ну вот сам и смотри: на льду конечно на коньках, а в снегу коньки мне чем помогут?! там помогут как раз лижыigorok писав:Як думаєш, на однаковому зимовому покритті на чому швидше поїдеш, на лижаш чи коньках?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну вот сам и смотри: на льду конечно на коньках, а в снегу коньки мне чем помогут?! там помогут как раз лижыigorok писав:Як думаєш, на однаковому зимовому покритті на чому швидше поїдеш, на лижаш чи коньках?
а то не той часом штурман,який Салюка в Турції перевернув ???Valamongu писав:з думкою Мочанова нерахуватись також неможна....
от якраз повинні заважати, а не помагати, тобто не їхати, а тормозити, тобто зчеплюватись з дорожнім покриттям.antik писав:чем помогут
твереза мисля серед такого конфлікуasteroid писав:шо ви зробили комедію із-за 2-ох сантиметрів? бери ту яка дешевше вийде по грошах, але не росаву
nonuk писав:Якщо не живете в богом забутих краях , там де по коліна снігу то однозначно краще (для міста) вузькі шини як і радять виробники !Чим менша площа дотику , тим більший тиск і краще зцеплення із слизькою поверхнею (гололід, вкатаний сніг) . А чим більше снігу і чим більш він мокріший тим краще ширша резина з низьким тиском, щоб не провалюватись Але всьому є своя межа , і має бути правильне співідношення .
ото про насСпоры о том, какие по происхождению и конструкции колеса способны лучше удерживать машину на обледеневшем и заснеженном покрытии напоминают по накалу дебаты в Госдуме по поводу импичмента президента и способны привести к рукопашной схватке.
Зимняя резина по определению должна быть более мягкой, узкой и высокой, чем летняя, иметь глубокий, хорошо очищающийся протектор и острые края.
Обгрунтуй :)Liuskywalker писав:там де снігу по коліна , або каша - треба вузьку шину ! На укатаному снігу або льоду - широку (а найкраще шип).
http://www.urt.ru/.db/kat_michelin.pdfLiuskywalker писав:А якщо сніг вже укатаний або лід , то треба більшу площу контакту з ним !
Їжджу на зимовій камі. Протектор як у Фулди. М'яка. Дуже хороша резина, особливо на свої гроші. В великому снігу бомба. На льоді фіговато. бракує шипів.badi.stryj писав:Одну зиму перед тим їздив на Камі (стояла з заводу). Згадую як страшний сон.
cat-yellow писав:мої 5 копійок: зимою і літом один і той самий розмір
+1 175/70Р13cat-yellow писав:і одні (рідні) диски
нокіан мене на мокрому асфальті не втрималаbadi.stryj писав:але Нокіан вроді краща
В снігу так, не сперечаюсь. Але на дорозі зі "змішаним покриттям", тобто каша, знизу лід, вкатаний сніг, чи, тим більше, замерзла "драбина", мені не сподобалась. Протектор хоч і передерли, але щось не доробили.vovka писав:Їжджу на зимовій камі. Протектор як у Фулди. М'яка. Дуже хороша резина, особливо на свої гроші. В великому снігу бомба. На льоді фіговато. бракує шипів
То може ти машину не втримав, а не гума. Є ж якісь рамки швидкості зрештою.igorok писав:нокіан мене на мокрому асфальті не втримала
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей