Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Блок запобіжників
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
усім привіт. нівкого немає проблем із запобіжниками? бо мене вже мої реально заї... то переговорить, то їдеш по трасі пропадає фара, ти постукав і появилась. сьогодні купив новий блок на фішки. до 2106 таких немає, а взяв від 24 волг казали підходять. ніхто незнаю як вони себе відрекомендують?
TRT
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
В волзі 31 запобіжники в 1 ряд стоять, сантиметнів +-30. Не знаю куда ти їв втулиш :?Nazarik писав: Тут хтось вроді розказував за блок запобіжників від ГАЗ-3110 там кріплення однакове а запобіжники такі як в іномарках на ножках, собі такі поставити хочу!!!!!
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
-
Робиться дуже елементарно - на базарі є готові блоки під ніжкові запобіжники. Розмір кріплення аналогічний до рідної "коробочки". Собі ставив сам за вечір. Чіпляєш дроти по аналогії (але обов"язково на "мамки" ставити кембрики!), кидаєш пару перемичок (знову ж по аналогії) і маєш спокій. Ніяких особливих електротехнічних знань не треба, але, якщо сумніваєшся, то любий електрик зробить за годину.
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
сьогодні приміряв той блок підходить під верхній ряд( в 2106 є два ряди запобіжників верхій 10 нижній 6) В новому від волги є 13. в 2106 невикористовують 4 запобіжники +-1. такшо ставити можна просто. тіки одне погано шо є різний ампераш і шо куди тикати ненаю. завтра буду ставити. як поставлю скажу
TRT
use googleFigaro писав:народ таке питання
а якшо поставити більший ампераж чим потрібно що буде?*
якшо замалий то горить запобіжник.
і ше одне
може хтось знає який ампераш має бути там там там... схеми ніхто немає?

http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/elek ... l_pred.htm
http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/elek ... r/pr21.htm
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
поставив собі блок на 13 запобіжників - не натішуся :)
купив за 24грн
установка елементарна (просто перекинути дроти з одного блока на інший), єдине що треба робити перемички - але то також не проблема - плоскогубцями підгинаються докупи контакти сусідніх запобіжників і на два контакти вдівається обкушена клема "мама" - перемичка проста і надійна
поставив вчора - вся електрика працює :)
один ньюанс - відстань між сусідніми контактами невелика - тож усі клеми мають бути ізольовані
купив за 24грн
установка елементарна (просто перекинути дроти з одного блока на інший), єдине що треба робити перемички - але то також не проблема - плоскогубцями підгинаються докупи контакти сусідніх запобіжників і на два контакти вдівається обкушена клема "мама" - перемичка проста і надійна

поставив вчора - вся електрика працює :)
один ньюанс - відстань між сусідніми контактами невелика - тож усі клеми мають бути ізольовані

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей