igorok писав:росава виглядала б надійнішою, ІМХО.

Не сміши людей.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
igorok писав:росава виглядала б надійнішою, ІМХО.
так причому тут довговічність.. мова ж йде про якість зчеплення з дорогою і управляємість. вузька шина на мою думку рулиться краще чим широка. і в каші і в снігу і в укатаному снігу.Liuskywalker писав:З таким шипом , і враховуючи, що в раллі шину не беруть на два-три сезони пропоную ралійні технології в цивільну їзду не вплітати
незнаю як то ви не замічаєте різниці між широкою і вузькою гумою.. як на мене різниця наприклад між 165/70/13 і 185/60/14 замітна досить сильно.Liuskywalker писав:а я ще на 2 ст. сказав , що ріниця між 185, 175 і 165 не така вже і суттєва.
Так, але ж Нива то позашляховик, а не машина для міста.VeRMyT писав:п.с. замічали які на ниві вузькі колеса стокові ????
В мене 4 марангоні...по трасі машина тримається гарно а от деякі сугроби тяжко проходить...чи я завеликі сугроби беру на старт...igorok писав:Доречі Марангоні мені сподобалась.
по відгуках друзів - марангоні має ну дуже вже настабільну якість + проблеми з балансуваннямПетро писав:В мене 4 марангоні...по трасі машина тримається гарно а от деякі сугроби тяжко проходить...чи я завеликі сугроби беру на старт...igorok писав:Доречі Марангоні мені сподобалась.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість