Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Про ГАК і W.R.C і про теперішній Tuning Club
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Кстаті будь моя воля - я би всіх нешарящих глядачів вигнав нафіг.. Тільки місце займають і заважають.
Ia zavjdu pruijav poduvutusia na drag.V mene nebylo legkovogo avto,a byv robo4uy bys.Ia neprosto stoiav duvuvsia-ia v4uvsia(mojna i tak skazatu)bo nav4utusia tak izdutu ne tak legko!!!!
Zaraz ia potexen'ko svoimu staranniamu roblu sobi mawuny,taky iaky ia xotiv davno,i v c'omy meni svoimu poradamu dopomagaut' ludu z Tunning club.Ia vdia4nuy vsim za vawi poradu!
Ia zgidnuy z tobou wo bagato e нешарящих глядачів ale sered nux e taki iak ia takoj!
:driving:
Ia zavjdu pruijav poduvutusia na drag.V mene nebylo legkovogo avto,a byv robo4uy bys.Ia neprosto stoiav duvuvsia-ia v4uvsia(mojna i tak skazatu)bo nav4utusia tak izdutu ne tak legko!!!!
Zaraz ia potexen'ko svoimu staranniamu roblu sobi mawuny,taky iaky ia xotiv davno,i v c'omy meni svoimu poradamu dopomagaut' ludu z Tunning club.Ia vdia4nuy vsim za vawi poradu!
Ia zgidnuy z tobou wo bagato e нешарящих глядачів ale sered nux e taki iak ia takoj!
:driving:
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Значить ти один з небагатьох шарящих.Ia zgidnuy z tobou wo bagato e нешарящих глядачів ale sered nux e taki iak ia takoj!
vovka
Тоді між іншим буле напевно побільше і не стоку, з жигулів саме, згадаємо синю 2106 біла була також гарна (іхала як я непам’ятаю) і ще були копійки і таврії які непогано взували іномарки.
Ford?
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Народ я з команди Ф1 ! Звертаюсь до команд ВРК і Лада рейсінг !
Народ пропоную вихід з ситуації: Вибачаємось один перед другим і все забуваєм (але в дійсності забуваєм і невертаємось до цієї теми ніколи !!!) ЯКЩО ТАКЕ ПІДХОДИТЬ ТО Я ПЕРШИЙ ВИБАЧАЮСЬ ПЕРЕД ЦИМИ ДВОМА КОМАНДАМИ ЗА ВСЕ ЩО Я СКАЗАВ НЕТАК ЧИ ЗРОБИВ !
Якщо не виходить то давайте сядем за переговори але попереджаю зразу без хамства як з однієї так і з другої сторони !!! Бо реально сремся із за фігні !
І прохання до Антона відкрий доступ до форуму всіх кого забанив до першого порушення правил форуму !
Народ пропоную вихід з ситуації: Вибачаємось один перед другим і все забуваєм (але в дійсності забуваєм і невертаємось до цієї теми ніколи !!!) ЯКЩО ТАКЕ ПІДХОДИТЬ ТО Я ПЕРШИЙ ВИБАЧАЮСЬ ПЕРЕД ЦИМИ ДВОМА КОМАНДАМИ ЗА ВСЕ ЩО Я СКАЗАВ НЕТАК ЧИ ЗРОБИВ !
Якщо не виходить то давайте сядем за переговори але попереджаю зразу без хамства як з однієї так і з другої сторони !!! Бо реально сремся із за фігні !
І прохання до Антона відкрий доступ до форуму всіх кого забанив до першого порушення правил форуму !
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Цитата з форуму Автоквесту: "2Ykol: 10-ым игрокам действительно легче играть. Я вас видел стоящих большой толпой на Донецкой и "думающих". Также вы передвигались 2-мя машинами с задания на задание. Задумайтесь, и не хами другим игрокам"
http://autoquest.com.ua/forum/index.php ... 1161&st=15
Без коментарів.
http://autoquest.com.ua/forum/index.php ... 1161&st=15
Без коментарів.
volleyball.lviv.ua/blog/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей