Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Допоможіть оскаржити постанову!!!!
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Breaker, переважно не зявляються. В моєму випадку не прийшов ні на одне слухання справи. Тоді звичайно простіше доказати, що ти не винен.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Допоможіть оскаржити постанову!!!!
Хелп.
1.Скарга призупиняє постанову? Тобто якщо не буде відповіді до дати необхідної сплати штрафу - -платити?
2.Постанова починає діяти через 15 днів від дати складання чи від кінцевої дати оскарження?(10+15)?
Дякую.
1.Скарга призупиняє постанову? Тобто якщо не буде відповіді до дати необхідної сплати штрафу - -платити?
2.Постанова починає діяти через 15 днів від дати складання чи від кінцевої дати оскарження?(10+15)?
Дякую.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
1. Скарга призупиняє Постанову. Поки не отримуєш офіційної відповіді - можна не платити. Але, якщо відповіді нема місяць і 1 тиждень - повторно пишеш скаргу на те, що не відповіли на попередній лист. Можна, в т.ч. і в Прокуратуру.Terry писав:Хелп.
Дякую.
2. Постанова починає діяти з моменту її складання.
-
- Контактна інформація:
Igor_Lviv
В моїй ситуації, скарга написана ніби запізно на 1 день. тобто мені варто заплатити, а потім у випадку позитивного рішення, повертати? Як вважаєте?
В моїй ситуації, скарга написана ніби запізно на 1 день. тобто мені варто заплатити, а потім у випадку позитивного рішення, повертати? Як вважаєте?
- Igor_Lviv
В житті - ні! Наша Держава і при попередній владі фіг що повертала, а тепер - тим більше!Terry писав:Igor_Lviv
Чекай відповіді.
Як прийде відмова (законна) через порушений термін - тоді ідеш і платиш.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Повернути сплачені гроші то дуже геморойно, я вже раз так повертав, тому не раджу. Треба йти в казначейство, там писати якісь заяви, приносити докази потреби повернення коштів, надавати рахунки...
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
+100500. Заплатиш - потім ніколи нічого не повернеш, та і судитися сенсу не буде жодного - ти ж вже заплативIgor_Lviv писав:В житті - ні! Наша Держава і при попередній владі фіг що повертала, а тепер - тим більше!

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Breaker
хм... відправив рекомендований лист з позовом. Повідомлення про вручення прийшло і вручено було 8.09.10. Вже тиждень пройшов і мені нічо не приходить, то треба кудась дзвонити чи щось взнавати? Скільки вони мають часу на розгляд?
-
- Контактна інформація:
Суддя цього не знатиме, тим більше, завжди можна пояснити.Myself писав:тань на місце судді: нащо скасовувати постанову, якщо її припис (слата штрафу) вже виконано?
Але мене цікавило в даному випадку не нарватися на подвоєння штрафу...
Ще одне. Я надіслав на Городоцьку. 124 на мицака чи тре було на перфецького слати?
- Maniak716
- Ім'я:Петро
якщо я добре памятаю, то до місяця часу вони б мали розглянути справу але при потребі суд може подовжити цей термін...Breaker писав:Вже тиждень пройшов і мені нічо не приходить, то треба кудась дзвонити чи щось взнавати? Скільки вони мають часу на розгляд?
з власного досвіду - повістка прийшла аж через 3 місяці після вручення моєї заяви, саме слухання (перше) відбулось ще через місяць після повістки, короче розгляд справи тривав чуть більше 8 місяців від дати складання протоколу... по іншій справі я відправив заяву 1 серпня а 30 серпня вже було рішення суду так що коли як попре :) радив би ще місяць почекати а вже тоді іти в канцелярію і питатись що з заявою і якому судді її передали (так я робив в першому випадку)
Інформація для усіх постраждалих від нахабних працівників ДАІ :)
Неодноразово мали справу з співробітниками ДАІ та постановами про адмінправопорушення. Скажу одне - у більшості випадків ДАІшники приїжджали і просили вибачення...а постанову рвали на очах
Грамотно складена скарга на працівника ДАІ в УДАI ГУМВС України в Львiвськiй областi, де вказуються усі "помилки" інспектора при складанні протоколу (абсолютно типові для усіх інспекторів), - і ви забуваєте про штраф
Або подаємо позовну заяву до суду - і, як показує практика, ще жодної справи не програли!
Кого зацікавили такі послуги - звертайтесь!
Позовні заяви, скарги, претензії, досудова підготовка матеріалів, представництво в судах. Оскарження постанов ДАІ у всіх інстанціях. Досудові консультації. Швидкий термін виконання.
Тел. 095-664-59-65, 050-430-27-27, 093-727-62-32.
Неодноразово мали справу з співробітниками ДАІ та постановами про адмінправопорушення. Скажу одне - у більшості випадків ДАІшники приїжджали і просили вибачення...а постанову рвали на очах

Грамотно складена скарга на працівника ДАІ в УДАI ГУМВС України в Львiвськiй областi, де вказуються усі "помилки" інспектора при складанні протоколу (абсолютно типові для усіх інспекторів), - і ви забуваєте про штраф

Або подаємо позовну заяву до суду - і, як показує практика, ще жодної справи не програли!

Кого зацікавили такі послуги - звертайтесь!
Позовні заяви, скарги, претензії, досудова підготовка матеріалів, представництво в судах. Оскарження постанов ДАІ у всіх інстанціях. Досудові консультації. Швидкий термін виконання.
Тел. 095-664-59-65, 050-430-27-27, 093-727-62-32.
- weber
Galunka14 писав:Авто: Acourd
Це точно :)Galunka14 писав:Грамотно складена скарга...
- Igor_Lviv
weber писав:Galunka14 писав:Авто: AcourdЦе точно :)Galunka14 писав:Грамотно складена скарга...

Чи послуги "грамотних" юристів безкоштовні?
... Це ж треба... Ну не вірю я, щоб людина марку свого авто писати не вміла.
- Breaker
:) :) :)
Можете мене ще раз привітати!!!!Мій позов задовільнили, незважаючи на те, що проти мене були написані пояснення свідка.

Можете мене ще раз привітати!!!!Мій позов задовільнили, незважаючи на те, що проти мене були написані пояснення свідка.

- Maniak716
- Ім'я:Петро
вітаю!Breaker писав:Можете мене ще раз привітати!!!!Мій позов задовільнили, незважаючи на те, що проти мене були написані пояснення свідка.
а на що зсилався що суддя проникся до тебе? :)
- Breaker
Maniak716, зсилався, що на свідка було здійснено тиск і не було надано фото- чи відеодоказів мого порушення
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Breaker, Вітаю! В тебе дійсно судді справедливі попались :)
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Breaker
Vexler, я думаю в судді тоже тачка є і тому даішників не любить)
При складанні протоколу, я відмовився його підписувати.
Причини чоловік у формі ДПС був без жетона, був на приватній машині, маю фотографії зроблені з власної мильниці....
Що написано у протоколі, я навіть не знаю...
Які можуть бути сюрпризи в даній ситуації?
P.S. Чи зразу піти написати заяву + пару фоток на невідомого чоловіка, який вдягнув форму міліціонера і питався колядувати, і нехай його шукає служба....
Причини чоловік у формі ДПС був без жетона, був на приватній машині, маю фотографії зроблені з власної мильниці....
Що написано у протоколі, я навіть не знаю...
Які можуть бути сюрпризи в даній ситуації?
P.S. Чи зразу піти написати заяву + пару фоток на невідомого чоловіка, який вдягнув форму міліціонера і питався колядувати, і нехай його шукає служба....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей