Alan вне конкуренції в класі 1.6

Жалко Андре машинку...Андре ше раз би стати ГТРом і ти його взяв на веру :)
Fikus тобі і твоїй команді РЕСПЕКТ!!!
P.S...Дякую Бімі І Артуру за гарячий чай і парковку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а час хтось знає?Vitalik-first писав:Новини з полів,клас до 1,6
1)Алан(Цівік)
2)2101
3)CRX із Франківська
клас до 2,0
1)Ждан
2)Алана
3)Mazda 3 з Якудза клубу..
далі я поїхав...
організація класна,нема пробок,непоняток,хот доги для тих хто голодував в Черлянах
Дмитриус писав:а час хтось знає?
в 2101 найкращий помоєму 15.9, в СRX в квалі 16.8, в мене 16.7bbb писав:1)Алан(Цівік)
2)2101
3)CRX із Франківська
мда неповезло тобі, ну нічого думаю підлагодиш і все буде тіп топ, а ГТР точно неоч саня його майже зробив, тому думаю тобі це має бути безпроблем, будем чекати на відновленняAndre писав:Всім оргам велике дякую за класну гонку.. Всім хто за мене вболівав теж дякую... Ну вибачайте, якась фігня незрозуміла взагалі, спочатку підсилювач іскри втикнув, який працював безперебійно завжди і на пятничних гонках також. потім коли я все полагодив, бустконтролер не включався, потім ніби все ок, спалив 4 свічки з 6. поставив свічки від Опеля Любчика - вроді би поїхало, на старті знов підсилювач іскри глушив машину 4 рази. Кароче очі чорні - ну чомусь вот так у Львові виходить... Останній заїзд на 2 свічках Денсо і на 4-ох від Вектри в надуві 1,8 бара показав як машина може їхати, але після третьої передачі - димова завіса, все в маслі і мотор заглох...
невезуха якась...
Але обіцяю всім тим хто за мене вболівав, все полагодити і ви*бати той гетер.
Даю слово.
так фуфло тоvovka писав:хто скаже що з тим тайпером сталось ? ну не можуть вони їхати 15.9![]()
![]()
там 15.0-15.1 в тому кузові має бути залізно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість