Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну диски мені обійдуться явно набагато більше чим зробити аерографію,якшо не продам машину то в планах поставити на ці диски нормальну гуму і покрасити їх :)Black писав:markijan, не колхозте вид автомобиля,лучше присмотреть хорошие красивые диски и резину.Думаю эт нормальное направления.Имхо.
А я забув тобі треба намалювати Купала отоді ти б оцінивshaman писав:Не малюнок а ужас якийсь як на мене! Терпіти ніколи не міг клоунів
за купола відповісти можна, можна тітьки якісь намалюватиmarkijan писав:А я забув тобі треба намалювати Купала отоді ти б оцінив
Думаю диски принесут с собой больше красоты ,устойчивости (если всё грамотно рассчитать) чем той цирк который планируется на капоте твоего авто.Имхо.markijan писав: Ну диски мені обійдуться явно набагато більше чим зробити аерографію,
+1Black писав:Думаю диски принесут с собой больше красоты
hrdrive писав:markijan, шо продав?
Поки пішохідhrdrive писав:явшоці
а дальше?
думаю то питання не для публіки,головне шо мені та сума підійшлаmister_X писав:markijan, НУ і скільки відвалили за машину ?
Дріфт машина,скоро відкрию сил немаю заразMyself писав:markijan, дозрів? Вітаю! Закривай цю тему - відкривай нову!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей