наприклад, всеодно і я не збираюсь свою тачку розтоновувати
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
Цікаво буде подивитись на то як на кожному посту ти будеш по 400 грн віддавати!Breaker писав:Мені, наприклад, всеодно і я не збираюсь свою тачку розтоновувати
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Buts
Трапляються моменти і ситуації, що через тонування погано видно, особливо в сутінки, коли може їхати авто без габаритів, "фіра" чи велосипедист і при виїзді на трасу під кутом 45 град.
Кому тонування не мішає зовсім - обманює.
З другої сторони злодію комфорто в тонованій машині колупатись, його не видно.
Кому тонування не мішає зовсім - обманює.
З другої сторони злодію комфорто в тонованій машині колупатись, його не видно.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Buts писав:Кому тонування не мішає зовсім - обманює.
я би так безапеляційно не заявляв би, чесне слово!
- pikach00
Скажи і ти будь ласка - яка різниця між тонуванням і бусами з вантажівками? У тебе також рентгенівський різ включається коли бус поряд?Buts писав:Кому тонування не мішає зовсім - обманює

- Breaker
pikach00, сам додумайся яка різниця 

- Buts
ще раз українською.pikach00 писав:тонуванням і бусами з вантажівками?
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ну так я звик їздити по бокових дзеркалах , зона бокових вікон біля дзеркала (форточки) в мене не тоновані . НЕ відчуваю ніякого дискомфорту ні в сутінках , ні при їзді заднім ходом. Зате якщо випадково залишу в авто щось цінне (ненадовго. стараюсь нічого не залишати на видному місці , але всяке буває ....) - менша ймовірність. що розіб'ють шибу і спіонерять !
Я за тонування , але розумні межі мусять бути !
Я за тонування , але розумні межі мусять бути !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
- Дякував (ла): 4 рази
Где-то согласен с отцом Breaker'а.
Не то, чтобы меня это сильно раздражало, но когда вокруг тебя нетонированные машины ехать проще. Если я стою на светофоре, например, третьим, то когда загорается зеленый, а у машины передо мной не гаснут стопы, то:
- делается предупредительный "выстрел" дальним (при нереагировании через пол секунды пойдет звуковой сигнал);
- если же передо мной стоит нетонированная машина (или несколько), и через нее вижу, что стопы горят у впередистоящей (или у других машин дальше), то я "не стреляю" (и в частности сам не люблю, когда я стою пятым-шестым-седьмым, передо мной никто не двигается и мне начинают сигналить - какого мне моргать/сигналить, если видно, что стоящая впереди машина не едет? ХЗ, что там переди делается).
Опять же, на ходу помогает более оптимально двигаться, можно раньше засечь поворотник машины идущей через одну и вовремя свалить в другой ряд, пока на начал притормаживаться поток в текущем ряду. Повторюсь, не то чтобы это было критично, но в целом наличие нетонированных машин вокруг упрощает оценку дорожной обстановки, повышает скорость принятия решений.
Момент, когда тонировка напрягает чуть больше - это парковки когда машина ставится под углом (чуть ли не перпендикулярно) к линии движения и выезжать нужно задним ходом на полосу по которой идут автомобили. Пример такой парковки - ул. Сiчових Стрiльцiв. У меня возле офиса подобная парковка (только там угол 90 градусов). Когда вокруг тебя стоят тонированные машины, то выезжать напряжно (спасает только то, что офис в тихом районе и движение не очень интенсивное).
Не то, чтобы меня это сильно раздражало, но когда вокруг тебя нетонированные машины ехать проще. Если я стою на светофоре, например, третьим, то когда загорается зеленый, а у машины передо мной не гаснут стопы, то:
- делается предупредительный "выстрел" дальним (при нереагировании через пол секунды пойдет звуковой сигнал);
- если же передо мной стоит нетонированная машина (или несколько), и через нее вижу, что стопы горят у впередистоящей (или у других машин дальше), то я "не стреляю" (и в частности сам не люблю, когда я стою пятым-шестым-седьмым, передо мной никто не двигается и мне начинают сигналить - какого мне моргать/сигналить, если видно, что стоящая впереди машина не едет? ХЗ, что там переди делается).
Опять же, на ходу помогает более оптимально двигаться, можно раньше засечь поворотник машины идущей через одну и вовремя свалить в другой ряд, пока на начал притормаживаться поток в текущем ряду. Повторюсь, не то чтобы это было критично, но в целом наличие нетонированных машин вокруг упрощает оценку дорожной обстановки, повышает скорость принятия решений.
Момент, когда тонировка напрягает чуть больше - это парковки когда машина ставится под углом (чуть ли не перпендикулярно) к линии движения и выезжать нужно задним ходом на полосу по которой идут автомобили. Пример такой парковки - ул. Сiчових Стрiльцiв. У меня возле офиса подобная парковка (только там угол 90 градусов). Когда вокруг тебя стоят тонированные машины, то выезжать напряжно (спасает только то, что офис в тихом районе и движение не очень интенсивное).
-
- Ім'я:Василь
Ну можна розглянути таку ситуацію.pikach00 писав:Скажи і ти будь ласка - яка різниця між тонуванням і бусами з вантажівками? У тебе також рентгенівський різ включається коли бус поряд?
З другорядної на головну дорогу виїзжає АВТОМОБІЛЬ, він має повернути ліворуч, і тому стоїть і пропускає машини які їдуть по головній дорозі в обидві сторони(зліва направо і справа наліво).
Мені також потрібно виїхати на головну і повернути праворуч, другорядна дорога є достатньо широка так що я можу проїхати правіше від АВТОМОБІЛЯ, пропустивши тільки ті автомобілі, що їдуть по головній зліва направо.
Якщо на місці АВТОМОБІЛЯ є легковий не затонований автомобіль то я добре бачу чи можна мені виїзжати на головну дорогу. І я можу виїхати на головну навіть раніше ніж АВТОМОБІЛЬ.
А якщо на місці АВТОМОБІЛЯ є бус або затонований легковий авто, який закриває огляд головної дороги. То я мушу чекати поки він виїде на головну і поверне наліво. І аж потім їхати.
Тому виходить, що чим більше затонованих автомобілів тим більше часу потрібно іншим водіям, щоб проїхати подібні перехрестя.
- haker-ok
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
по твоїх словах виходить що як тоновані так і великі автомобілі (буси, а тим більше фури) заваджають нормальному руху... може затонованим легковикам і разом з ними бусам і фурам заборонити рух? тоді можна буде їздити як кому зручно... а взагалі є ПДР і потрібно керуватись ними, а не заглядати через вікна нетонованих автоvasylms писав:Якщо на місці АВТОМОБІЛЯ є легковий не затонований автомобіль то я добре бачу чи можна мені виїзжати на головну дорогу. І я можу виїхати на головну навіть раніше ніж АВТОМОБІЛЬ.А якщо на місці АВТОМОБІЛЯ є бус або затонований легковий авто, який закриває огляд головної дороги. То я мушу чекати поки він виїде на головну і поверне наліво. І аж потім їхати.

П.С. я свою девятку розтоновувати не збираюсь...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей