Вже ніби переставKost писав:дощ попустить за годинку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вже ніби переставKost писав:дощ попустить за годинку
Одне,шо мені сподобалось :) Ну і срібна 2104 хоч її і чути здалеку,але їхала :)HiGH_ZeRO писав:Андре порадував - машина звір
Повністю підтримую - чекав зовсім іншого, принаймі порядку!TIGER-NIGER писав:організація повна ЖОПА!!!!
Ну да, вітали не очєньTIGER-NIGER писав:ще дуже не сподобалися ведучі на нагороденні!!!! якого хрена матюкатися в мікрофон!!!
організація хорошо, ніхто не винен, що учасники не виїжають, коли їх кличуть і не можуть нормально рушити на зелене світлоTIGER-NIGER писав:організація повна ЖОПА!!!
ноль? Чи ти сліпий, чи фонарів небачив?TIGER-NIGER писав:освітлення "0"
можливо, колись найдем краще місце, але місце проведення було не найгірше. А де було б краще?TIGER-NIGER писав:проїхали по цій жахливій трасі....
Цікаво чи це правда. Ну знаєш, навіть якщо хтось щось переплутав і не той час тобі сказав, то повір то було не навмисно. Там ніхто не був зацікавлений в перемозі одного чи іншого учасників.UncleSam писав:І ще одне, це просто супер, зарахувати мені час машини, яку я взув і вперто потім доказувати, хз нічого незнаю (Кост) - всі питання до організаторів. )))Велике дякую, я більше неприймаю в акціях від Damage Club!
Час побачили на моніторі правильний, і сказали правильний, а от записали неправильний, в результаті я вибув! Зато зекономив ресурси машини!Breaker писав:щось переплутав і не той час тобі сказав,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей