Одне можу сказати точно. Результати цього опитування та "об'їзду корків" будуть доведені і до керівництва обласного ДАІ, і до Департаменту.Thorn писав:таких [цензура] нетреба пропускати!!!я тільки за щоб штрафували за таке
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НЕ Використання покажчиків поворотів.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Re: Використання покажчиків поворотів.
Igor_Lviv, і от передати керівництву що їхні люди займаються [цензура] замість того щоб штрафувати всяких таких [цензура]

Воно 

- Igor_Lviv
Re: Використання покажчиків поворотів.
Thorn писав:Igor_Lviv, і от передати керівництву що їхні люди займаються [цензура] замість того щоб штрафувати всяких таких [цензура]![]()
![]()

http://avtorada.org/forum/index.php?sho ... t&p=195024
- Breaker
Re: НЕ Використання покажчиків поворотів.
Аналогічна проблема на розв'язках, де рух по кільцю. Також, не знати чи можна виїжати на кільце і їхати паралельно з машинами чи ті машини хочуть з'їжати з кільця... А на кільці багато хто не вмикає повороти, особливо коли вважає, що він їде прямо
- hrdrive
- Контактна інформація:
Поворотами користуюся всюди де тільки можна - люблю дуже інформативну їзду - при перестроюванні, при зїзді з головної, навіть на паркінгу - я спокійний що навколо водії знаю що я буду робити, таким чином і їх закликаю. мене татто ще колись давно навчив, в років 11, що коли головна повертає більше ніж на 45% то потрібно включати поворот - виконую таке дотепер.
проголосував за те що дуже заважає.
проголосував за те що дуже заважає.
INTE®©ULLE®™
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
А я не від одного чув, якщо з головної не зїзджаєш, то поворот нетреба включатимене татто ще колись давно навчив

-
- Ім'я:Андрій ...
- Контактна інформація:
Особливо коли виїзжаю з другорядної на головну,а той [цензура] доїхавши до мене включив поворот...
от тоді починаєш нервуватися через таких
пару інцидентів вже мав з такими.

пару інцидентів вже мав з такими.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
стараюсь завжди включати, в багатьох випадках навіть заздалегіть, навіть дуже заздалегідь, наприклад на кн. Ольги перед розворотом, бо там можна втикнути і в когось вїхати через то шо він в останній момент включив.
Доречі коли їздив певний час без поворотніків, то троха тяжко було, бо ніколи не смів нагліти і пхатись кудись без поворотніків, тому приходилось деколи і обїзджати багатенько
Доречі коли їздив певний час без поворотніків, то троха тяжко було, бо ніколи не смів нагліти і пхатись кудись без поворотніків, тому приходилось деколи і обїзджати багатенько

Машина не жінка , помилок не пробачає
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Завжди показую свої наміри. Причому - заздалегідь. Наприклад, на Володимира Великого, після кільця на Кн. Ольги завжди відразу показую, що звертаю до нового цуму, щоб ті, що позаду встигли втікти в правий ряд, а не стояли за мною біля світлофора. Мені не важко кивнути пальцем - а іншим легше орієнтуватись. Дуже докучає, коли без всяких сигналів, валять через кільце з внутрішнього ряду відразу на внутрішнє кільце і знову в другий ряд. Часто бачу аварійні ситуації, коли водії з кільця пропускають звертаючих направо і самі їдуть в другий ряд. А тут летить якесь камікадзе напряму, візжить гальмами і сигналить, чим може. Просто впевнений, що за рахунок таких випадків ДАЙці можуть подвоїти бюджет України. Але не хочуть - самі так їздять.
-
- Ім'я:/
завжди включаю повороти...
Саме більше нервує ситуація на кільці,коли машина
визїжджає з кільця і не включає поворот а ти ж не згнаєш чи вона дальше по кільці буде їхати чи зверне ...

Саме більше нервує ситуація на кільці,коли машина
визїжджає з кільця і не включає поворот а ти ж не згнаєш чи вона дальше по кільці буде їхати чи зверне ...
- Igor_Lviv
Народ, ти ви не "слухайте" правил дорожнього руху, а читайте їх!Bober 2114 писав:А я не від одного чув, якщо з головної не зїзджаєш, то поворот нетреба включатимене татто ще колись давно навчив![]()
![]()
, от так і понаучують, а потім говорять що так в правилах написано.
Приказка є така:
Незнання закону - не звільняє від відповідальності! А знання - інколи так!
- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 3 рази
В мене рука автоматично включає поворот залежно від того, в яку сторону повертаю - це вже на рівні рефлексів!:)
- Igor_Lviv
Цікава картина статистики вимальовується по обох голосуваннях.
9% і там, і тут - нічого не заважає. Цікаво, це одні і ті самі люди?
9% і там, і тут - нічого не заважає. Цікаво, це одні і ті самі люди?
- Igor_Lviv
Саме смішне, що не лише в тебе. Тут вже хтось писав, що по стоянці і т.п. з поворотами їздить. Я з себе також ржу, коли серед ночі, вирулюю на подвір'ї з поворотами.UncleSam писав:В мене рука автоматично включає поворот залежно від того, в яку сторону повертаю - це вже на рівні рефлексів!:)

- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
Всегда включаю !!!
И очень бесит когда этого не делают другие, иногда бакланю их, но люди даже не понимают за что !!!!!!!!!!!
Ситуация:перекрёсток стоят на светофоре, два ряда, встаёшь в левый за машиной, загорается зелёный, а ОНО включает левый поворот....и стоит пропускает встречки, поубивал бы в таких случаях, народ правил вообше не знает !!!!
Ещё харит перекрёсток Гуцульска-Кривоноса, когда поворачиваешь с Гуцульской налево стоя под горку, а народ еде с замка и не включает повороты!!!!
Штрафовал бы за такое однозначно !!!!
И очень бесит когда этого не делают другие, иногда бакланю их, но люди даже не понимают за что !!!!!!!!!!!
Ситуация:перекрёсток стоят на светофоре, два ряда, встаёшь в левый за машиной, загорается зелёный, а ОНО включает левый поворот....и стоит пропускает встречки, поубивал бы в таких случаях, народ правил вообше не знает !!!!
Ещё харит перекрёсток Гуцульска-Кривоноса, когда поворачиваешь с Гуцульской налево стоя под горку, а народ еде с замка и не включает повороты!!!!
Штрафовал бы за такое однозначно !!!!
- Святослав
- Ім'я:Святік
- Контактна інформація:
Включаю повороти завжди! А є ше такі кадри, які їх не виключають (вуйки на волгах і т.д.) теж цим створюють аварійні ситуації!
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
так почитав тут всіх тих, хто ряно включає повороти... і безмежно радий за вас... не подумайте, що іронізую - насправді навіть дякую вам...
але тут є інша сторона медалі: скільки серед тих, хто включає повороти, тих, хто включає їх за правилами?
бо читаю тут: в мене на рівні рефлексів - як тільки повертаю, так рука автоматично вклоючає поворот...
то у звязку з тим питання до совісті кожного "включальника": ви включаєте поворот заздалегідь згідно ПДД? чи тільки коли вже сама машина повертає в поворот і рука "рефлектороно його включає разом з поворотом руля"?
Бо знаю немеряно таких включальників другого типу і чомусь мені здається, що вони нічим не відрізняються від невключальників
але тут є інша сторона медалі: скільки серед тих, хто включає повороти, тих, хто включає їх за правилами?

то у звязку з тим питання до совісті кожного "включальника": ви включаєте поворот заздалегідь згідно ПДД? чи тільки коли вже сама машина повертає в поворот і рука "рефлектороно його включає разом з поворотом руля"?

Бо знаю немеряно таких включальників другого типу і чомусь мені здається, що вони нічим не відрізняються від невключальників

- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
А я завжди включаю, в таких місцях, бо люди також дорогу переходять і орієнтуються, по включених поворотах машини, вже нераз бачив. Навіть діти втікають з дороги коли включений поворот ( правда незнаю чи через поворот, чи просто через те, що то машина їде, але пробувати без повороту небуду)Я з себе також ржу, коли серед ночі, вирулюю на подвір'ї з поворотами.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Часто, якщо головна повертає багато хто не вмикає поворотів, якщо їде "по головній"LEgEnDA писав:Дуже заважає - завжиди коли головна повертає вмикаю поворот куда їду
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
поясни, а для чого включати поворот якщо ти з головної не зїжджаєш?Speedo писав:Часто, якщо головна повертає багато хто не вмикає поворотів, якщо їде "по головній"
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 20 гостей