истину глаголишьAndriy01 писав:Бери Шкоду

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
истину глаголишьAndriy01 писав:Бери Шкоду
Andriy01 писав:Бери Шкоду
vovka писав:бажано з 2 дверима
щось треба ще подумати...а цівіки не влазять в ту ціну?antik писав: 2.0 FSI
лучше TFSIhrdrive писав:хіба таку як в антіка
Ну не знаю... Стоїть тут під вікнами на роботі одна Шкода Тур з ржавими арками... Спірно...Andriy01 писав:і не гниє
vovka писав:Підкажіть якісь варіанти авто до 15к (строго до 15к, краще до 14к). Планую щось до січня-лютого взяти.
Наразі є один варіант, але там деякі нюанси. Тому треба ще щось інше теж переглянути на всякий випадок, а то процес пошуку нормальної машини займає не один місяць, тому шевелюся вже )
Вимог багато нема. Вік не старше 3 років. Треба надійну машину, бажано з 2 дверима. Китайці і автівки вітчизняної зборки не цікавлять.
нормальний варіант. але мене турбує що вони дуже угоняємі (ну щоправда каско вроді би як рулить), і трохи напрягають 4 дверки.Andriy01 писав:Бери Шкоду - надійна, практична, майже не ламається і не гниє
знайомий на сервісі працює, казав вже дві таких кіа перебирали коробки передач. машини 2008 року. причому одна з них перебирала коробку вже 2 раз :) і ще кажуть ходова дуже слабенька.Vitalik-first писав:нє,сід погана машина,шумна,рульова слабка,аморти слабкі,була в сім'ї,успішно помінялась на цівік як у Вебера то небо і земля
нашо мені джип ? та ще й 2004.. я би вже ліпше беху купив 2001pikach00 писав:Outlander 2004 року можна за 15 знайти
то які роки будуть ? я в них не розбираюсь. чим хороші ті машини ? :)T5-R писав:Astra Bertone coupe
Hyundai Coupe/Tiburon
90% по місту. дизеля беушного не хочу. ручка.igorok писав:то для їзди по місту? автомат\ручка, дизель\бензин має значення?
тібурон буде 06-07рр, астра чуть старіша.vovka писав:то які роки будуть ? я в них не розбираюсь. чим хороші ті машини ?
Сервіс на Некрасова? Львів авто?vovka писав:знайомий на сервісі працює, казав вже дві таких кіа перебирали коробки передач. машини 2008 року. причому одна з них перебирала коробку вже 2 раз і ще кажуть ходова дуже слабенька.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей