Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НЕ Використання покажчиків поворотів.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
pikach00, в газеті про тебе напишуть
Ford?
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: НЕ Використання покажчиків поворотів.
Вже писав в якійсь з них трьох.pikach00 писав:І що дасть це голосування? До чого ця тема?
http://avtorada.org/forum/index.php?sho ... t&p=195024
Результати - будуть доведені до відома УДАІ та ДДАІ для вжиття заходів.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Igor_Lviv, Ігор, ну ти як маленька дитина. Ти вже ж водій з досвідом і давно знаєш що дратує пересічного водія, для чого тут ще це тут обговорювати?
Краще би була тема "Що вас дратує? Бо можу не все пригадати" і тоді вперед. А то вийшла купа тем з голосувалками.
Краще би була тема "Що вас дратує? Бо можу не все пригадати" і тоді вперед. А то вийшла купа тем з голосувалками.
- Igor_Lviv
Я знаю, ти знаєш, він знає, всі знають... А ДАІ - не знає! Справа в тому, що про всі ці проблеми я писав вже в ДАІ. Толку - нуль. Наприклад на кількість протитуманок, колгоспний ксенон, тонування задніх ліхтарів і т.п. ДАІ відповіли: "... це свідчить про бажання покращити автомобіль". Я рази три перечитував - повірити не міг глибині ДАІшної думки.pikach00 писав:Igor_Lviv, Ігор, ну ти як маленька дитина. Ти вже ж водій з досвідом і давно знаєш що дратує пересічного водія, для чого тут ще це тут обговорювати?
Тому, наступний лист - буде з голими цифрами та вимогами. З цитатами з цього та інших форумів.
Що до теми "Що вас дратує..." - вийшла б каша про все відразу,.. тобто, ні про що. Одним помахом - відразу всіх проблем не вирішиш.
Принцип успішного менеджменту - якщо є багато проблем - розбий їх на складові і починай вирішувати по одній.
Приклад. Давай з України зробимо Європейську державу.
Вже 20 років роблять. А ми - все ближче до Азії чи, як люблять писати деякі, до Гондурасу. Бо роблять все відразу... тобто, нічого. А розбили б шлях на складові, наприклад, сьогодні робимо суди незалежними і повністю захищаємо суддів від влади. Завтра - все для сільського господарства. і т.д. Вже давно жили б у Європі.
Востаннє редагувалось Пон, 27 вересня 2010, 08:07 користувачем Igor_Lviv, всього редагувалось 1 раз.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
pikach00, якщо до всього відноситись по принципу - "і що далі?", "ну і шо?" - то тоді варто було б копнути глибше і задати собі питання "напуя я живу? все рівно ж вмру", - чи не так? Якщо не так, то тоді: "...если звезды зажигают, значит это кому-то нужно, значит кто-то хочет, чтоб они были..."
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
cat-yellow, ну то роби шось? Фулі на форумі пальці розминаєш? 

- Igor_Lviv
Будь ласка, давайте, все ж таки, ближче до теми, а не роздавати один одному вказівки.pikach00 писав:cat-yellow, ну то роби шось? Фулі на форумі пальці розминаєш?
-
- Контактна інформація:
Я тоді не розумію - якщо їхати по трасі дуже багато є місця де дорога йде наліво головна а до неї прилягають під меншим кутом або прямо - другорядні - то що і тоді теж тре включати повороти?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Вважаю питання задане тут не коректно і результати опитування будуть трактуватись Ігорем так як йому цього хочеться.
Ford?
- swed
- Ім'я:Женя
если ты собоираешся совершить маневр да!!!!!!!!!!! надо!!!!!Demyan писав:Я тоді не розумію - якщо їхати по трасі дуже багато є місця де дорога йде наліво головна а до неї прилягають під меншим кутом або прямо - другорядні - то що і тоді теж тре включати повороти?
за тобой тоже может лететь кто то
кому стоит знать что ты можеш затормозить или еще чего тебе там в голову взбредет.
тебе что трудно показать поворот?
вобще не понимаю такого! вам же не надо выходить из машины и показывать что поворачиваеш, просто пальчиком зацепить рычажек!!!! и все!!
странные вопросы.
- Igor_Lviv
В чому саме не коректність? Питання сформульовано чітко. Наведені навіть приклади. Варіанти відповіді - ніяк не двозначні.Fobos писав:Вважаю питання задане тут не коректно і результати опитування будуть трактуватись Ігорем так як йому цього хочеться.
Використання покажчиків поворотів регламентують аж 2 (!) пункти Правил. Хіба забагато?
Ану, потрактуй якось не так результати, які є зараз:
71% водіїв дуже заважає, що інші водії не користуються, або не правильно користуються покажчиками поворотів.
20% - це заважає також, проте, є ситуації, коли це не впливає на аварійність, затримки, екстренні повороти чи гальмування.
Ну і 9% водіїв - пофіг користуються водії поворотами чи ні, або ж вони самі ними не користуються.
Давай свої "трактовки".
- Base-T
- Ім'я:Yura
Сьогодні їхав за одним мудаком з Коперніка до Джерельної
Номера по-моєму ВС3035ВЕ чи BC3135BE смутно памятаю, Мерседес Е-класу сірий металік
Ні разу не включив поворот.
от таких потрібно стріляти
Номера по-моєму ВС3035ВЕ чи BC3135BE смутно памятаю, Мерседес Е-класу сірий металік
Ні разу не включив поворот.

https://www.youtube.com/channel/UCfuHjSNZ_MP4-v3PHO7y9HQ
-
- Контактна інформація:
виїзд на другорядну дорогу з головної це є маневр?swed писав:если ты собоираешся совершить маневр да!!!!!!!!!!! надо!!!!!
Чо ти кричиш? тема свторена я питаю як трактувати правила, я не кажу що важко чи не важко, але питаю конкретно. Тоді питання наступне - що таке маневр? який має бути поворот щоб включати поворот?swed писав:вобще не понимаю такого! вам же не надо выходить из машины и показывать что поворачиваеш, просто пальчиком зацепить рычажек!!!! и все!!
- hrdrive
- Контактна інформація:
то яIgor_Lviv писав:Тут вже хтось писав, що по стоянці і т.п.

але хочу додати ,як тут вже підмітили, зазделегіть.
є таке...особливо гостро помічається біля макдональдса на в.великогоNIK писав:два ряда, встаёшь в левый за машиной, загорается зелёный, а ОНО включает левый поворот....

INTE®©ULLE®™
-
- Контактна інформація:
Підсумую свої питання:
1. Що таке маневр? Якщо я з головної вїжаюна другорядну - це маневр?
2. Яким має бути радіус повороту щоб включити покажчик?
3. Якщо я їду по дорозі - де нема ніяких доріг, але дорога повертає наліво (право) - це ж я здійснюю зміну напрямку руху, то що теж треба включати?

3. Якщо я їду по дорозі - де нема ніяких доріг, але дорога повертає наліво (право) - це ж я здійснюю зміну напрямку руху, то що теж треба включати?

-
- Ім'я:Саша
- Контактна інформація:
а я включаю повороти завжди і заздалегідь, щоб потім питань не виникало
мене так в автошколі навчили - якщо перід зміщається від осі на пів метра і більше - треба включати
хоча ніхто не безгрішний, коли не знаю в який саме поворот треба в"їхати - даремно не включаю
в правтилах здається сказано, що не можна вводити в оману інших учасників руху своїми покажчиками повороту
мене так в автошколі навчили - якщо перід зміщається від осі на пів метра і більше - треба включати
хоча ніхто не безгрішний, коли не знаю в який саме поворот треба в"їхати - даремно не включаю
в правтилах здається сказано, що не можна вводити в оману інших учасників руху своїми покажчиками повороту
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Мені особисто дуже заважає , бо я не телепат і наміри чужі вгадувати не вмію .
Сам особисто користуюся поворотніками зажди і стараюся юзати їх так , щоб мій маневр для інших читався не двояко ... В місті інколи не получається включати повороти згідно ПДР (наприклад багато в'їздів в двори чи на прилеглу територію).
Сам особисто користуюся поворотніками зажди і стараюся юзати їх так , щоб мій маневр для інших читався не двояко ... В місті інколи не получається включати повороти згідно ПДР (наприклад багато в'їздів в двори чи на прилеглу територію).
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Igor_Lviv
Насамперед, вже вкотре,Demyan писав:Підсумую свої питання:

1. Маневр - це будь яка зміна у твоєму русі. Будь то поворот, гальмування, пришвидшення і т.д., і т.п. Зміна якогось однотипного руху автомобіля - на якийсь інший. Забудь про головні, другорядні, грунтові і т.д., і т.п. Воно жоднісінького відношення не має до поворотів.
Грубо - крутиш кермом - перед тим включай поворот.
Це як з гальмами. Правда, там все робить автоматика. Гальмуєш - загоряються стопи. Нікому в голову б не прийшло питання: "Чи треба включати стоп-сигнали, якщо я знаходжусь на головній / другорядній / грунтовій і т.п. дорозі.
Різниця в поворотах лише в тому, що це ти маєш зробити сам і заздалегідь, щоб попередити інших про свої наміри.
2. Любим. Читаємо перший пункт.
3. Читаємо ПДР.
9.2. Водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку:
а) перед початком руху і зупинкою;
б) перед перестроюванням, поворотом або розворотом.
Голи нема перехрестку, а дорога "покручена", наприклад, Карпати - ти не виконуєш жодної дії ні з п.А, ні з п.Б) - тому включати поворот не потрібно.
Якщо десь на цьому заокругленні дороги є прилегла доріжка, згідно ПДР ти мав би включити поворот.
- NickS
- Ім'я:Коля
- Контактна інформація:
Igor_Lviv я всього тексту не осилив, але ти мені одне скажи: нафіга та тема, що ти хочеш цим добитися???
-
- Контактна інформація:
Igor_Lviv,
Дякую за розяснення!
Дякую за розяснення!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей