[цензура]! ще забув про одну важливу річ... міняєш задню оптику... аля лексус стайл чи подібну іфсьоблянахFAST писав:Про вихлоп, я вобше мовчу!
людей рве на куски... гонсчеги зразу активизируюттццца
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
FAST писав:політати, тільки з розумом!
Бліннн... Я то думаю чого вже пару місяців зі мною ніхто на світлофорі не тягається... А раніше частенько бувало.. Треба знов якусь стрітрейсерську наклейку вліпити, реально помагає, бо бажання єNazarik писав:Ситуація подібна!!! Тільки бачать наклейку зразу модними робляться і тягатись хочуть!!!!!!!!
vovka писав:Бліннн... Я то думаю чого вже пару місяців зі мною ніхто на світлофорі не тягається... А раніше частенько бувало.. Треба знов якусь стрітрейсерську наклейку вліпити, реально помагає, бо бажання є
Я делал так ровно 6 мес., теперь надоело, это просто торба, а когда показал, что его тарантас не едет, то он тупо нарушает правила, скорее всего едет на красный. У меня всего то два нарушения:Ю.Р.А. писав:Лучше показать человеку ,шо он тебе не интересен
Так ТИ показуєш як треба себе вести на дорозі21043 SW писав:Я делал так ровно 6 мес., теперь надоело, это просто торба, а когда показал, что его тарантас не едет, то он тупо нарушает правила, скорее всего едет на красный. У меня всего то два нарушения:Ю.Р.А. писав:Лучше показать человеку ,шо он тебе не интересен
1. Превышение скорости
2. Не соблюдение рядности движения
Нееее, Я так себя веду, когда провоцируютFormula1 писав:Так ТИ показуєш як треба себе вести на дорозі
:megalol: Та хлопці після того щось не хочуть їхати на трасу, ну і саме основне, їзда по місту на маленькій машині ніколи не зрівняється з їздою на великій по прямій дорозіFormula1 писав:Треба було підїхати до чоловіка запросити на тасу і там його виє...и або привселюдно на закритті або індивідуально звісно заїзд мав би бути ПЛАТНИМ
Якщо комусь з присутніх буде потрібний світлофор щоб наказати НАГЛЕЦА Ви знаєте докого звернутись :driving:21043 SW писав:У нас на сервисеFormula1 писав:На рахунок світлофора я знаю де є світлофорМогу дать на прокат
+1Ю.Р.А. писав:FAST писав:політати, тільки з розумом!
.Ни кого не хочу обидеть,но такие фразы тока улыбку вызывают.Вот "ОН" типа дибил, а"Я" с розумом :? :? :? .Лучше показать человеку ,шо он тебе не интересен, думаю ему будет неприятно,особенно если он добивался обратного.
А полетать, я например, выезжаю на безлюдные проселочные дороги.Хош асфальт,хош гравий( более прикольно).Хотя и это...
ИМХО
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей