Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Омега Б - відгуки,поради, досвід експлуатації
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Якшо ти незамiтив тема про Омегу а не про цiвiк! I не рiвняй табуретку з диваном машини зовсiм iншого класу автор шукаэ велику комфортну машину а не зажигалку
Машины бывают или немецкие или стиральные
- I_g_o_r
- Ім'я:Ігор
Re: Омега Б - відгуки,поради, досвід експлуатації
Комфорт на висоті, спору нема, але дуже багатенько за нього доводиться платити...rybkaandrew писав:скажем так весь комфорт і практичність цієї автівки на вищому рівні, але за це власник має багато чим пожертвувати а особливо грошима я для прикладу витрачаюсь на неї кожен місяць , але завжди ремонтую, тобто не даю запускати її..... П.С. якщо б мені хто дав вибір ще раз я б не задумуючись знову ж таки купив омегу!!
- I_g_o_r
Цікао чому ти вибрав "зажигалку", коли міг собі дозволити навіть Омегу С без проблем, мож поділишся чим ти керувався при виборі авто?Opelevod писав:Якшо ти незамiтив тема про Омегу а не про цiвiк! I не рiвняй табуретку з диваном машини зовсiм iншого класу автор шукаэ велику комфортну машину а не зажигалку
- Omega
Машина класна,є з чим порівнювати,але не треба її запускати,і купляти норм запчастини а не скуповувати на шроті.В мене знайомий мав 2.5 ТД то намучився з нею добре,то був настоящий труп,хотя він сам до того стану довів,але якомусь Василю впихнув в обмін на Венто.В комфорті з японцем не порівняєш,маю мазду ,то їм далеко до опеля.І на міцність кузова також перевіряв,маздою здавав на зад не побачив ланоса,то трохи притерся і вже бампер і крило загнув.На Омезі зимою їхав в Трускавець,і в Меденичах де поворот 90 градусів не розрахував зі швидкістю,мене занесло в фундаментні блоки,удар прийшовся в задній бампер,звук був такий,що я думав що вся права сторона машини пішла,аж люди з будинків повибігали,і на диво всім зівакам в мене лише тріснув кут бампера, в верху де іде виступ покритий структурою.
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
По перше я не ставив собi за мету купити велику машину! По друге хотiв тiльки нову!
Машины бывают или немецкие или стиральные
- I_g_o_r
Opelevod писав:По перше я не ставив собi за мету купити велику машину! По друге хотiв тiльки нову!
Якщо чесно трохи не в тему, не було в тебе Омеги Б, і не маєш ти що про неї сказати.
Ладно я тут новенький небуду більше ображати Опеля Омегу, багато все таки людей на них їздять. Кожен залишається при своїй думці, а автору є над чим подумати.
-
- Ім'я:/
правльноI_g_o_r писав:небуду більше ображати

- Божевільний
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
Омега Б куплена і успішно експлуатується... я готовий платити за комфорт дивана на колесах... але другою машиною в сімю буде однозначно Хонда... напевно Сівік))) все таки двигуни хонди заставляють в себе закохуватися... неможливо вибирати між німцем і японцем - хочеться мати обидвох і їздити в залежності від настрою))))

-
- Ім'я:Назар
- Номер:XXXL
- Контактна інформація:
100% по собі знаю.Божевільний писав:все таки двигуни хонди заставляють в себе закохуватися

- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
Роман!Подивлюсь,що ви будете через півроку казатиБожевільний писав:Омега Б куплена і успішно експлуатується... я готовий платити за комфорт дивана на колесах... але другою машиною в сімю буде однозначно Хонда... напевно Сівік)))

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей