от МАЗа задний взять,подогнуть по месту і карт по управляємості нервно курит в сторонкеBlack писав: чем толще стаб тем лучше управляемость и меньше кренов в поворотах

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от МАЗа задний взять,подогнуть по месту і карт по управляємості нервно курит в сторонкеBlack писав: чем толще стаб тем лучше управляемость и меньше кренов в поворотах
Діма, ти ж вроді нормально з тим питання розбиратися намагався, а тут фігню радиш. Вивчай матчасть ше раз!Black писав:«ANDRON», чем толще стаб тем лучше управляемость и меньше кренов в поворотах :)
Denja, тобто він, з твоїх слів, на "управляемость" не впливає?Діма, ти ж вроді нормально з тим питання розбиратися намагався, а тут фігню радиш. Вивчай матчасть ше раз!
Улыбнуло :)Denja писав:а не "впихну ка я стабик раза в 3 товстіше"
Извените больше не буду :)Denja писав:а тут фігню радиш
Спасибо за совет :) обязательно ещё раз пересмотрю свою тему может я что т напутал или просто меня не правильно поняли.Denja писав:Вивчай матчасть ше раз!
з брендових я не знайшов які б мені подобалисьZiro-cool писав:бренд виглядав би ще краще
думав також там прикрутити,але прикинув,що якщо біля фільтра,то менше треба тягнути патрубок,відповідно масло швидше буде попадати в бачок і стікати з ньогоZiro-cool писав:треба було на панель прикрутити (де комутатор в карбових)
вже і так впала на 3 см,і тепер так м"ягко їздитиZiro-cool писав:передок треба мінімально занизити(1-2 см.)
подушки пер,бокова техномастер,задня стокZiro-cool писав:подушки які брав?підкрилки не знімати!
а про це детальніше розкажи будь ласкаZiro-cool писав:ненаю приколу в короткоходці на цивільну машину ? поясни, головне правильно, тихо без грусту включати,з грустом більше получається на короткоходці в інтенсивному режимі, краще зробити кулісу більш чіткою за допомогою болта в салоні, штучки яка тримає шарік куліси і нормального карданчика.ІМХО
Всегда пожалуйста«ANDRON» писав:Black, дякую за інфу,шо розжували
Когда будешь занижаться придёться думать что б об арку не чиркало.«ANDRON» писав:поставив вчора проствки жигульовські,пер колеса вже майже не затирають в підкрильник при повному вивороті
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей