І якого БенА писати в тій теміsergey писав: це твій ланос купа не управляємого металомому

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І якого БенА писати в тій теміsergey писав: це твій ланос купа не управляємого металомому
mister_X писав:До речі, так ти вирішив все ж таки продати машину?
http://auto.ria.ua/auto_hyundai_3192756.html
markijan писав:,
- машинка в сімї залишається однозначно
- то якраз чекав на ту машинку по обміну,задоволений і розходом і по самій машинці,якраз то шо мені потрібно на кожен день,впридачу багажнік запчастин вожу
Ні шукаю 760,850,940 Вольво,або Мерс 190,124,126mister_X писав:markijan, обмін назад??????
от так стається,думаєш гадаєш а в один момент стає скучно)))Demyan писав:А якже????
markijan написав:
,
- машинка в сімї залишається однозначно
- то якраз чекав на ту машинку по обміну,задоволений і розходом і по самій машинці,якраз то шо мені потрібно на кожен день,впридачу багажнік запчастин вожу
думаю ти можеш відкривати контору типу "пошук", "обмін", "підбір авто"...досвід вже є, я десь читав що такі фірмі існують.markijan писав:от так стається,думаєш гадаєш а в один момент стає скучно)))
Цыкаве питання)))Можна подуматиDemyan писав:думаю ти можеш відкривати контору типу "пошук", "обмін", "підбір авто"...досвід вже є, я десь читав що такі фірмі існують.
Наприклад я б скоирстався такою послугою - ну якщо фірмі можна довіряти і дійсно підбире щось толкове і опише всі недоліки. Наприклад при вартості авто в 10 000 у.о. думаю 100 у.о. можна легко віддати.
Сильно замахнулся.Машина выпускалась с91 по 96 год по моему передний привод,кобылок уходит за 200 эт самолётина в почти бизнес классе.Катался на такой доволен.760 классика 940 квадратная смотри в сторону 960 :)markijan писав:850 Вольво
Ну треба стримитись до кращого)))Black писав:Сильно замахнулся.Машина выпускалась с91 по 96 год по моему передний привод,кобылок уходит за 200 эт самолётина в почти бизнес классе.Катался на такой доволен.760 классика 940 квадратная смотри в сторону 960
Тогда 850 однозначно.markijan писав:Ну треба стримитись до кращого
igorok писав:Demyan, доречі бачив в салоні нове лачетті універсал, 128 тис. якщо не помиляюсь, ти шукав, ше актуально?
Мечта Volvo 850 T5-R 250 hp, або S70-RBlack писав:кобылок уходит за 200
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей